Energiek, gezond en zelfverzekerd

Vitaliteit

We horen te vaak dat mensen zich belemmerd voelen ofwel door de overtollige, ongezonde kilo’s, ofwel door te kort aan energie. Stop dit je te laten belemmeren en werk zelf aan je gezondheid!

Bij ons bestaan geen ideale maten of valse beloftes. Wel ervaren, geschoolde mensen die je op pad zetten naar een gezonder lichaam en juist zelfbeeld. De tocht naar je dromen maak je daarna zelf, wij supporteren vanaf de zijlijn.

Denk er eens over na: Waar sta je? Wat wil je eigenlijk en wat kan je van het ene naar het andere brengen?

Neem afscheid van die ongezonde, energieloze levenstijl
voor eens en voor altijd

 

Neem de koe dit jaar bij de horens en maak er zo een geweldige zomer van vol energie en zonder gêne! 

 

Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? 

 

RainPharma dieet kokoro kortenberg leuven heverlee sofie verheirstraeten

 

Gedaan met teveel bagage meedragen. Je weet ondertussen dat ‘gewoon gezond eten’ niet voldoende is om goed in je vel te zitten. Anderzijds heb je al geleerd dat ‘eentje is geentje’ je snel de das omdoet.

Aangenaam, wij gaan graag de uitdaging aan om je hierbij te helpen!

Een korte, strenge periode om van die drang naar zoet en eventueel overtollige kilo’s af te geraken. Wanneer je jouw doel bereikt hebt, gaan we zorgen dat je dit resultaat en deze gewoontes kan aanhouden, door een voedingspatroon aan te leren. Zodat je dat nieuwe energiepeil kan koesteren en behouden. Op die manier blijft je vetmassa ook onder controle.

Resultaat: je voelt je goed en bereikt meer op alle vlak door het hoger zelfvertrouwen.

Hoe gaan we te werk?

 • Lichaamsanalyse en gesprek: doelen bepalen en bespreken
 • Selectie van plan van aanpak
 • Opvolgingsgesprekken om de resultaten te monitoren
 • Gezondheid en spiermassa beschermen we door orthomoleculaire supplementen van RainPharma
 • Levenslange opvolging
“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An 

“Ik verloor al 150 kilo. Maar ze bleven terugkomen. Door de opvolging, het enthousiasme, de nadruk op lange termijn en gezonde voeding, blijven de kilo’s deze keer wel weg. Ik wou dat ik eerder was langs gekomen.”

– Patrick

Verantwoord voedingspatroon

Voor veel mensen is een gewone, gezonde voeding, niet voldoende om:

 • Een nieuw gezond voedingspatroon aan te nemen
 • Kilo’s te verliezen
 • Nieuwe gewicht te behouden

 

Toch is het belangrijk om tijdens een dieet, zeker bij de snelle varianten geen roofbouw te plegen op je lijf. Energieker en slanker maar zeker niet ongezonder! Dat is voor ons prioriteit nummer 1.

 • Afslanken zonder verlies aan spieren
 • Behoud van vitaliteit
 • Zonder jojo effect
 • Langdurig blijvend effect
 • Geen honger
 • Focus op gezonde voeding van in het begin

Krijg meer energie met RainPharma

Hulp welkom?

Gezond eten is niet moeilijk, maar een gezond voedingspatroon aanhouden is een ander paar mouwen. Kilo’s komen er vaak ook heel geniepig, goed gespreid bij. ’10 kilo op 5 jaar’ is bijvoorbeeld eentje die we vaak horen.

Klaar om het roer om te gooien en deze periode in te zetten op een positieve manier?

Wij gaan samen de uitdaging aan. Huppel de zomer in vol zelfvertrouwen, neem vandaag nog contact met ons op.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze ervaren en enthousiaste coaches om je bij de tocht naar een gezondere én gelukkigere jij te begeleiden. Dit kan in Kortenberg en in Leuven.

kokoro kortenberg annelies van hamme rainpharma

Huppelend van vitaliteit en blakend van gezondheid,

dat is ons doel.

RainPharma Balance box dieet - Rain diet - Kokoro Kortenberg Leuven

En dat bereiken we door

 • De orthomoleculaire ondersteuning
 • De noodzakelijke opvolging
 • De begeleiding naar een houdbaar voedingspatroon

 

Tijdens een vrijblijvende afspraak gaan we na welke aanpak voor jou het beste is. Dat doen we op basis van:

 • Streefgewicht
 • Levensstijl
 • Motivatie
Energy Boost van RainPharma bij Kokoro Kortenberg Leuven Heverlee

Rainpharma Dieet

Snel, onder strikte begeleiding kilo’s verliezen. Cold turkey met al je slechte gewoontes. Samen bouwen we op naar een gezond, leefbaar voedingspatroon.

Energy Boost van RainPharma bij Kokoro Kortenberg Leuven Heverlee

Smart Nutrition Project

Een klein detox, een boost voor je vitaliteit en huid of een paar kilo’s lichter. Zet je even op een duidelijk voedingsplan en voel je beter.

FIGUURCORRECTIE

Al meer dan 25 jaar was Body Centrum – zo heette de vestiging in de Brouwersstraat vroeger – actief op het vlak van figuurcorrectie. Ook vandaag behoort het tot één van onze specialiteiten. Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan mogelijkheden, maar beperken ons tot behandelingen die ons doorheen de jaren overtuigd hebben.

Wil jij je silhouette verbeteren op een verantwoorde, niet-invasieve manier maar heb je geen idee hoe je hieraan begint?

Maak een intake-gesprek. Nadat we zeer duidelijk jouw wens kennen, kunnen wij met onze expertise gaan bepalen welke techniek voor jou, voor dat specifieke probleem, het meest aangewezen is.

Leuven: 016 22 07 95

Kortenberg: 02 445 06 45

Onze behandeldomeinen

 • cellulite
 • huidverslapping
 • lokale vetophopingen
 • lymfedrainage
 • post liposuctie

Recepten

We hebben al een hele hoop recepten op onze blog. Inspiratie voor snelle, gezonde gerechten. Gezond, energiek én genieten van eten zonder de hele avond boven de potten te hangen, beloofd.

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! Ingrediënten 2...

Lees meer
Artisanale krakelé winterhanden

Artisanale krakelé winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Bloemkoolmousse met serranoham

Bloemkoolmousse met serranoham

Een hapje dat een succes was op een van onze evenementen was deze bloemkoolmousse. Een recept van Stephanie Bex, terug te vinden op Njam. Ideaal voor als je bezoek hebt of een feestje wilt bouwen. Het recept is heel eenvoudig en het vraagt niet veel tijd, noch...

Lees meer

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht