Stralend gelaat van A tot F

Kies voor puur natuur

Laat je huid stralen. Neem afscheid van chemische ingrediënten die je beschermlaag aantasten. Gebruik in ruil natuurlijke ingrediënten die je huid mild reinigen en de beschermlaag versterken.

Overstappen naar puur natuur, zeker als je wel wat chemische ingrediënten dagelijks smeert, kan gepaard gaan met een detoxperiode waarin het even erger lijkt. Hier begeleiden we je graag door om deze overgang zo kort mogelijk te houden. Dit kan bv door een kuur van enkele gelaatsverzorgingen. Ook kan het handig zijn om aan de hand van onze Skin Scan de kijken welke producten jouw huid vooral nodig heeft nu. Ontdek hier hoe wij dit aanpakken.

Stappenplan voor thuis

 • De basis is een reiniging. Reinigen met water is al beter dan met chemische hulpmiddelen (mijd vooral de sulfaten ), maar water lost zeker geen olierestjes op. Dus je hebt meer nodig. Je kuist je pan na gebruik toch ook niet alleen met water?
 • We raden altijd een dubbele reiniging aan: reinigen obv olie én obv water. ‘S ochtends en ’s avonds. Het duurt minder dan één minuut, geen excuses.
 • Een crème sluit de ‘must have’ rij af. De crème dit veruit het populairste is, een dag-, nacht-, oogcrème en serum  in één, is de Faithful Face Guard
 • Wat we sterk aanraden, is om regelmatig te scrubben. Ja, ook bij couperose of een gevoelige huid. Doordat het puur natuur is en de korrels zeer zacht, is er geen risico.
 • De Elementary toning mist gaat de hardheid van het water tegen gaan. Ook gaat deze de Ph-waarde van de huid helemaal juist zetten zodat de crème beter zijn werk kan doen.
  • Wist je dat een toner je poriën helemaal niet kan sluiten? Als je mond nu openvalt, is het tijd om eenafspraak te maken en te ontdekken hoe je huid echt werkt.
 • Maskertje? Dat is een ‘nice to have’ zoals we zeggen. Het geeft een opkikker, maar zonder de basis (A, D en F) ga je nooit de volle effecten voelen.
 • Toch echt wel huidproblemen? Maak een afspraak:
  • Een Skin Scan zodat we je stappenplan op maat bepalen
  • Een gelaatsverzorging met een Skin Scan voor zodat je direct enkele stappen vooruit zet
  • Of spring gewoon binnen en vraag advies, altijd welkom

Bye Bye droge en jeukende huid

Beschermen tegen de zon doe je zo

Laat ons even eerlijk zijn. Iedereen heeft toch graag een mooi kleurtje, niet? Maar dat mooie kleurtje op een gezonde manier krijgen, loopt vaak mis. In deze blogpost helpen wij je graag in de zoektocht om je op de meest efficiënte manier tegen de zon te beschermen.

Ik ga op reis en ik neem mee..

Of je nu op weekend gaat op een festivalweide of je trekt naar een zuiderse bestemming: sommige dingen moeten volgens ons mee. Als je tijdens het jaar moeite doet om je huid te laten stralen, trek deze lijn dan ook door op reis.

Doe het zelf droge benen

Jeukende droge benen die een mooie sneeuwvlaag creëren wanneer je dan toch krabt. Droom jij hier ook van? Volg het stappenplan hieronder en het kan niet missen. Je hoeft zelfs niet naar de doe-het-zelf zaak te rijden voor deze knutseljob, alles staat standaard in de badkamer.

Korte metten met jeugdpuistjes

Jeugdpuistjes zijn hormonaal gelinkt. Maar wist je dat je het resultaat van deze hormoonschommelingen zwaar kan sturen? Voor je met de grove middelen zoals antibiotica begint, neem het voedingspatroon even onder loep evenals de ingrediëntenlijst van wat je allemaal op je snoet smeert.

Houd je huid jong

Hoe hou je je huid jong? Ontdekt het hier.

Wat doen we met een baby- en kinderhuid?

Heel veel zepen speciaal voor baby’s, of ze nu komen uit de grootwarenhuizen of van bij de apotheek, maken de huid van de baby kapot. Niet dat je het ziet, maar je kan je de vraag stellen hoe het komt dat er nog nooit zo veel kindereczeem geweest is?

Glanzend en gezond haar

Hoe zet je het RainPharma maximaal in voor gezond, glazend haar?

Te mijden bandieten - deel 1

Te mijden bandieten - deel 2

Te mijden bandieten - deel 3

Te mijden bandiet - deel 4

Artisanale krakelé winterhanden

Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat!

Het geheim van de Caraïben

Eerste hulp bij grime gevallen

Aangenaam, ik ben je huid

Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee ‘detective’ te worden?

Opfrissing van de RainPharma supplementen

We zetten alle supplementen van RainPharma op een rijtje en voor wat we ze kunnen inzetten. Ontdek het hele gamma hier.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x