Hervind je balans

Yoga

Laat alles even zijn voor wat het is en kom tot rust. De houdingen en je ademhaling laten de stress van de dag zakken en je creëert ruimte om weer tot jezelf te komen. Even uit je hoofd, in je lichaam. Hervind zo je rust én je kracht, mentaal zowel als fysiek. De ideale balans.

Waarom yoga?

Yoga helpt om lichter in het leven te staan. In een tijd waar alles serieus genomen wordt, alles snel moet gaan en alles druk is, brengt dit verlichting.

Je lichaam en geest komen in balans en daardoor ervaar je innerlijke rust. Door deze rust in dit evenwicht, voel je ook aan welke weg je op wil en daar put je dan weer kracht uit.

Niet alleen op de mat, het mooie is dat je deze rust en kracht ook naast je mat meeneemt. Hoe meer je aan yoga doet, hoe meer je de rust en de kracht laat toenemen. Hervind jezelf: je rust én je kracht.

Yoga bij Kokoro Kortenberg Everberg Zaventem Nossegem Sterrebeek
Feedback die we kregen uit een recente enquête

  • Minder stress
  • Beter slapen
  • Minder nek- en rugklachten
  • Positievere mindset
  • Meer zin om voor jezelf te zorgen

Waar zou jij ook voor tekenen? Test het zelf uit voor €15.

“Ik was een echte stresskip zoals ze zeggen. En dankzij yoga kan ik de stress nu meestal de baas. Ik zie gewoon veel minder het nut in van mij op te jagen. Het komt wel goed.”

– Tania

“Ontspannen is voor mij echt een werkpunt. De eerste keer dat ik tijdens de les bijna indommelde, was een echte doorbraak. Ik slaap ook veel beter. ”

– Pascal

Lessenoverzicht

We zorgen voor een gevarieerd aanbod zodat de sportieveling zowel als iemand die herstellend is van een blessure of burn-out, kan deugd hebben van deze me-time. We raden aan telkens tijdig te reserveren, gezien we de capaciteit beperken met oog op ieders veiligheid.

Yoga bij Kokoro Kortenberg Everberg Zaventem Nossegem Sterrebeek

Prijzen

Losse les €15
10-beurtenkaart
Kies zelf welke lessen en wanneer. 1 jaar geldig.
€120
20-beurtenkaart
Kies zelf welke lessen en wanneer. 1 jaar geldig.
€220

Ontdek wat yoga jou kan brengen en behoud je balans

Kies uit verschillende stijlen. De lessen gaan door bij Hotel Axis: Leuvensesteenweg 749, 3071 Kortenberg.
Yoga bij Kokoro in Kortenberg ook deze zomer.

Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Neem deel aan onze Whatsapp groep. Hier geven we enkel zeer praktische yoga info (les buiten, last minute wijziging lessen …)

I bend so I don’t break.

– Yoga

Zoveel soorten yoga

Er zijn ontelbaar verschillende soorten yoga. Allemaal stammen ze af van dezelfde bron en hebben ze eenzelfde soort filosofie als basis: Het stilleggen van je onrustige gedachten, zo zegt Patanjali, de grondlegger van yoga.

Net zoals elke dag anders is, is ook elk mens anders. Kijk hieronder welke les je het meeste aanspreekt. En weet dat je met een tienbeurtenkaart zelf kiest welke les je wanneer volgt.

Lees hier ons yoga reglement

Inhoud van lessen

  • Asana’s of houdingen: Het stuk van yoga dat de mensen kennen. Lenigheid heeft hier geen belang, daar gaat een mogelijk excuus!
  • Pranayama of ademhalingsoefeningen: yoga is véél meer dan enkel de houdingen, ademhaling is de basis van alles. Al gemerkt dat wanneer je gestrest bent, je sneller en oppervlakkig ademt? Probeer dan eens dieper te ademen, je zal versteld staan hoe snel je terug in controle kan zijn.
  • Relaxatie oefeningen, visualisaties, meditaties: afwisselend om de les te beginnen of af te sluiten, om meer naar binnen te keren. Niets zweverigs, heel ontspannend en bevrijdend.

Lessen gegeven door An 

YIN YOGA

Yin is een zachte vorm van yoga. In tegenstelling tot andere yogastijlen en andere sporten (waarbij je je spieren versterkt), laat je bij Yin yoga zoveel mogelijk je spieren los en werk je op het versoepelen & versterken van de diepere lagen van je lichaam zoals bindweefsel (fascia), gewrichten en zelfs botten.

De uitdaging zit hem in het langer aanhouden van een houding en tegelijkertijd de spieren in je lichaam volledig te ontspannen. Ideaal om je lichaam en geest tot rust te brengen. Zowel voor beginners als gevorderden. Optimaal in combinatie met andere yogastijlen en andere sporten (yang).

Heb je een vraag of wil je hier meer over weten? info@kokoro.be

Pascale Donner Yin Yoga Kokoro
Virginie Parent yoga Kokoro Kortenberg

Lessen gegeven door Virginie

Evenwicht vinden tussen wat ons hart zegt en wat ons hoofd doet, is een dagelijkse uitdaging. Virginie daagt je uit om tijdens de lessen op zoek te gaan naar innerlijke balans.

Tijdens deze yogavorm werk je aan krachtige én soepele spieren. De bewegingen volgen elkaar op in een dynamische flow gevolgd door heerlijk ontspannen stretch oefeningen én een rustgevende relaxatie. Ideale les om je focus en concentratie te vergroten.

Heb je een vraag of wil je hier meer over weten? virginie@kokoro.be

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.