Zalm met Groenten uit de Oven

Zalm met Groenten uit de Oven

Een kleurrijk, lekker en gezond gerechtje van Pascale Naessens. Meer moet dat niet zijn!

Ingrediënten

  • 1 grote venkel
  • 2 tot 3 tomaten
  • 1 grote ui
  • zalmfilet voor 2 personen
  • gedroogde tijm

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bedek een grote ovenplaat met aluminiumfolie. Wrijf de folie in met olijfolie. Snijd de venkel in plakjes van een halve centimeter en snijd de tomaten en de ui
in dunne plakjes. Leg ze op de folie. Giet wat olijfolie over de groenten en kruid met peper, zout en wat gedroogde tijm. Zet de plaat 20 minuten in de oven.

Strooi wat gedroogde tijm over de zalm, kruid met peper en zout en giet er wat olijfolie over. Laat de vis de laatste 10 minuten met de groenten meegaren in de oven.
Leg de zalm op een bord en schik er de groenten rond.

Bron: Pure Pascale Naessens / https://www.purepascale.com/nl/zalm-met-groenten-uit-de-oven

Met dank aan Lieselotte Driesen!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Aubergines met garnalen

Aubergines met garnalen

Aubergines met garnalen 'Asian style' Ingrediënten 450gr grote biologische garnalen 2 aubergines 20gr gember 40gr koriander (of basilicum) Bereiding Snijd de aubergines in plakjes van 0,5cm dik en vervolgens in reepjes. Hak de gember fijn en doe hem bij de...

Lees meer
RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! Ingrediënten 2...

Lees meer
It’s a wrap

It’s a wrap

Afscheid nemen Het is me de week wel... En zoals ik altijd ook als advies geef: doorleef het, geef het ruimte en laat het gaan. Elke emotie die je opkropt, wegsteekt of de kop in duwt, komt dubbel en dik terug.  Dus ik volg ook deze keer braaf mijn eigen advies. Ik...

Lees meer