02 445 06 45
Een stralende huid door een natuurlijke aanpak

Huid

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Helaas lijkt het erop dat hoe meer moeite we doen, hoe erger het wordt.

Hoe meer we doen,
hoe erger het wordt

 • Een gemengde huid is een standaard gegeven
 • Jeugdpuistjes houden halsstarrig stand tot ver boven de 30
 • Meer dan ooit hebben kleine kinderen last van eczeem
 • Hoe meer je smeert, hoe droger je huid lijkt te worden
“Geen enkele zeep verdroeg mijn dochter. Na het advies, dan toch RainPharma geprobeerd en met succes! Heel fijn zo ondersteund en opgevolgd te worden. ”

– Katrien

“Ik wou dat ik 20 jaar eerder had geweten hoe mijn huid werkte. Dan had ik mijn “jeugdpuistjes” niet tot mijn 34e moeten meedragen.”

– Sofie

Weet wat je smeert

Een belangrijke eerste stap naar een gezondere en stralendere huid op lange termijn, is de kennis van ingrediënten. Weet dat meer dan 97% van de ingrediënten die gangbaar zijn in cosmetica, eigenlijk toxisch zijn.

Daarom screenen wij zeer zorgvuldig alle producten en ingrediënten voor we ze jou gaan voorstellen. Wij zijn zelf grote fan en gebruiker van al onze merken. Alleen zo kunnen wij jou het beste advies geven. Benieuwd welke merken je bij ons kan terugvinden?

Kokoro huid merken webshop

Hoe werkt huid?

Naast ingrediënten kennis is het ook heel boeiend om te weten hoe je huid werkt. Want welk effect hebben die chemische ingrediënten nu op je huid en waarom gaan wij er zo prat op dat zolang je deze blijft gebruiken, beterschap onmogelijk is?

Tijdens een workshop leggen we je dit graag uit met veel enthousiasme. Ook beantwoorden we heel graag alle vragen over ingrediënten en huid. Het spreekt voor zich dat we naast theorie, ook praktisch aan de slag gaan op een veilige manier.

Echte, blijvende huidverbetering

Binnen & buiten

Wanneer er huidproblemen zijn, wordt standaard de buitenkant belicht. Wist je echter dat de grootste verbeteringen pas tot stand komen wanneer we inzetten op de binnenkant?

Je huid komt niet aanwaaien van buitenaf, je bouwt hem van binnen en duwt hem naar buiten. Elke 30 dagen heb je een nieuwe huid. Dus voor een mooie huid, heb je de juiste bouwstenen nodig.

Wist je dat

 • Zowel acne als een zeer droge huid gebaat zijn met extra essentiële vetzuren?
 • Veroudering het best wordt tegengegaan met eiwitten?
 • Collageen, Q10 en anti-oxidanten eigenlijk moeten gegeten worden ipv gesmeerd?
 • Vitamine C een sleutelelement is tegen veroudering en couperose?
 • Het laten van gluten soms drastische verbetering op acne en psoriasis geeft?
 • Je na één week detoxen al een zichtbaar effect ziet op je huid?

Boek een huidanalyse

Bouwstenen is één, levensstijl is nog iets anders. Een slecht slaappatroon is desastreus, net zoals stress. En de impact van vertering en darmen op je huid, is niet te onderschatten.

Vandaar dat onze epigenetische huidtherapeuten op zoek gaan naar het totaalplaatje. Boek een huidanalyse en laat ons je bezorgdheid in detail bekijken. Vervolgens stelt onze expert een persoonlijk plan van aanpak op.

Huidanalyse bij Kokoro Leuven

In Leuven en Kortenberg gebruiken we hiervoor een professioneel huidanalyse toestel. Daarnaast overlopen we een uitgebreide vragenlijst om ons nog meer te verdiepen in jouw verhaal.

Opgelet: als je niets wil veranderen in je verzorging of je eetpatroon, heeft een analyse geen zin. Dit is enkel voor mensen die een echte huidverbetering willen en begrijpen dat dit een inspanning vraagt.

Snellere resultaten?

Thuisverzorging en een aanpassing in levensstijl en eetpatroon, geven vaak pas na een maand verbetering. Versterk deze aanpak door de aanvulling van professionele en gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen uitgevoerd door één van onze experts. Kies uit twee zeer doeltreffende benaderingen, elk met zijn eigenheid.

RainPharma gelaatsverzorging Kokoro Kortenberg Leuven

Huidkuur RainPharma

Versnel je huidverbetering door te kiezen voor een huidkuur van 4 of 8 professionele, gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen van RainPharma.

Omdat het naast ontspannend, vooral ook effectief dient te zijn, beginnen we altijd met een kort intake gesprek tijdens een verfrissend voetbad.

Dermalogicca gelaatsverzorging Leuven

Dermalogica

Dermalogica is wereldwijd de eerste keuze van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Dermalogica wijdt zich al 25 jaar met hart en ziel aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid.

Gelaatscorrecties

Wij specialiseren ons in non-chirurgische gelaatscorrecties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve apparatuur.

Gezien de brede waaier aan behandeltechnieken en het belang van de juiste techniek voor elke wens, raden we hier telkens een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Dit zal in combinatie met een huidanalyse gebeuren, zodat we ook hier weer het totaalbeeld schetsen om de resultaten te maximaliseren.

Onze behandeldomeinen

 • fijne lijntjes
 • rimpels
 • ruwe huid
 • extreem droge huid
 • grove poriën

 • littekens
 • acné
 • ontstekingen
 • pigmentvlekken
 • couperose

Endermolift

De gezichtsbehandeling met de Ergolift stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 23% steviger wordt.

Skin rejuvenation

Een veilige en comfortabele manier om de huid in zijn originele staat te herstellen. Het opklaren van de huid. Couperose, gesprongen haarvaatjes, huidoneffenheden door zon-beschadiging, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur door bruine en rode vlekjes zijn makkelijk , snel en gelijktijdig te behandelen.

Matrix

Indien er op de huid diepe rimpels of sterke acnéletsels (kraters) aanwezig zijn, kunnen deze plaatselijk met specifieke laserapparatuur(diodelaser) worden uitgevlakt.

Acné treatment

Acné ontstaat wanneer de haarfollikel verstopt raakt en overtollig sebum niet weg kan, onder andere door het laagje dode huidcellen. In deze ‘afgesloten zone’ stapelen bacteriën zich op, infecteert,  en acné ontstaat.

Onze zoektocht naar pure producten

Wil je ontdekken hoe je zelf op zoek kan naar pure producten?
Ontdek het in onze blog

Vacature: Schoonheidsspecialst Kortenberg

Vacature: Schoonheidsspecialst Kortenberg

Doelgerichte schoonheidsspecialiste gezocht! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen om mensen te overtuigen over te stappen op puur natuur. Een vertrouwenspersoon die huid- en vitaliteitsproblemen in zijn geheel gaat benaderen en...

Lees meer
Haal 2020 uit mijn lijf. NU!

Haal 2020 uit mijn lijf. NU!

Wawasda Ik heb heel veel mooie herinneringen aan 2020. Er zijn heel goede dingen gebeurd in 2020. Anderzijds kwamen er ook andere zaken op mijn pad in 2020 die minder aangenaam waren en een gigantische impact hadden en energie zogen. Voor mij persoonlijk was het een...

Lees meer
Blog: Voel je terug 6

Blog: Voel je terug 6

Kinderlijke nostalgie Want daar komt het volgens velen op neer. Een verlanglijstje maken. Nog net niet knippen uit een boekje en plakken. Nog net geen brief schrijven en vertellen waarom je al dan niet in aanmerking komt voor iets zoets. De voorbereiding van de Winter...

Lees meer

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht