Nanda

Nanda is een van onze voedingsdeskundigen. Wil je graag een afspraak? Je kan haar terugvinden in Kokoro Kortenberg!

Geertje

Geertje haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze is kokoro shopmanager in het kloppend hart van Leuven, midden in het centrum op de Bondgenotenlaan. Ze heeft een achtergrond als energetisch therapeut en zet rainpharma in om de verbinding met jezelf mee te herstellen. Leven kort bij je eigen natuur is haar levensmotto. Welkom bij Kokoro City om je te laten adviseren door Geertje.

Yahti

Yahti is verantwoordelijk voor al het Marketing gebeuren binnen Kokoro. Social media, nieuwsbrieven, klantenevents, website, webshop.... Noem maar op, zij zorgt dat jouw klantenexperience one of a kind is.

Leen

Als sceptische holistische en orthomoleculaire coach begon ze aan het dieet bij Sofie en als overtuigd Kokoro aanhanger versterkt ze nu ons team. Ze zet al haar kennis in - zowel in Kortenberg als in Leuven - om je nog sneller, nog beter je vel te laten voelen. Dankzij al haar interesses en bagage daardoor, mag je ook nog veel boeiende workshops, lezingen, teksten, ... verwachten.

Lauren

Lauren is een zegen voor ons team! Nog nooit kregen we zoveel goede reacties voor de massages. Wij twijfelen niet: een massage gaat eerst en vooral op de agenda van Lauren. Boek een massage en je zal onmiddellijk weten waarom.

Ine

Ine is de jongste van ons bonte gezelschap en vind je in de Leuvense vestigingen terug. Vriendelijk aan het onthaal, zorgzaam tijdens de verzorgingen en vrolijk wanneer je advies wil.

Katjana

Katjana valt op door haar tattoos, maar laat ze je niet afschrikken. Ze geniet van de afwisseling tussen alle behandelingen en geniet van het boeken van resultaten. Zoeken naar verbeteringen, telkens opnieuw.

Eef

Eef vind je regelmatig in de winkel in hartje Leuven terug. Stralend in onze kleine, gezellige winkel, klaar om jou het beste advies te geven. En als ze in de Brouwersstraat te vinden is, ben je ook daar in goede handen op de behandeltafel.

Lies

Als je Lies kent, dan weet je dat vrolijkheid en ‘hands on’ haar kenmerken zijn. Maar vergis je niet: met evenveel rust en zorg voert ze LPG endermologie, cryolipolise of gelaatsverzorgingen uit. Een meerwaarde en een positieve vibe in de Brouwersstraat!

Ellie

Ellie heeft zich gespecialiseerd in alles wat met de huid te maken heeft. Haar rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, stellen je onmiddellijk op je gemak. Alles komt goed, meer nog: alles wordt beter na een behandeling bij Ellie. En deze kennis trekken we door naar Kortenberg. Samen met oa Annelies gaan ze onderzoeken hoe we jouw ervaringen tot een nog hoger niveau kunnen brengen.

Kari

Kari zit in haar laatste jaar farmaceutische wetenschappen. De ideale achtergrond om achter de schermen mee te werken, ingrediëntenlijsten te checken, blogs te schrijven. Ze springt ook mee in op zaterdag en op onze gezellige events. Altijd fijn om Kari in de buurt te hebben, zo vinden ook onze klanten.

Wist je trouwens dat ons verhaal samen begon als babysit? Ik hoor ze nog vragen "als je ooit iemand nodig hebt in de winkel, zeg het maar hé" toen er helemaal nog geen openingsuren waren. Zo...

Tim

Tim is als broer van Annelies absolute RainPharma fan geworden. Daarnaast is hij heel luistervaardig én snel met systemen. Onze gedroomde “+1” collega dus. Een vaste waarde op al onze events, avondopeningen en op zaterdag ook vaak een aangename gast.

Bianca

Toen Sofie besefte dat ze zelf niet klaar was om kinderyoga te geven ging ze op zoek. Zo kruiste de paden van Bianca en Sofie. Kinderyoga, familieyoga en af en toe een vervangles, zo vind je Bianca bij Kokoro. En ondertussen zijn de dochters van Sofie Bianca’s grootste fans!

Pascale

Pascale is onze grootste troef wat yoga betreft. Naast de rustgevende yin yoga en restorative yoga, geeft ze ook regelmatig workshops “start to yoga” en rugworkshops.

Virginie

Virginie begon als yoga docente in Kortenberg en dat is ze nog steeds. Haar takenpakket breidde echter uit bij de overname van Leuven. Haar coaching capaciteiten zetten we in voor onze klanten, maar deze talenten zijn ook praktisch in haar job als personeelsverantwoordelijke voor de hele Kokoro groep.

Dechia

Dechia kocht ooit één Skin Wash en laat ons zeggen dat haar leven helemaal veranderde. Als grote fan van onze hele aanpak door zelf de resultaten gezien te hebben, staat ze je zeer graag te woord. Ze begon in Kortenberg met het begeleiden van mensen naar een gezonder gewicht. Ondertussen is het haar taak om jouw ervaring in Leuven zo aangenaam mogelijk te maken. Ze houdt van een uitdaging en feedback dus spreek haar gerust aan, alle tips zijn welkom!

 

Annelies

Annelies is al even vrolijk en mogelijk zorgzamer. Daarom is het geen verrassing dat zij sinds de uitbreiding richting Leuven, verantwoordelijk werd voor het reilen en zeilen in Kortenberg. Ze maakt graag tijd voor een grondige analyse en legt linken die je niet zag komen, of het nu huid is of vitaliteit. Alles hangt nu eenmaal samen… Voedingsadvies, make-up advies, ondertussen kent ze alles door en door. Je bent in goede handen in Kortenberg én bij haar.

Sofie

Ze stampte Kokoro eind 2015 uit de grond. In 2020 - in volle Corona-crisis - werden de twee Leuvense RainPharma verdeelpunten - toenmalige Body Centrum en City Wellness, onder de Kokoro vlag toegevoegd.

Haar missie is heel simpel: meer mensen zich écht goed in hun vel laten voelen en het gevoel van zingeving en zelfvertrouwen te laten ervaren. Hoe klein de impact van haar of Kokoro soms ook is. Ze vult ook geregeld de blog met haar hersenspinsels.

En dromen? Dat doet ze nog steeds! #stayt...