De voordelen van LPG Huber

Deze unieke training zorgt voor de gelijktijdige stimulering van de fysieke en cognitieve vaardigheden voor een functionele speelse, motiverende en doeltreffende revalidatie.

Met de HUBER® kan de masseur-kinesitherapeut meer dan 90 % van de klassieke pathologiën behandelen. Het gebruik leidt tot aanzienlijke voordelen voor de behandeling van pathologiën aan de enkel, knie, heup, schouder en rug.

Met het gemotoriseerde platform Multiaxes en de krachtsensoren in het platform en de handgrepen, zorgt de HUBER® 360 voor een belasting in alle zachtheid en veiligheid van het volledige lichaam. Met behulp van een uitgebreide functionele beoordeling analyseert deze gepatenteerde technologie het parcours van de patiënt op het gebied van de vier fundamentele bewegingspijlers.

LPG Huber 360 bij Kokoro in Leuven
De enige machine in België staat bij ons, Brouwersstraat 5 in Leuven.

Soepelheid & mobiliteit

Specifieke oefeningen helpen om snel bewegingsvrijheid te winnen bij de bewegingen. HUBER® 360 mobiliseert de gewrichten in alle veiligheid en verlicht snel pijn.

Dynamische versterking

Door de feedback op het scherm wordt de kracht op een intelligente manier verbeterd en kunnen de bewegingen beter worden gecoördineerd. HUBER® 360 versterkt zowel de oppervlakkige als de diepliggende spieren.

Houding en evenwicht

Evenwichtspelletjes helpen om steun en veiligheid te herwinnen bij bewegingen. HUBER® 360 corrigeert de houding en verbetert de stabiliteit.

Weerstand

Dynamische oefeningen, aangepast aan de lichamelijke toestand, verbeteren de weerstand tegen vermoeidheid. HUBER® 360 wijzigt het BMI en verbetert het cardiovasculaire systeem.

Tarieven

LPG Huber 360 bij Kokoro in Leuven

Met begeleiding

Duur van één behandeling: 30 minuten

1 behandeling – €30
10 behandelingen – €275

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht