Een stralende huid door een natuurlijke aanpak

Huidanalyse

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Helaas lijkt het erop dat hoe meer moeite we doen, hoe erger het wordt.

Hoe meer we doen,
hoe erger het wordt

 • Een gemengde huid is een standaard gegeven
 • Jeugdpuistjes houden halsstarrig stand tot ver boven de 30
 • Meer dan ooit hebben kleine kinderen last van eczeem
 • Hoe meer je smeert, hoe droger je huid lijkt te worden
“Geen enkele zeep verdroeg mijn dochter. Na het advies, dan toch RainPharma geprobeerd en met succes! Heel fijn zo ondersteund en opgevolgd te worden. ”

– Katrien

“Ik wou dat ik 20 jaar eerder had geweten hoe mijn huid werkte. Dan had ik mijn “jeugdpuistjes” niet tot mijn 34e moeten meedragen.”

– Sofie

Weet wat je smeert

Een belangrijke eerste stap naar een gezondere en stralendere huid op lange termijn, is de kennis van ingrediënten. Weet dat meer dan 97% van de ingrediënten die gangbaar zijn in cosmetica, eigenlijk toxisch zijn.

Daarom screenen wij zeer zorgvuldig alle producten en ingrediënten voor we ze jou gaan voorstellen. Wij zijn zelf grote fan en gebruiker van al onze merken. Alleen zo kunnen wij jou het beste advies geven. Benieuwd welke merken je bij ons kan terugvinden?

Hoe werkt huid?

Naast ingrediënten kennis is het ook heel boeiend om te weten hoe je huid werkt. Want welk effect hebben die chemische ingrediënten nu op je huid en waarom gaan wij er zo prat op dat zolang je deze blijft gebruiken, beterschap onmogelijk is?

Tijdens een huidanalyse leggen we je dit graag uit met veel enthousiasme. Ook beantwoorden we heel graag alle vragen over ingrediënten en huid. Het spreekt voor zich dat we naast theorie ook tips geven voor de praktijk. 

Echte, blijvende huidverbetering

Binnen & buiten

Wanneer er huidproblemen zijn, wordt standaard de buitenkant belicht. Wist je echter dat de grootste verbeteringen pas tot stand komen wanneer we inzetten op de binnenkant?

Je huid komt niet aanwaaien van buitenaf, je bouwt hem van binnen en duwt hem naar buiten. Elke 30 dagen heb je een nieuwe huid. Dus voor een mooie huid, heb je de juiste bouwstenen nodig.

Wist je dat

 • Zowel acne als een zeer droge huid gebaat zijn met extra essentiële vetzuren?
 • Veroudering het best wordt tegengegaan met eiwitten?
 • Collageen, Q10 en anti-oxidanten eigenlijk moeten gegeten worden ipv gesmeerd?
 • Vitamine C een sleutelelement is tegen veroudering en couperose?
 • Het laten van gluten soms drastische verbetering op acne en psoriasis geeft?
 • Je na één week detoxen al een zichtbaar effect ziet op je huid?

Boek een huidanalyse

huidanalyse skin scan bij Kokoro RainPharma Dermalogica Cent Pur Cent

Bouwstenen is één, levensstijl is nog iets anders. Een slecht slaappatroon is desastreus, net zoals stress. En de impact van vertering en darmen op je huid, is niet te onderschatten.

Vandaar dat we op zoek gaan naar het totaalplaatje. Boek een huidanalyse en laat ons je bezorgdheid in detail bekijken. Vervolgens stelt onze expert een persoonlijk plan van aanpak op.

We gebruiken hiervoor een professioneel huidanalyse toestel. Daarnaast overlopen we een uitgebreide vragenlijst om ons nog meer te verdiepen in jouw verhaal.

Een huidanalyse kost €49 maar je krijgt een tegoedbon in ruil voor het aankopen van gelaatsproducten of een gelaatsverzorging.

Snellere resultaten?

Thuisverzorging en een aanpassing in levensstijl en eetpatroon, geven vaak pas na een maand verbetering. Versterk deze aanpak door de aanvulling van professionele en gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen uitgevoerd door één van onze experts. Kies uit twee zeer doeltreffende benaderingen, elk met zijn eigenheid.

RainPharma gelaatsverzorging Kokoro Kortenberg Leuven

Huidkuur RainPharma

Versnel je huidverbetering door te kiezen voor een huidkuur van 4 of 8 professionele, gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen van RainPharma.

Omdat het naast ontspannend, vooral ook effectief dient te zijn, beginnen we altijd met een kort intake gesprek tijdens een verfrissend voetbad.

Dermalogicca gelaatsverzorging Leuven

Dermalogica

Dermalogica is wereldwijd de eerste keuze van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Dermalogica wijdt zich al 25 jaar met hart en ziel aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid.

Gelaatscorrecties

Wij specialiseren ons in non-chirurgische gelaatscorrecties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve apparatuur.

Gezien de brede waaier aan behandeltechnieken en het belang van de juiste techniek voor elke wens, raden we hier telkens een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Dit zal in combinatie met een huidanalyse gebeuren, zodat we ook hier weer het totaalbeeld schetsen om de resultaten te maximaliseren.

Onze behandeldomeinen

 • fijne lijntjes
 • rimpels
 • ruwe huid
 • extreem droge huid
 • grove poriën

 • littekens
 • acné
 • ontstekingen
 • pigmentvlekken
 • couperose

Onze zoektocht naar pure producten

Wil je ontdekken hoe je zelf op zoek kan naar pure producten?
Ontdek het in onze blog

Opfrissing van de supplementen

Opfrissing van de supplementen

We moeten het toegeven, ondertussen heeft Rainpharma al een behoorlijk plaatje aan voedingssupplementen. We zetten ze in voor huidverbetering, tijdens het Smart Nutrition Project, tijdens Balance Program, voor meer energie, minder stress en beter slapen, ...  Hier...

Lees meer
Wat doen we met een baby- en kinderhuid?

Wat doen we met een baby- en kinderhuid?

Koester de rijke bacteriecultuur van de babyhuid Heel veel zepen speciaal voor baby's, of ze nu komen uit de grootwarenhuizen of van bij de apotheek, maken de huid van de baby kapot. Niet dat je het ziet, maar je kan je de vraag stellen hoe het komt dat er nog nooit...

Lees meer
Doet het zelf droge benen

Doet het zelf droge benen

Zelfs voor de minder handig Harry of Hariëtte Jeukende droge benen die een mooie sneeuwvlaag creëren wanneer je dan toch krabt. Droom jij hier ook van? Volg het stappenplan hieronder en het kan niet missen. Je hoeft zelfs niet naar de doe-het-zelf zaak te rijden voor...

Lees meer

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.