Zo voordelig mogelijk de lente in

De Twenty One Shopping Day komt eraan. De lente betekent open bloeien, een nieuwe start. En dit jaar hebben we mogelijk meer dan ooitΒ  zin in kleur, actie, vrolijkheid. Reden te meer om dit jaar je voorbereiding super serieus te nemen! Ik zet je graag even de beste tips op een rijtje om je lente-slag voor te bereiden. Want als je op 2 april een product komt bijkopen zonder korting, is dat zonde. Dus neem even de tijd, het komt je voordeliger uit.

In 5 stappen naar de lente

Voorbereiding is alles, ook hier. Om het te zeggen in de woorden van een dame die al jaren goed voorbereidt: “De bank geeft geen 21% rente, dus zorgen dat ik zeker 6 maanden niets moet kopen hier, is gewoon slim. Spijtig voor jullie” Ik ben het echter niet eens met het laatste stuk. Wanneer zijn wij blij? Wanneer doen wij onze job goed? Wanneer jij je resultaten hebt, wanneer jij straalt: je huid, van energie, … En die kans is groter als je met korting aanvult. Dus houdt je niet in, zeker niet voor ons.

We raden je aan onze bestellijst te gebruiken. Download hem en sla hem even op onder jouw naam. De formules gaan automatisch aanvullen, dus je hebt onmiddellijk zicht op wat je uitspaart met de korting. Maar voor deze optimaal ingevuld is naar jouw gebruik, gaan we vijf stappen doorlopen.

1. Wat gebruik je?

Het is belangrijk even een inventaris te maken van alles wat je gebruikt zodat je zeker niets vergeet. Wat kan je hierbij helpen?

 • De nieuwe, mooie folder van de verschillende decors loodst jou doorheen het hele gamma. Deze kan je hier raadplegen.
 • De folder van de Magische Kamers is ook een fijne om hier te gebruiken. Deze kan je hier vinden.
 • Je kan ook gewoon doorheen onze lijst gaan. Wanneer je het aanbod door en door kent, is dat zeker voldoende.

Met je inspiratie erbij noteer je in je excel file wat je gebruikt. Extra tip hier: noteer onmiddellijk ook hoeveel je van alles nog hebt? Door ondoordacht te bestellen zien we dat je vaak een paar dingen teveel hebt en de rest snel na een event dient bij te kopen. Voorbereiden is echt slim.

2. Even rekenen

Met een shake, maak je 17 porties. De Faithful Face Guard gaat ongeveer 3 a 4 maanden mee. En zo heeft elk product een doorlooptijd als je wil. De vraag is: hoe lang wil jij met 21% korting toekomen? Wil jij in juli een nieuwe Faithful Face Guard kopen en 5 april een nieuwe pot shake of mag het wat langer duren dat lentegevoel?

Wij zijn ongelooflijke rekenwonders wat dit betreft. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe je hier kan optimaliseren met de juiste producten. Het heeft geen zin om vijf skin washes 500ml op voorraad te hebben als je alleen woont. 5 potten shakes en 2 Faithful Face Guards zijn daarentegen wΓ©l slim.

Graag hulp? Maak een belafspraak en hier is mijn nummer sowieso 0472 81 59 82 – deze 10 dagen ben ik bijna 24/7 bereikbaar πŸ˜‰

3. Waar loop je nog tegenaan?

Heb jij al even geen fut meer? Of ben je de droge handen nu echt wel grondig beu? Droom jij al van slippersweer maar zit je met wintervoeten om ver weg te steken? Dan is dit het moment om de gepaste producten en ondersteuning te ontdekken om de lente in te springen zonder gΓͺne. Ook hier hebben we een fijne folder vol inspiratie voor jou: de 21 rituelen brochure.

EXTRA: in dit filmpje overloop ik het hele assortiment op volgorde van de excellijst (Passcode: c9M$1aqr). Handig he?

Of maak een afspraak met een expert om zo te overlopen wat het beste zou werken.

 • Leuven: 016 22 07 95
 • Kortenberg: 02 445 06 45
 • Heverlee: 0480 65 05 65

4. Nieuw seizoen, nieuwe smaak!

Als je al jaren de Lemongrass gebruikt in de douche en de milk chocolate drinkt, is het misschien fijn om eens te veranderen?

 • Kom snuffelen en ontdekken in de winkels!
  • Kortenberg en Leuven elke dag van 10u tot 18u
  • Heverlee elke dag van 9.30 tot minstens 17u, bel even voor een afspraak
 • Koop een testset, zo kan jij een week de producten testen en heb je beter zicht op wat echt matcht bij jou!

 

5. Ga voor zekerheid

Zeker zijn van al je favorieten en de extra’s? Stuur dan je verlanglijstje door voor 13 maart middernacht. Dat is natuurlijk te laat nu … Maar wat kan er nog als jij zeker bent van wat je al mee wil?

Stuur ons een mailtje op info@kokoro.be en dan maken we er werk van. We kunnen niets beloven, maar bewegen hemel en aarde, met een glimlach!

Waarom drukken we hierop? Dit geeft ons dan meer tijd om met jou te praten, want we moeten minder aanvullen.

Hulp nodig of nog vragen bij? 0472 81 59 82 – berichtje kan zeker ook.

Veel succes met jullie huiswerk en aarzel niet om onze hulp in te schakelen. We staan paraat. Samen springen we de lente in!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

recent op de blog

SCHOONHEIDSSPECIALISTE Welkom bij Kokoro, hart in het Japans, met een groot hart voor onze klanten, ookΒ en zeker op lange termijn. Onze onderscheidende factor in deΒ schoonheids-en gezondheidssector. Ceci n’est pas un institut.Β Ons verhaal stopt niet bij de...

Lees meer
Marie herkadert

Marie herkadert

Beyond the Moon Dit bericht kon je lezen op de Facebook pagina van Beyond the Moon: Even ertussenuit, weg van het ziekenhuis, was een grote wens van de 9-jarige Marie en haar familie. Met haar broer op een vlot en op de schuifaf, samen pootje baden, knuffelen, dieren...

Lees meer
We zoeken een collega!

We zoeken een collega!

Winkelmedewerker – Huid en vitaliteit Spelverdeler, reisbegeleider, kameleon, pleziermaker. Welkom bij Kokoro, hart in het Japans, met een groot hart voor onze klanten, ookΒ  en zeker op lange termijn. Onze onderscheidende factor in de schoonheids-en gezondheidssector....

Lees meer