Zonder honger zegt T.

We stelden onze mensen die het dieet deden enkele vragen. Deze eerlijke antwoorden van mensen die je voor gingen kunnen helpen om knopen door te hakken of om inzicht te krijgen. Ook T.V. (41 jaar) ‘studeerde’ onlangs af van het RainPharma dieet. Ze doorliep de 3 fases en heeft een nieuw evenwicht gevonden. Lees haar eerlijke, open en geestige antwoorden op onze vragen.


Wat de doorslag gaf om te starten?

“Ik zag op je facebook op een gegeven moment een ‘voor en na’ van iemand die het dieet volgde die ik ook persoonlijk kende. Ik zag haar berichtjes eigen berichtjes op facebook, haar motivatie, haar goesting en moed om door te gaan, en ik dacht … dan kan ik dat ook 


Maar waarom dan? tja.. Elk pondje gaat door ’t mondje, zeggen ze, maar dat is ook zo … En op een gegeven leeftijd, … Gaat het er ook niet zomaar af. Ook al was ik toen een bezige bij, yoga, lopen, fietsen, voetballen … mijn gewicht nam alleen maar toe.


Pas nadat ik met RainPharma startte kwam het besef, dat wat op je bord ligt, je gewicht bepaalt. Hoe gek het ook klinkt, die link was ervoor minder duidelijk, ik was er alleszins minder bewust mee bezig.”


Wat viel beter mee ?

“Ik ben bewust in de zomer gestart, veel veel slaatjes op het menu … Ook al moest ik het stellen met veel kleinere porties groenten. Het opvallende is ook dat ik nooit echt een honger gevoel gehad heb. Mooi meegenomen. 

Ook met alcohol, no prob, tegenwoordig overal mocktails bij de vleet .

Maar wat viel wel tegen : ik had echt te weinig energie om op sommige momenten mijn fietsmaatje bij te houden, ik reed me letterlijk leeg in die eerste fase….

En wat ik nog het meeste miste, was “mijne chips” …. miljaar :p”

Waarom beveel ik het aan?

“Ik heb al mensen doorgestuurd, dus ik doe dat ook echt. Waarom, tja het dieet werkt gewoon. Effe leren je knop omdraaien, bewust met food bezig zijn, vooral voor jezelf en dat werkt automatisch inspirerend voor andere mensen zodat het voor jou ook simpeler vol te houden is.”

Gouden tip?

“Breng zeker je familie, vrienden en collega’s op de hoogte, HUN steun is vooral goud waard, dagdagelijks !”


Dankzij deze beslissing …

“… zijn we straks bijna een jaar verder, met vooral een andere ingesteldheid … je steekt en propt niet nog zomaar alles in je mond. Ja het kan ook met minder, en nee, ik heb daar geen slecht gevoel bij. Eens serieus zondigen mag en daarna direct terug bijsturen en even minder.

… bewegen we dagelijks meer

blijven we op gewicht, zonder ons in bochten te wringen, zonder jo-jo, maar met een dagelijks instant feeling good smile on the face… gewoon, omdat ik het kan.


Benieuwd wat het jou kan brengen? Kom even praten, we leggen je alles uit.


Morgen begin ik er echt aan!

Vorig jaar, 22 maart startte Virginie met het RainPharma dieet. Ze verloor in totaal 20 kilo én is recent af van haar zware medicatie voor de chronische neurologische aandoening die ze had. Ze vertelt hier haar verhaal.

Marleens dieetervaring

We vroegen enkele mensen die het dieet afgrond hebben of ze enkele vragen konden beantwoorden. Lees hier de antwoorden van Marleen Colpin, wie weet zijn het de antwoorden op de vragen die je nog hebt? Wat gaf de doorslag om aan het RainPharma dieet te beginnen bij...

An vond zichzelf terug

Maxime verloor 20 kilo

"Het was niet altijd mooi, maar dit is wel mijn eerlijke verhaal." Lees hier Maxime zijn verhaal.

Karen verloor 40 kilo

Karen vertelt over 'haar jaar van de waarheid'

Joke verdubbelde haar energie

Joke vertelt je er meer over!

Joke's keuze

Ken jij onze Kokoro Kok al?

Inge haar leven veranderde

"Kokoro veranderde mijn leven" - Lees hier meer over Inge haar verhaal.

Lara's YES!

Constipatie verhelpen? Lees hier meer daarover!

"Gewoon volgen wat ze zeggen en blijven gaan"

De succesformule van M.R.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x