Ontmoet onze Super Starter Claire!

Deze maand startten we weer een detox-maand. Niet zozeer omdat het moet, vooral omdat het kan! Nog even detoxen voor de terrasjes terug opengaan en het écht mooi weer wordt.

Wil je meer dan 4kg vermageren? Dan is het Balance programma een garantie op succes! Wij zijn daar helemaal van overtuigd, vandaar dat we nu ook onze niet tevreden- geld terug garantie hebben! Starten met dit programma houdt nog veel meer leuke verrassingen in, ontdek er alles over op deze pagina. 

Maar wat bij een gebrek aan energie?

Wat als de kilo’s niet zozeer een probleem zijn, maar dus echt die futloosheid? Helpt het Balance Programma dan ook?

De 26 jarige Claire uit Leuven vertelt waarom zij de challenge is aangegaan:

“De reden waarom ik graag wou meedoen is omdat mijn energiepeil na meer dan een jaar thuisblijven en -werken veel lager ligt dan het zou moeten. Ik zou zelfs zeggen dat ik mezelf nauwelijks herken.

Tijdens de eerste lockdown genoot ik wel van de rust -en chill kledij, even lekker vertragen en het rustig aan doen. Maar al snel heeft Corona mijn leven opgeslokt lijkt het wel. Ik ben ondertussen één geworden met die trainingsbroek en als mensen me nog één keer vragen wat ik dit weekend ga doen, ga ik gillen! We kunnen niet veel doen he?

Elk gesprek gaat over Corona en het beangstigende is dat ik het ook over niets anders kàn hebben, want ik doe … niets. Ik kan na een dag werken ook niet echt iets vertellen over mijn nieuwe werkplek of mijn nieuwe collega’s, want ik ben nog niet genoeg op kantoor geweest.

De hele dag thuis werken, achter dat scherm, om dan ’s avonds de dag af te sluiten door voor een ander scherm te gaan zitten. Geen zin om dan nog eens te gaan Zoomen met vriendinnen. Zoom-fatigue. Noem het gerust algehele fatigue.

Ik besloot de klik te maken, genoeg is genoeg!

We kunnen op dit moment niets aan de omstandigheden veranderen, maar wel onze mindset! Gedaan met de toxische energie van Corona, tijd voor een totale detox en het terugwinnen van mijn energie! Ik kies voor mezelf!

En zo lang die lockdown duurt, wil ik wél nog dingen doen. Zodat ik niet moet terugkijken op de hele Covid periode en vaststellen dat ik veel tijd heb gekregen maar er niets mee heb gedaan. Ik wil dingen ondernemen: ik wil uitgebreid koken, gaan lopen,…! Ik wil een lange fietstocht maken en lockdown wandelingen maken! Ik wil blaken van de energie als die lockdown voorbij is en wil er tegen dan beter uitzien als ooit ervoor!

En ja, er is een bijkomende uitdaging, ik eet namelijk vegetarisch. De redenen hiervoor zijn het klimaat en het dierenleed dat met het eten van vlees gepaard gaat. Dat is ook de reden waarom ik graag de verzorgingsproducten van RainPharma gebruik. Ze bevatten geen nasties en bovendien zijn veel producten vegan! Ik ben al verknocht aan de Skin Wash en After Oil, Shampoo en A tot F lijn. En natuurlijk fan van broccoli! Op m’n bord of als masker!

Dus daad bij het woord….

Vorige week ging ik mijn Balance Box ophalen in Kokoro Leuven en kreeg een hele duidelijke uitleg over het dieet en de supplementen van Lies. Samen stelden we mijn doelen vast : meer energie en het verbeteren van mijn huid. Ik koos wat smaken shakes uit (Golden Shake, Caffe Latte, Milk Chocolate, Simply Vanilla en Brazilian Passion.) en nam m’n box mee naar huis.

Goede voorbereiding is alles! Dus bestudeerde ik de voedingsmiddelentabel en ging ik op zoek naar naar lekkere recepten. In de supermarkt stak mijn winkelkar vol met groenten, eieren en tofu. Het dieet zal voor wat aanpassingen zorgen aangezien ik heel graag pasta en peulvruchten eet en dat deze maand zal moeten overslaan.

Ik zal de komende maand mijn ervaring en foto’s delen van mijn gerechten en activiteiten. Ik kijk er alvast naar uit! Volgen jullie mijn avontuur mee?

Succes iedereen en tot snel,

Claire”

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelé winterhanden

Artisanale krakelé winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer