Zonder honger zegt T.

We stelden onze mensen die het dieet deden enkele vragen. Deze eerlijke antwoorden van mensen die je voor gingen kunnen helpen om knopen door te hakken of om inzicht te krijgen. Ook T.V. (41 jaar) ‘studeerde’ onlangs af van het RainPharma dieet. Ze doorliep de 3 fases en heeft een nieuw evenwicht gevonden. Lees haar eerlijke, open en geestige antwoorden op onze vragen.


Wat de doorslag gaf om te starten?

“Ik zag op je facebook op een gegeven moment een ‘voor en na’ van iemand die het dieet volgde die ik ook persoonlijk kende. Ik zag haar berichtjes eigen berichtjes op facebook, haar motivatie, haar goesting en moed om door te gaan, en ik dacht … dan kan ik dat ook 


Maar waarom dan? tja.. Elk pondje gaat door ’t mondje, zeggen ze, maar dat is ook zo … En op een gegeven leeftijd, … Gaat het er ook niet zomaar af. Ook al was ik toen een bezige bij, yoga, lopen, fietsen, voetballen … mijn gewicht nam alleen maar toe.


Pas nadat ik met RainPharma startte kwam het besef, dat wat op je bord ligt, je gewicht bepaalt. Hoe gek het ook klinkt, die link was ervoor minder duidelijk, ik was er alleszins minder bewust mee bezig.”


Wat viel beter mee ?

“Ik ben bewust in de zomer gestart, veel veel slaatjes op het menu … Ook al moest ik het stellen met veel kleinere porties groenten. Het opvallende is ook dat ik nooit echt een honger gevoel gehad heb. Mooi meegenomen. 

Ook met alcohol, no prob, tegenwoordig overal mocktails bij de vleet .

Maar wat viel wel tegen : ik had echt te weinig energie om op sommige momenten mijn fietsmaatje bij te houden, ik reed me letterlijk leeg in die eerste fase….

En wat ik nog het meeste miste, was “mijne chips” …. miljaar :p”

Waarom beveel ik het aan?

“Ik heb al mensen doorgestuurd, dus ik doe dat ook echt. Waarom, tja het dieet werkt gewoon. Effe leren je knop omdraaien, bewust met food bezig zijn, vooral voor jezelf en dat werkt automatisch inspirerend voor andere mensen zodat het voor jou ook simpeler vol te houden is.”

Gouden tip?

“Breng zeker je familie, vrienden en collega’s op de hoogte, HUN steun is vooral goud waard, dagdagelijks !”


Dankzij deze beslissing …

“… zijn we straks bijna een jaar verder, met vooral een andere ingesteldheid … je steekt en propt niet nog zomaar alles in je mond. Ja het kan ook met minder, en nee, ik heb daar geen slecht gevoel bij. Eens serieus zondigen mag en daarna direct terug bijsturen en even minder.

… bewegen we dagelijks meer

blijven we op gewicht, zonder ons in bochten te wringen, zonder jo-jo, maar met een dagelijks instant feeling good smile on the face… gewoon, omdat ik het kan.


Benieuwd wat het jou kan brengen? Kom even praten, we leggen je alles uit.


Zonder honger zegt T.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x