Blog: Voel je terug 6

Kinderlijke nostalgie

Want daar komt het volgens velen op neer. Een verlanglijstje maken. Nog net niet knippen uit een boekje en plakken. Nog net geen brief schrijven en vertellen waarom je al dan niet in aanmerking komt voor iets zoets. De voorbereiding van de Winter Shopping heeft velen in de ban en er wordt vlijtig gewerkt aan een lijstje. “Kan ik dat nog toevoegen?”, “En wat als nog een 11/21/16 (we hoorden al alle 3) product wil, wat dan?”, “Mag ik ook een lijstje op naam van mijn dochter leggen?” Heerlijke vibe om zo samen op te gaan in de magie!

Langs de andere kant, ver weg van de nostalgische zielen die zich herkennen in de alinea hierboven, heb je de pragmatische mensen die willen rekenen, schrappen en optimaliseren. Of zij die zoveel op hun schouders dragen deze dagen, dat ze de voorbereiding haast niet in hun agenda gepropt krijgen. Ook dit is ok, elk vogeltje zingt zoal het gebekt is en de verscheidenheid maakt deze wereld oh zo boeiend.

Je kan op en met ons rekenen

Doel is slim te bestellen met maximale korting. Steek hier nu even wat meer tijd in en geniet van een return on investment (= je tijd) van 20%. Ik ben zeker dat je al slechter belegd hebt. Optimaliseren is een rationeel denkproces. Dat kan je alleen doen, daar twijfelen we niet aan, maar samen is altijd fijner en meestal nog wat krachtiger ook. Dus laat mij je drie tips geven voor je ideale voorbereiding als je zelf de code tot jouw optimale lijstje wil kraken.

1. Wat gebruik je?

Ok, dit klinkt als een weggever en mogelijk draai je met je ogen. Maar wees maar zeker: als je deze stap niet deftig neemt, vergeet je de helft. Dan heb ik twee keuzes over enkele weken op het moment dat jij iets komt kopen zonder korting: beetje kwaad worden omdat je niet luisterde, of beetje lachen omdat je mij niet serieus nam. Dus ga door je huis – je kan hiervoor de roadmap van de 11 magische kamers gebruiken ook – en noteer wat je zoal tegenkomt van RainPharma. Je kan er al bij noteren hoe vaak  je het gebruikt of wat je helemaal niet gebruikt.

2. Wat heb je nog staan?

Minstens even belangrijk: houd rekening met eventuele voorraad die je nog staan hebt. Als je weet hoeveel je ongeveer van alles gebruikt, kan je zelf berekenen hoeveel dagen je van alles nog toekomt. Dit maakt het zeer, zeer, duidelijk en ontdoet je verlanglijstje heel even van alle magie. Maar zo kraak je wel de code.

3. Hoe lang wil jij toekomen?

Je weet nu wat je gebruikt en hoe lang je met alles nog toekomt zonder bij te kopen. Nu is de vraag: hoe lang wil jij toekomen met wat je gaat bestellen? Hoe lang wil jij verder kunnen zonder nieuwe aankoop zonder korting? Wij hielpen bv al verscheidene klanten die tot de lente willen toekomen. Met deze info in combi van wat ze gebruiken en wat ze staan hebben, kunnen wij een voorstel doen. Dus het rekenwerk kan ook door ons gebeuren.

Shortcut

Diepe zucht en ogendraaien? No worries. Bel ons, mail ons en roep onze hulp in. We vinden wel een manier dat jij met zo weinig mogelijk tijd, zoveel mogelijk voordeel kan halen. En onthoud: als jij even tijd maakt voor zaterdag, ben je zeker én kan je zonder stress wie weet zelfs voor 30 oktober je producten komen afhalen met mooie korting EN al je bijhorende cadeautjes. Niet slecht, toch?

Ontdek hier alles over deze magische actie.

Wij weten nog welke promo’s we in stock hebben, wij helpen mee je producten verdelen over meerdere lijstjes als nodig om zo je korting te maximaliseren. Na 263 lijstjes zijn we gerodeerd, maak hiervan gebruik!

Inspiration Days

Mooie titel om te zeggen: spring binnen! We hebben ondertussen drie winkels waar we je met open armen ontvangen en graag tijd voor je maken om op al je vragen te antwoorden. Om je nieuwe producten en geuren te laten ontdekken. Veel vragen en wil je zeker zijn van onverdeelde aandacht? Maak een afspraak.

OPGELET: hoe open we dit weekend ook zijn – in Kortenberg zelfs op zondag – dan is het niet meer mogelijk om je verlanglijstje neer te leggen. Wel geeft het je de kans om zeer duidelijk op te lijsten wat jij in je mandje steekt op vrijdag 30 oktober.

Contactgegevens:

Kortenberg 

Leuven – Brouwersstraat

Leuven – Bondgenotenlaan 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! Ingrediënten 2...

Lees meer
Opfrissing van de supplementen

Opfrissing van de supplementen

We moeten het toegeven, ondertussen heeft Rainpharma al een behoorlijk plaatje aan voedingssupplementen. We zetten ze in voor huidverbetering, tijdens het Smart Nutrition Project, tijdens Balance Program, voor meer energie, minder stress en beter slapen, ...  Hier...

Lees meer
5 tips voor blijvend resultaat

5 tips voor blijvend resultaat

Holderdebolder "Ik start straks" is een zin die we wel eens horen van mensen die eindelijk op het punt zijn dat ze absoluut actie willen nemen.  Ze hebben beslist dat ze iets aan hun voedingsschema willen veranderen, ze willen meer energie, beter slapen, ongezonde...

Lees meer