Skin Scan at your service

Skin Scan

Tot 1 maart zijn we zeker dat wij je huid niet onder handen kunnen nemen. Daarom zetten we in februari onze Skin Scanner 100% in. In plaats van de gebruikelijke €49 voor een scanning en deskundig advies, is dit deze maand geheel GRATIS.

Maak een afspraak en wees op die manier 100% zeker dat je de juiste middelen inzet om je huid te laten stralen. Deze scanner staat in de Brouwersstraat in Leuven. Mail ons of bel om direct een moment af te spreken : 016 22 07 95!

Hoe werkt het precies?

Je plaats je hoofd in de scanner, die natuurlijk na elk gebruik grondig ontsmet wordt. De Lightskin Skin Scanner maakt dan hoge resolutie foto’s op basis van 3 soorten licht: Daglicht, Gepolariseerd licht en UV (blauw) licht om een nauwkeurig beeld van je huid te krijgen. Uit deze foto’s worden dan deze 10 verschillende huidproblemen in detail geanalyseerd door onze huidspecialiste. Zo zien we niet enkel wat op de huid aanwezig is, maar ook de huidschade die nog niet zichtbaar is voor het blote oog.

Wat analyseren we?

De Skin Scanner gaat je huid analyseren op de volgende 10 punten:

 1. Poriën
 2. Vlekken
 3. Rimpels & fijne lijntjes
 4. Talg/Acné
 5. Pigmentatie
 6. Vocht/Hydratatie
 7. Huidtextuur
 8. Gevoeligheid
 9. Teint
 10. Zonschade (UV)

Je krijgt per analyse een percentage voor uw huid. De percentages uit de analyses zijn gebaseerd op een vergelijking van personen van dezelfde leeftijd. Hoe hoger het percentage ligt, hoe beter de huidconditie.

Wat leren we tijdens de analyse?

Onze huidspecialiste bespreekt dit uitgebreide rapport met jou. Daarna ken je de staat van je huid en de aandachtspunten. Natuurlijk krijg je ook enkele algemene en zeer specifieke tips voor jouw huid.

Wat zijn zoal vragen waar je een antwoord op krijgt?

 • Welk huidtype heb ik nu echt?
 • Waar zijn de rimpels en vlekjes op mijn huid?
 • Hoeveel schade is er al veroorzaakt door de zon?
 • In welke regio’s heb ik verstoppingen?
 • Moet ik mijn peeling aanpassen? Of moet ik mogelijk meer hydrateren?
 • Hoe gezond is mijn huid nog tegenover mijn leeftijdscategorie?

De overzichtelijke samenvatting maakt een huidverzorging op maat mogelijk.

Praktische info

Onze Skin Scanner staat in de Brouwersstraat 5 te Leuven. Maak een afspraak, zo krijg je de onverdeelde aandacht van onze specialist.

Een analyse met onze Skin Scanner duurt een half uur. We bespreken de analyse in detail en stellen een thuisverzorgingsplan op maat voor. Hopelijk kan je vanaf maart ook voor een professionele gelaatsverzorging bij ons terecht om de resultaten verder te versnellen.

Het allerbeste nieuws: gezien professionele gelaatsverzorgingen niet mogelijk zijn, is een skin scanning met deskundig advies twv €49 GRATIS. 

We kijken ernaar uit je huid te helpen stralen.

2 Reacties

 1. An De Blaes

  Hallo, ik wil graag genieten van de actie gratis skin scanner.

  Antwoord
  • Mindy

   Beste,
   Ik heb namelijk exceem… En wens graag een gratis skin scanner doen en mss kunnen jullie mij een goed product aanraden

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Vacature: Schoonheidsspecialiste Leuven

Vacature: Schoonheidsspecialiste Leuven

DOELGERICHTE SCHOONHEIDSSPECIALISTE GEZOCHT! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen om mensen te overtuigen over te stappen op puur natuur. Een vertrouwenspersoon die huid- en vitaliteitsproblemen in zijn geheel gaat benaderen en...

Lees meer
Vacature: Schoonheiddspecialste Kortenberg

Vacature: Schoonheiddspecialste Kortenberg

Doelgerichte schoonheidsspecialiste gezocht! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen om mensen te overtuigen over te stappen op puur natuur. Een vertrouwenspersoon die huid- en vitaliteitsproblemen in zijn geheel gaat benaderen en...

Lees meer
Vacature: Commerciële topper!

Vacature: Commerciële topper!

Luisterend oor én passie voor ons totaal aanbod? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen om mensen te overtuigen over te stappen op puur natuur. Een vertrouwenspersoon die huid- en vitaliteitsproblemen in zijn geheel gaat benaderen en...

Lees meer