Joke verdubbelde haar energie

Joke Van den Driessche is ook iemand die we héél graag zien komen, ze straalt helemaal en als je goed kijkt, lijkt ze soms te huppelen! De allereerste keren dat ik Joke zag, was dat lichtjes anders… Ze verloor 12 kilo én verdubbelde haar energie. Lees hieronder wat meer over haar verhaal. 

Wat gaf de doorslag om te starten?

“Mijn energie was verre van optimaal en ook qua gewicht ging het van kwaad naar erger, wat ook niet bevorderlijk was voor die energie. Na een gesprek over vitaliteit met Sofie, was ik al begonnen met yoga en enkele supplementen om oa ook mijn slaapkwaliteit te verbeteren. Toen ik merkte dat er toch wat verandering was, begon ik ook te geloven in het effect van al die veranderingen samen. Dus dacht ik ‘och ja, we zien wel’ en ben ik gestart met de Balance box, het detox dieet. Gewicht maar zeker ook energie, dat was mijn doel.”

Wat viel beter mee dan verwacht?

“Ik had schrik voor de smaken want ik had eerder al eens Herbalife geprobeerd en ik vond die echt vies. Maar dat viel heel goed mee, ik vind ze zelfs lekker! Een tweede schrik was het hongergevoel. Veel minder eten en geen honger? Dat klonk toch wel bizar, maar het klopt, ik heb geen honger gehad.”

Waarom beveel je het aan?

“Ik vind het eindresultaat SUPER. Het gewicht natuurlijk maar nog veel meer mijn energiegevoel. Ik voel me veel beter in mijn vel. En de complimentjes die ik krijg zijn natuurlijk ook leuk! Het feit dat het werkt, dat de kilo’s zakken, dat je geen honger hebt, dat je energie een boost krijgt en dat motiveert om verder te zetten. Positieve, opwaartse spiraal!”

Gouden tip aan nieuwe starters:

 • Vertel het aan iedereen. Je verschiet hoeveel mensen er rekening mee houden én het maakt het voor jezelf gemakkelijker. Ik heb de feesten zo overleefd.
  • Blijf komen! De opvolgingen zijn gratis, dus daar gaat al één excuus. Het is een herinnering én extra motivatie, so why not?
  • Geloof in jezelf: Als je het wil, dan kan je het. Dat was voor mij ook een belangrijke les.
 • DANK ZIJ DEZE BESLISSING…

  “… Sta ik veel positiever in het leven. Ik durf nu ook echt opkomen voor mezelf, “hier si voilà, hier ben ik”. Ik heb veel vaker een smile op mijn gezicht. Kokoro deed me terug hoger springen (lacht ;))”

  NAWOORD

  En Joke huppelt nog elke maand binnen nu ze in de derde fase zit. En lang erna is ze nog altijd welkom (Joke, bij deze ;)) want het resultaat op lange termijn, daar streven we naar. Het is fantastisch om te zien hoe mensen – zowel vrouwen als mannen – terug meer ‘goesting’ krijgen in het leven, meer hun ding doen, beter in hun vel zitten. Het gaat veel verder en veel dieper dan het gewicht, dat is eigenlijk bijzaak.

  Wil je graag meer info? Lees er hier al wat over.

  Koe bij de horens? Kom langs en dan leggen we alles haarfijn uit en kan je van start gaan. Maak een afspraak op 02/445 06 45.

Joke verdubbelde haar energie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x