“Zonder jo-jo en met een smile”

We stelden onze mensen die het dieet deden enkele vragen. Deze eerlijke antwoorden van mensen die je voor gingen kunnen helpen om knopen door te hakken of om inzicht te krijgen. Ook T.V. (41 jaar) ‘studeerde’ onlangs af van het RainPharma dieet. Ze doorliep de 3 fases en heeft een nieuw evenwicht gevonden. Lees haar eerlijke, open en geestige antwoorden op onze vragen.

Wat de doorslag gaf om te starten?

“Ik zag op je facebook op een gegeven moment een ‘voor en na’ van iemand die het dieet volgde die ik ook persoonlijk kende. Ik zag haar berichtjes eigen berichtjes op facebook, haar motivatie, haar goesting en moed om door te gaan, en ik dacht … dan kan ik dat ook πŸ™‚
Maar waarom dan? tja.. Elk pondje gaat door ’t mondje, zeggen ze, maar dat is ook zo … En op een gegeven leeftijd, … Gaat het er ook niet zomaar af. Ook al was ik toen een bezige bij, yoga, lopen, fietsen, voetballen … mijn gewicht nam alleen maar toe.
Pas nadat ik met RainPharma startte kwam het besef, dat wat op je bord ligt, je gewicht bepaalt. Hoe gek het ook klinkt, die link was ervoor minder duidelijk, ik was er alleszins minder bewust mee bezig.”

Wat viel beter mee ?

“Ik ben bewust in de zomer gestart, veel veel slaatjes op het menu … Ook al moest ik het stellen met veel kleinere porties groenten. Het opvallende is ook dat ik nooit echt een honger gevoel gehad heb. Mooi meegenomen πŸ™‚ Ook met alcohol, no prob, tegenwoordig overal mocktails bij de vleet .
Maar wat viel wel tegen : ik had echt te weinig energie om op sommige momenten mijn fietsmaatje bij te houden, ik reed me letterlijk leeg in die eerste fase….
En wat ik nog het meeste miste, was “mijne chips” …. miljaar :p”

Waarom beveel ik het aan?

“Ik heb al mensen doorgestuurd, dus ik doe dat ook echt. Waarom, tja het dieet werkt gewoon. Effe leren je knop omdraaien, bewust met food bezig zijn, vooral voor jezelf en dat werkt automatisch inspirerend voor andere mensen zodat het voor jou ook simpeler vol te houden is.”

Gouden tip ?

“Breng zeker je familie, vrienden en collega’s op de hoogte, HUN steun is vooral goud waard, dagdagelijks !”

Dankzij deze beslissing …

“… zijn we straks bijna een jaar verder, met vooral een andere ingesteldheid … je steekt en propt niet nog zomaar alles in je mond. Ja het kan ook met minder, en nee, ik heb daar geen slecht gevoel bij. Eens serieus zondigen mag en daarna direct terug bijsturen en even minder.
… bewegen we dagelijks meer
blijven we op gewicht, zonder ons in bochten te wringen, zonder jo-jo, maar met n dagelijks instant feeling good smile on the face… gewoon, omdat ik het kan.
Benieuwd wat het jou kan brengen? Kom even praten, we leggen je alles uit.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelΓ© winterhanden

Artisanale krakelΓ© winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliΓ«n bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer