"Gewoon volgen wat ze zeggen en blijven gaan"

Volgens M.R. – een dame die het RainPharma dieet met zeer goede resultaten gedaan heeft – zijn dat de sleutels. Zo simpel is het: luisteren en geen enkele afspraak missen. Twijfel jij ook nog of onze aanpak iets voor jou is of ben je wel benieuwd naar haar verhaal? We stelden enkele vragen, ontdek hier haar antwoorden:

Wat gaf de doorslag om te starten?

Mijn jongste dochter (35j) had mij al meerdere keren vol lof gesproken over de producten van RAINPHARMA en had via KOKORO een “workshop” gevolgd over het gebruik van de schoonheidsproducten. Daar werd haar ook uitleg gegeven over het “RAINPHARMA-dieet” en zij voelde zich daardoor aangesproken. Zij had mij de basisprincipes even uitgelegd en na een week zag ik dat bij haar de moed weg-zonk.

Ik dacht toen dat ik haar misschien kon helpen met mee in de boot te springen (ik kon ook wel eens een dieet gebruiken) en zo ben ik dus – in feite om haar te steunen – ook naar KOKORO gestapt ! Ik werd daar onthaald door super-lieve dames die eruit zagen zoals ik er ook wou gaan uitzien (slank en vol energie…).

Ik maakte een afspraak en kwam na een uurtje buiten met een grote doos vol producten en vooral VOL goede moed om er ook  METEEN mee te starten. Nu was het wel aan mij om het goede voorbeeld te geven aan mijn dochter en om heel flink – én letterlijk- te doen wat men mij bij KOKORO allemaal verteld had.

Ik volgde “letterlijk” wat mij gezegd werd en had geweldig snel een mooi resultaat op de weegschaal, wat mij UITERAARD stimuleerde om ermee verder te gaan.

Wat viel beter mee dan gedacht?

Het feit dat ik geen hongergevoel had en dat ik mij geenszins “flauw” voelde. Omwille van de voorgeschreven supplementen voelde ik zelfs mijn energie toenemen.

Waarom beveel je het aan?

Ik zou het RAIN PHARMA DIEET aan iedereen aanraden omwille van :

  • Het mooi resultaat op korte termijn
  • De perfecte opvolging
  • Het super-vriendelijk team van KOKORO
  • Het blijvend gewichtsverlies

Gouden tip voor starters:

  • Geen enkele controle-afspraak laten voorbijgaan.
  • De voedingssupplementen innemen zoals voorgeschreven.
  • Letterlijk doen wat men je voorschrijft.

Dank zij deze beslissing…

…Zijn mijn voedingsgewoonten compleet veranderd, weeg ik nu 20 kg minder (van 83 kg naar 63 kg) , is mijn kledingmaat geleidelijk gezakt van maat 42 naar maat 38, en ben ik er mij - omwille van de steun van het KOKORO-team - écht van bewust dat ik dit ongetwijfeld kan aanhouden.

De “opvolging” van het RAINPHARMA-DIEET is voorzien voor één jaar …. Ik weet nu al dat ik zal vragen om de maandelijkse controles te laten verder lopen….”

Nawoord

Natuurlijk blijft M. welkom nog zolang als ze wil want écht lange termijn dat is ons doel. Vooral vitaliteit op lange termijn en daardoor doen waar je zin in hebt. En de kilo’s blijven er op die manier ook af. Alles hangt samen.

Meer info? Lees hier al meer. 

Koe bij de horens vatten? Kom langs en dan leggen we alles haarfijn uit en kan je van start gaan. Maak een afspraak

  • Kortenberg 02 445 06 45.
  • Leuven 016 22 07 95{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x