02 445 06 45

Yoga. Altijd. Overal.

Vakantie!

Onze vakantie ligt vast. Een stapel boeken ligt al klaar. Mijn yogamat ook. Nu nog op zoek naar een yogastudio in de buurt.

Want ik ken mezelf,

  • Ik ga yoga missen; het les geven en het les volgen!
  • Ik weet dat ik niet dezelfde energie haal uit een eigen practice of het doen van wat zonnegroeten op het strand … hoe mooi de setting ook mag zijn.

Gevonden! Een yogastudio op 300m van ons huurhuis. Villa Roka. Teacher Gwen. Helemaal into ayurveda. Klinkt goed allemaal. Mail gestuurd. ‘Tu es la bienvenue’. YEAH! Onze vakantie kan niet meer stuk. Ik ben benieuwd.

De yogastudio

Geen hippe, moderne yogastudio met een sjieke houten vloer en grote ramen die uitkijken op de Middellandse zee. Wel een muf, oud huis omringd door een overwoekerde tuin en binnen, een kleurrijke, stenen vloer…. Best wel charmant eigenlijk. Als de yoga maar goed is natuurlijk.

De yogalessen

Gwen haar Hatha lessen zijn top! Zij is een jonge, lieve, gepassioneerde madam die heel fijn les geeft. Inspirerend. Deugddoend. In- en ontspannend tegelijkertijd. Zalig. De energie stroomt door mijn lijf.

Veel aandacht voor onze ademhaling. Mooie afwisseling in de houdingen, werkend op uithouding, balans & kracht. Het is weer wat anders dan Yin alhoewel … we blijven soms best lang in een houding vind ik.

3 OHM’s in het begin van de les en nog eens op het einde van de les, gevolgd door Ohm, Shanti, Shanti, Shanti (peace). Het heeft wel wat. Sofie, ook bij Kokoro introduceren …? (LOL)

Doen!

Yoga in het buitenland. Een aanrader. De taal is echt geen barrière, gewoon doen! En vooral: enjoy! Want yoga betekent:

  • uit je comfortzone komen en je grenzen ontdekken
  • openstaan voor nieuwe dingen
  • genieten van het moment, leven in het nu

En wat die stenen vloer betreft, best wel lekker koel wanneer het zo warm is!

Merci Gwen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer