Houd je huid jong

Laat me beginnen met te zeggen dat elke leeftijd zijn charme heeft. Achter elk plooitje, lijntje, zit een mooi verhaal. Maar we moeten niet met al onze herinneringen te koop lopen, toch? Met het gebruik van de juiste, natuurlijke producten én wat aandacht voor je voeding, aangevuld met krachtpatsers van suppletie, vind jij die ideale balans. Een wijze uitstraling op een gezond gezicht.

Binnen

Of we het nu leuk vinden of niet: het effect van ongezonde voeding is niet te onderschatten. Enkele zeer gemakkelijke tips:

Voeding

Drink voldoende water, minstens 1.5L

Easy on sugar : suiker is echt je vriend niet, die gaat de versuikering van je cellen in de hand werken en dus sneller voor rimpels zorgen

Groenten, fruit : dit is geen fabeltje, vitamines, mineralen en vezels zijn een grote plus

Alcohol is zeker te mijden of te temperen als je zo lang mogelijk je jonge, elastische huid wil behouden

Suppletie

Om het allerbeste resultaat te behalen, raden we zes supplementen aan. Ik zet ze voor jou even op een rijtje:

Daily Boost en Mighty Nine zijn ook hier weer de basis. Mogelijk worden je haar en je nagels ook sterker, dat kan een fijne bijwerking zijn.

High Tech AOX gaat je extra anti-oxidanten aanleveren, zo hoef jij geen meerdere kilo’s blauwe bessen per dag te eten. Door stress, ongezond eten, roken, zon, … komen er vrije radicalen in ons lijf en zij zorgen voor vroegtijdige veroudering. Ook zware sporters hebben hier last van. Door het bijnemen van één tabletje van deze High Tech AOX rem je dit effect sterk af.

Onontbeerlijk als jij op je elasticiteit en jeugdigheid wil werken, is collageen. Dat vind je in een extreem hoge dosering in de A.A.P of het Anti Aging Powder. Een ideale werking bekom je door toevoeging van vitamine C via de Super C Boost en magnesium via Water Relax.


Stappenplan op maat werken we graag uit. Alles in één keer wijzigen is overweldigend, zeker zonder begeleiding. Maak een afspraak als je graag onze begeleiding inzet naar een stralende, gezonde huid.

Leuven  016/22 07 95

Kortenberg 02/445 06 45

Buiten

Een grondige reiniging en een voedende crème zijn super belangrijk, maar de ingrediënten maken of kraken hier letterlijk je huid. Wees aandachtig, lees de ingrediënten!

2 belangrijke boosdoeners in cosmetica producten :

Sulfaten: zit in de meeste schuimende reinigers. Dit gaat je beschermlaag strippen waardoor slechte bacteriën van buitenaf in je zuurmantel, je beschermlaag, komen te zitten. Daarnaast blijven toxines die je lichaam via je huid verlaten, zitten in de zuurmantel. Zij gaan ruzie maken en ontstekingen uitlokken. Kom hier meer te weten over sulfaten.

Minerale olie: dagcrèmes, foundations, … zitten er vol van. Dit camoufleert het probleem – ‘jeej, het is beter’ – terwijl de slechte bacteriën vrij spel krijgen het het – terwijl jij opgelicht bent dat het beter is – erger en erger maken. Lees hier meer over minerale olie.

We gaven al meer dan 100 workshops en weten hoe groot het effect is van chemische rommel op je grootste orgaan, je huid. En toch, in bijna elke badkamer staat enkel sulfatenzeep en minerale olie body lotion, dagcrème, …. Zelfs als ze op voorschrift waren van een dermatoloog of op aanraden van de apotheek of van een Celeb, zet ze opzij, kies voor puur natuur. Laat je zuurmantel zich herstellen. Deze laag vol bacteriën – de goede wel te verstaan – laat je huid stralen.

In dit filmpje toon ik hoe je je huid tegenwerkt met deze stoffen

Verzorgingsproducten om je huid jong te houden

Laat ons wel wezen: welke verzorgingsproducten je ook smeert, je rimpels gaan niet verdwijnen. Dat zou te mooi zijn. De werking van je juiste verzorgingsritueel is dus eerder summier. Wel is het zo dat als je chemische ingrediënten gebruikt, voornamelijk de zachte minerale olie die zorgt voor een camouflage laag, je je huid sneller laat aftakelen.

Welke producten raden we doorgaans aan om je huid zo stralen en jong mogelijk te houden?

Advanced Precleanser: reinigen op basis van olie om al het overtollig talg af te nemen. Zo neem je ook al je make-up eraf of restjes zonnecrème, luchtvervuiling,…

Brightening Face Scrub: dode huidcellen verwijderen zo ziet je huid er altijd frisser uit.

