Lara's YES!

Als je niet kan gaan…

Niets om mee te lachen. Het kan echt pijn doen. Los van het feit dat het gewoon écht niet gezond is om geconstipeerd te zijn, want zolang de resten voeding blijven zitten, onttrekt je lichaam stoffen. In het begin is dat heel goed: vitamines, mineralen, noem maar op. Maar hoe langer het blijft zitten, hoe meer gifstoffen ook worden opgenomen.

Dus dagelijks stoelgang maken is belangrijk. We nemen dit vaak ook op in onze huidgesprekken, want zelfs je huid ziet hier vanaf. Duidelijk genoeg hoe belangrijk het is?

Back to Lara

Lara begon samen met ons een detox programma Smart Nutrition Project. De fut was er wat uit en ze was zwaar geconstipeerd. Tijd voor zelfzorg en actie. Wat meer fut mits een lijstje aanpassingen en tips beloofden we haar, voor de rest beloofden we niets. Eerlijk is eerlijk, niemand wint met loze beloftes. Elk lichaam is anders.

Alleszins, het was heerlijk om Lara terug te zien eind februari met de melding dat ze elke dag vlot stoelgang maakt!

Na 6 maanden specialisten

Je moet weten dat Lara al meer dan een half jaar voor ze bij ons langs kwam, naar de dokter ging hiervoor. De vezels van Kellog’s eten, zalf smeren, noem maar op. Niets veranderde. Het doet denken aan andere verhalen waar een klant hoorde van haar dokter ‘dat ze er maar mee moest leren leven, dat er veel ergere dingen zijn.’.

Zowel de andere klant als Lara zijn echter zéér blij dat ze de Water Relax probeerden in combinatie met de Fiber Powder (net iets meer vezel dan Kellog’s ;)).  We weten dat we beiden kunnen optrekken in dosering als het resultaat uitblijft, maar dat was bij Lara niet nodig. Standaarddosering was voldoende.

En jij?

Dit is nu één voorbeeld van hoe suppletie, de meest natuurlijke hulp voor je lijf, impact heeft op je welbevinden van elke dag. Waar zit jij vast, letterlijk of figuurlijk? Blijf er niet mee zitten, daar doe je niemand plezier mee. Spring terug van de energie en zet je eerste stap.

The time is now!

Klaar om de koe bij de horens te vatten? Wij staan klaar om je te begeleiden. Op die manier ben je zekerder van het effect en steun helpt altijd bij verandering.

Bel voor advies of voor een afspraak om je plan van aanpak face to face uit te werken.
Kortenberg 02 445 06 45
Leuven 016 22 07 95

Morgen begin ik er echt aan!

Vorig jaar, 22 maart startte Virginie met het RainPharma dieet. Ze verloor in totaal 20 kilo én is recent af van haar zware medicatie voor de chronische neurologische aandoening die ze had. Ze vertelt hier haar verhaal.

Marleens dieetervaring

We vroegen enkele mensen die het dieet afgrond hebben of ze enkele vragen konden beantwoorden. Lees hier de antwoorden van Marleen Colpin, wie weet zijn het de antwoorden op de vragen die je nog hebt? Wat gaf de doorslag om aan het RainPharma dieet te beginnen bij...

An vond zichzelf terug

Maxime verloor 20 kilo

"Het was niet altijd mooi, maar dit is wel mijn eerlijke verhaal." Lees hier Maxime zijn verhaal.

Karen verloor 40 kilo

Karen vertelt over 'haar jaar van de waarheid'

Joke verdubbelde haar energie

Joke vertelt je er meer over!

Joke's keuze

Ken jij onze Kokoro Kok al?

Zonder honger zegt T.

"Zonder jo-jo en met een smile"

Inge haar leven veranderde

"Kokoro veranderde mijn leven" - Lees hier meer over Inge haar verhaal.

"Gewoon volgen wat ze zeggen en blijven gaan"

De succesformule van M.R.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x