Energiek, gezond en zelfverzekerd

Rainpharma Dieet: Gezond afvallen zonder te hervallen

Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij ons. Wanneer voel jij je goed in je vel? Natuurlijk hangen er gezondheidrisico’s aan overtollige kilo’s. Natuurlijk kan je niet dezelfde vitaliteit hebben als je 10 kilo teveel meesleurt. Vandaar dat er soms korte metten mee gemaakt moeten worden.

Verantwoord en begeleid

Met dit dieet gaan we verstandig afslanken, zonder roofbouw te plegen op je lichaam.

We zorgen dat je genoeg voedingsstoffen krijgt zodat je na het dieet geen kwaaltjes krijgt of fel veroudert. Je lijdt geen honger en je respecteert je lichaam door de totaal aanpak. Of je nu 5 of 20 kg wil verliezen.

RainPharma dieet Leen Lefevre Kokoro Leuven en Kortenberg

Wat is het verschil met klassiek proteinedieet?

RainPharma Balance box dieet - Rain diet - Kokoro Kortenberg Leuven

Het snelle gewichtsverlies maakt proteïnediëten enorm populair. Bij RainPharma geloven ze in de motiverende resultaten van deze klassieke proteïnediëten, maar stellen ze zich grote vragen bij de samenstelling van de producten en de korte termijnvisie van deze diëten.

Daarom werd de Balance Box ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn gluten- en caseïnevrij zijn en zo darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en zorgen dat je het dieet moeiteloos kan volhouden. Vanaf de eerste dag ligt de nadruk op een gezond voedingspatroon.

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Stap 1 • Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek van een uur waarin we de verschillende fases in detail overlopen. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtcontrole én vetmeting. Je krijgt ook de box mee waar alles in zit om van start te gaan, inclusief receptenboekje. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een meting.

Stap 2 • Afslankingsfase

We beginnen met een intakegesprek van een uur waarin we de verschillende fases in detail overlopen. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtcontrole én vetmeting. Je krijgt ook de box mee waar alles in zit om van start te gaan, inclusief receptenboekje. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een meting.

Stap 3 • Verzilveringsperiode

Wanneer je je streefgewicht bereikt hebt, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. Hier gelden nieuwe regels en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Deze periode duurt maximaal 9 weken.

Stap 4 • Gezond voedingspatroon

En dan gaan we naar de laatste fase, waar je een gezond voedingspatroon aanleert en waar strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden. We blijven elkaar één jaar na het bereiken van je streefgewicht zien. Dit is de sleutel tot het behouden van je gewicht. Daarom dat je bij ons je hele leven welkom bent.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An 

“Elk jaar één kilo bij en zo zit je snel aan 10. En die 10 eraf krijgen, dat is moeilijker. Dankzij de begeleiding en de eerste strenge fase, was het simpel. Het vasthouden ook, zolang ik blijf komen. Daar zit mijn valkuil, dat weten we, dus ze houden mij bij Kokoro goed in de gaten! ”

– Jasper

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar we voor gaan!

Veel meer dan een afslankprogramma, is het een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

Dieetbegeleiding bij Kokoro Kortenberg en Leuven
RainPharma Balance Box start nu Kokoro Leuven en Kortenberg

Tarieven

De Balance box kost €515 en alles wat je nodig hebt om te starten: alle supplementen die je dieet ondersteunen en 5 shakes naar keuze + shaker. Waarde €561,25. Tijdens de eerste fase moet je rekenen op maximaal €18/dag.

Extra tools in de box zijn een uitgebreide handleiding, receptenboekje, voedingsmiddelentabel, werkboek. Waarde: €99

Persoonlijk intakegesprek van 1,5 uur en verdere opvolging.

 

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.