Qua masker zou ik kiezen tussen deze:

Creamy Hydra Mask: Deze gaat je licht tot zeer droge huid wat voeden. Door de bacteriën wat aan te sterken op je zuurmantel, gaan zij het vocht dat vanbinnenuit komt, beter vasthouden. Resultaat is een merkbaar dikkere huid, al heb je wel wat geduld nodig bij een natuurlijke aanpak. Je kan dit wekelijks doen, maar hoe vaker je het doet, hoe sneller je resultaat zal merken.

Charming Broccoli Seed Mask:  voedend en herstellend masker. Dit kan je voor je hele gelaat gebruiken of enkel rond je ogen en rond je lippen. Die plaatsen die sneller lijntjes kunnen tonen en waar je met een klein masker best ver weg blijft. Na blootstelling aan de zon, doet deze ook wonderen. 

Dedicated Face Wash: dubbele reiniging, zeer belangrijk om je bacteriën in top conditie te houden.

FaithFul Face Guard: in deze crème zit de rode alg die een soort beschermend schild zal leggen. Hier heb je ook een dagcrème, nachtcrème, oogcrème en serum in één. Bij een probleemhoud kan het zijn dat we naar een andere crème overstappen, maar dit is voor 95% de beste oplossing. 

Anti- Aging huidkuur: Zet alles op alles met deze twee krachtpatsers. Je kan deze in kuur van 28 of 2 x 28 dagen gebruiken, even wachten en dan terug. Zelf blijf ik deze nemen, want veroudering werkt ook niet in golven van 28 dagen. Aan jou de keuze!

Fine Day Fluid: een extra anti-aging serum dat je onder de Faitfhful Face Guard aanbrengt.

Clever Night Remedy : Een masker dat terwijl jij slaapt je huid een opkikker geeft. Smeer het een beetje dikker dan je je crème zou doen en vergeet zeker je decollte niet. Overschot van deze crème smeer ik altijd op mijn handen. Jonge handen.


Wil je meer weten en een plan op maat voor jou?

Spring binnen in onze winkels in Kortenberg (di tem za 10-18) en Leuven (ma tem za 10-18)

Boek een Skin Scan waar we je huid analyseren met daaropvolgend je eerste gelaatsverzorging. Dan ben je echt goed gestart. Dat kan in Leuven en Kortenberg. Neem contact op en start zo snel mogelijk.
Bye Bye droge en jeukende huid

Beschermen tegen de zon doe je zo

Laat ons even eerlijk zijn. Iedereen heeft toch graag een mooi kleurtje, niet? Maar dat mooie kleurtje op een gezonde manier krijgen, loopt vaak mis. In deze blogpost helpen wij je graag in de zoektocht om je op de meest efficiënte manier tegen de zon te beschermen.

Ik ga op reis en ik neem mee..

Of je nu op weekend gaat op een festivalweide of je trekt naar een zuiderse bestemming: sommige dingen moeten volgens ons mee. Als je tijdens het jaar moeite doet om je huid te laten stralen, trek deze lijn dan ook door op reis.

Doe het zelf droge benen

Jeukende droge benen die een mooie sneeuwvlaag creëren wanneer je dan toch krabt. Droom jij hier ook van? Volg het stappenplan hieronder en het kan niet missen. Je hoeft zelfs niet naar de doe-het-zelf zaak te rijden voor deze knutseljob, alles staat standaard in de badkamer.

Korte metten met jeugdpuistjes

Jeugdpuistjes zijn hormonaal gelinkt. Maar wist je dat je het resultaat van deze hormoonschommelingen zwaar kan sturen? Voor je met de grove middelen zoals antibiotica begint, neem het voedingspatroon even onder loep evenals de ingrediëntenlijst van wat je allemaal op je snoet smeert.

Stralend gelaat van A tot F

Laat je huid stralen. Neem afscheid van chemische ingrediënten die je beschermlaag aantasten. Gebruik in ruil natuurlijke ingrediënten die je huid mild reinigen en de beschermlaag versterken.

Wat doen we met een baby- en kinderhuid?

Heel veel zepen speciaal voor baby’s, of ze nu komen uit de grootwarenhuizen of van bij de apotheek, maken de huid van de baby kapot. Niet dat je het ziet, maar je kan je de vraag stellen hoe het komt dat er nog nooit zo veel kindereczeem geweest is?

Glanzend en gezond haar

Hoe zet je het RainPharma maximaal in voor gezond, glazend haar?

Te mijden bandieten - deel 1

Te mijden bandieten - deel 2

Te mijden bandieten - deel 3

Te mijden bandiet - deel 4

Artisanale krakelé winterhanden

Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat!

Het geheim van de Caraïben

Eerste hulp bij grime gevallen

Aangenaam, ik ben je huid

Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee ‘detective’ te worden?

Opfrissing van de RainPharma supplementen

We zetten alle supplementen van RainPharma op een rijtje en voor wat we ze kunnen inzetten. Ontdek het hele gamma hier.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x