Huidanalyse

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Helaas lijkt het erop dat hoe meer moeite we doen, hoe erger het wordt.

Hoe meer we doen, hoe erger het wordt

  • Een gemengde huid is een standaard gegeven
  • Jeugdpuistjes houden halsstarrig stand tot ver boven de 30
  • Meer dan ooit hebben kleine kinderen last van eczeem
  • Hoe meer je smeert, hoe droger je huid lijkt te worden

“Ik wou dat ik 20 jaar eerder had geweten hoe mijn huid werkte. Dan had ik mijn “jeugdpuistjes” niet tot mijn 34e moeten meedragen.”

– Sofie

Weet wat je smeert

Een belangrijke eerste stap naar een gezondere en stralendere huid op lange termijn, is de kennis van ingrediënten. Weet dat meer dan 97% van de ingrediënten die gangbaar zijn in cosmetica, eigenlijk toxisch zijn.

Daarom screenen wij zeer zorgvuldig alle producten en ingrediënten voor we ze jou gaan voorstellen. Wij zijn zelf grote fan en gebruiker van al onze merken. Alleen zo kunnen wij jou het beste advies geven. Benieuwd welke merken je bij ons kan terugvinden?

Hoe werkt huid?

Naast ingrediënten kennis is het ook heel boeiend om te weten hoe je huid werkt. Want welk effect hebben die chemische ingrediënten nu op je huid en waarom gaan wij er zo prat op dat zolang je deze blijft gebruiken, beterschap onmogelijk is?

Tijdens een huidanalyse leggen we je dit graag uit met veel enthousiasme. Ook beantwoorden we heel graag alle vragen over ingrediënten en huid. Het spreekt voor zich dat we naast theorie ook tips geven voor de praktijk. 

Echte, blijvende huidverbetering

Binnen & buiten

Wanneer er huidproblemen zijn, wordt standaard de buitenkant belicht. Wist je echter dat de grootste verbeteringen pas tot stand komen wanneer we inzetten op de binnenkant?

Je huid komt niet aanwaaien van buitenaf, je bouwt hem van binnen en duwt hem naar buiten. Elke 30 dagen heb je een nieuwe huid. Dus voor een mooie huid, heb je de juiste bouwstenen nodig.

Wist je dat:

  • Zowel acne als een zeer droge huid gebaat zijn met extra essentiële vetzuren?
  • Veroudering het best wordt tegengegaan met eiwitten?
  • Collageen, Q10 en anti-oxidanten eigenlijk moeten gegeten worden ipv gesmeerd?
  • Vitamine C een sleutelelement is tegen veroudering en couperose?
  • Het laten van gluten soms drastische verbetering op acne en psoriasis geeft?
  • Je na één week detoxen al een zichtbaar effect ziet op je huid?

Boek een huidanalyse

Bouwstenen is één, levensstijl is nog iets anders. Een slecht slaappatroon is desastreus, net zoals stress. En de impact van vertering en darmen op je huid, is niet te onderschatten.

Vandaar dat we op zoek gaan naar het totaalplaatje. Boek een huidanalyse en laat ons je bezorgdheid in detail bekijken. Vervolgens stelt onze expert een persoonlijk plan van aanpak op.

We gebruiken hiervoor een professioneel huidanalyse toestel. Daarnaast overlopen we een uitgebreide vragenlijst om ons nog meer te verdiepen in jouw verhaal.

Een huidanalyse kost €49 maar je krijgt een tegoedbon in ruil voor het aankopen van gelaatsproducten of een gelaatsverzorging.

BOEK EEN HUIDANALYSE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x