Elke dag fit en energiek

Bring it on baby!

Niets zo fijn als opstaan met het gevoel dat je de wereld aankan. Wij geven je graag enkele tips om elke ochtend met het juiste been uit bed te stappen. Met een aantal natuurlijke krachtpatsers geven we jouw energieniveau een stevige boost. En zo stijgt je focus en dus ook de kans dat je je dromen waarmaakt. Ben je er klaar voor? 

First.

Fit opstaan begint met een deugddoende nachtrust. Hoe slaap je? All good? Weet dat we hier ook een quick start voor schreven, want een goede nachtrust is écht het begin van alles. Lees ons stappenplan hier

Rise & shine! 

De wekker gaat en dan is de eerste keuze, direct: goede dag of slechte dag, wat wordt het? Weet dat je hier heel veel in de hand hebt, zo niet alles. Hier een stappenplan om de dag met alle moed aan te kunnen

 • Adem goed in, goed uit en stel je voor hoe je dag er ideaal uitziet, welke leuke dingen er kunnen of gaan gebeuren. Mindset is echt alles…
 • Vervolgens gaat het richting badkamer voor een heerlijk opgewekte douche met Bonjour Therapy Shower Wash. Bijvoorbeeld, er zijn ook andere keuzes, maar hier zitten de meest oppeppende, stimulerende en vrolijk makende etherische oliën samen. 
 • Even tijd voor een zonnegroetje of 5 minuutjes meditatie? Het loont, believe you me!
 • Met MOOD geef je het startschot van de dag. Drink elke dag je glaasje, samen met 3 capsules Dynamic Q10. Begin met een kuur van 30 opeenvolgende dagen, daarna plan je af en toe een korte tiendaagse kuur in of je voegt deze 2 toppers zo nu en dan aan je ontbijtmenu toe wanneer je weet dat je een drukke dag te wachten staat.
 • Je concentratie is het hoogste na 10 minuten bewegen. Dus ook als je met de wagen naar het werk gaat, beweeg wat voor je erin vliegt. 
 • Geur heeft een hele belangrijke invloed op je gemoed. Citrusgeuren zijn oppeppend en opmonterend, rozemarijn en gember zijn dan weer concentratiebevorderend. Je kan ze verstuiven aan je bureau of gebruik een gezellige diffuser en voeg etherische olie toe. 

Dit is het moment!

 • Stuur een mailtje of bel ons om samen de situatie te overlopen en het beste plan van aanpak voor jou te bepalen.
  • Leuven 016/22 07 95 – Leuven@kokoro.be
  • Kortenberg 02/445 06 45 – Kortenberg@kokoro.be

 

Elke dag fit en energiek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x