Blog: Tijd voor een opfrissing van de supplementen

In een eerste blog fristen we al een eerste deel van de supplementen van Rainpharma op. Tijd voor deel 2!

Super C Boost

Wie Super C Boost zegt, zegt ook versteviging van de huid, betere opname van eiwitten en anti-virus / anti-allergieën. Dit supplement kan omwille van verschillende nuttige redenen worden ingenomen. Hier worden ze even op een rijtje gezet:

  • Vitamine C verhoogt onze immuniteit en helpt ons lichaam om bacteriën en virussen te bestrijden. Wanneer je voelt dat je weerstand wat achteruit gaat, kan je je dosis vitamine C verhogen.
  • Ter verbetering van de huid kan je dagelijks een Rainpharma shake drinken. Deze eiwitten zullen gebruikt worden voor de aanmaak van collageen. Super C Boost zorgt samen met Water Relax de aanmaak van het eiwit collageen dat stevigheid van de huid verzekert. Samen worden ze ook wel het magische trio tegen huidverslapping genoemd, omdat ze de ontwikkeling van rimpels en fijne lijntjes vertragen.
  • Last but not least: ontzuurde vitamine C is ook een anti-oxidant. Super C Boost helpt deze te neutraliseren en gaat zo o.a. veroudering van de huid tegen.

Water Relax

Water Relax is één van de supplementen met de meeste kwaliteiten als je het mij vraagt. Het draagt in de eerste plaats bij aan een mooie, gezonde huid doordat het samen met de Rainpharma shakes en Super C Boost deel uitmaakt van het trio tegen huidverslapping.

Daarnaast heeft dit supplement nog heel wat andere kwaliteiten. We zeggen ook wel: de 4 O’s: ontwateren, ontzuren, ontlasten en ontspannen:

  • Ontlasten en ontwateren: Water Relax verhelpt constipatie door water aan je lichaam te onttrekken en de stoelgang zachter te maken.
  • Ontzuren: In het dagelijkse leven komt ons lichaam in aanraking met heel wat verzurende factoren: vervuiling, ongezonde voeding, stress, roken, overmatig sporten, lichaam dat in ketose is,… Water Relax gaat die verzuring tegen en neemt zo de oorzaak van heel wat ziektes weg.
  • Ontspannen: Magnesium aanwezig in Water Relax helpt om de spieren te ontspannen.

Dry Energy en Dynamic Q10

Net zoals Daily Boost en Mighty Night, vormen Dry Energy en Dynamic Q10 samen een onmisbaar duo. Ze boosten namelijk je vetverbranding en verhogen je energiepeil bij vermoeidheid. Daarnaast zorgen ze ook voor anti-aging op celniveau.

In het lichaam hebben heel wat oventjes die bijdragen tot allerlei belangrijke functies. De oventjes zorgen voor de verbranding van vetten in ons lichaam. Verbranding van onze vetten is enerzijds noodzakelijk bij een dieet, maar zorgt ook voor productie van meer energie. Meer energie in ons lichaam, stralen we ook uit in een mooiere huid doordat huidvernieuwing gestimuleerd wordt. Het innemen van Dry Energy en Dynamic Q10 zal zich dus zeker uiten in je huid.

Opdat de oventjes hard genoeg zouden branden, is het belangrijk om de twee supplementen steeds samen te nemen. Dynamic Q10 en Dry Energy zorgen nl. in combinatie voor meer vuur in onze oventjes. Dat heeft dan allerlei positieve gevolgen: vetmassa die daalt, mooiere huid,… Je kan het vergelijken met een relatie: hoe meer vuur in een relatie, hoe beter.

Mood

Nood aan extra energie? Bevind je jezelf in een stressvolle periode? Moet je zware fysieke of mentale inspanning leveren? Doe je een afslankingsdieet? Last van het gekende winterdipje? Herken je jezelf in één van deze situaties? Dan is mood of ook wel de 14-daagse energie- en vitaliteitskuur van Rainpharma een aanrader. Het is een energiekuur ontwikkeld voor zij die tijdens het Rainpharma dieet of op andere momenten wat extra energie kunnen gebruiken.

Mood is zeer effectief wanneer je het combineert met Dynamic Q10. Mood bevat nl. grote hoeveelheden carnitine (Dry Energy). De combinatie van carnitine en Q10 zorgt uiteindelijk voor meer energie.

Last but not least: A.A.P. = Anti. Aging. Powder

Voor dit nieuwste supplement van Rainpharma is iets meer uitleg nodig. RainPharma staat van bij het begin bekend om zijn innovatieve voedingssupplementen voor een gezond, sterk en mooi lichaam. Met Anti Aging Powder, kortweg a.a.p., zet het Belgische merk de kroon op het werk. Samen met de beste leveranciers en specialisten ontwikkelde RainPharma een evenwichtige en doeltreffende anti-verouderingsformule. 

Collageen: niet smeren, maar drinken

Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam minder collageen aan. Hierdoor vermindert de elasticiteit van onze huid wat zich vertaalt in een minder stevige huid, fijne lijntjes en die zo gevreesde eerste rimpels. Om het collageengehalte een boost te geven en zo de elasticiteit van onze huid te bewaren, worden heel wat gelaatscrèmes verrijkt met collageen.

Helaas kan onze huid collageen niet opnemen. Het heeft dus geen zin om crèmes met collageen te smeren. Gelukkig kan je collageen wel innemen als supplement. Daarom ontwikkelde RainPharma a.a.p., een krachtig voedingssupplement dat je lichaam ondersteunt bij verouderingsprocessen. Niet alleen je huid, maar ook je bloedvaten, botten, tandvlees, kraakbeen, tanden en bindweefsels krijgen een stevige boost.

Veel meer dan een collageendrankje

a.a.p. is een unieke en gebalanceerde orthomoleculaire formule. Verschillende natuurlijke krachtpatsers werden samen gebracht in een poeder dat je eenmaal per dag inneemt, opgelost in een glas water. Collageen is met maar liefst 10 gram per zakje het belangrijkste ingrediënt van a.a.p. Dankzij een speciale enzymatische behandeling wordt het makkelijk en snel opgenomen in de dunne darm waardoor de stof al na 30 tot 60 minuten zichtbaar in het bloed aanwezig is.

Daarnaast bevat a.a.p. hyaluronzuur, één van de meest doeltreffende middelen tegen huidveroudering, maar ook heel wat zwavelhoudende ingrediënten waar je huid, haar en nagels dol op zijn, maar je neus en smaakpapillen net iets minder. Daarom werd een vleugje stevia en wat natuurlijk sinaasappelaroma toegevoegd. Dat maakt van a.a.p. niet het lekkerste, maar wel het meest doeltreffende dat je ooit gedronken hebt.

Zo, de opfrissing van de supplementen zit erop. Aarzel niet om ons ook maar bij de kleinste vraag te contacteren via info@kokoro.be. We helpen je graag verder!
Liever een live afspraak om te bekijken wat suppletie voor jou kan betekenen? Bel ons :
Kortenberg 02 445 06 45
Leuven : 016 22 07 95

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelé winterhanden

Artisanale krakelé winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer