Scherpenheuvel, here we come

Waarom?

Het begon op de loopband, met mijn detox buddy Tamara van Axis Travel. Op het scherm voor onze neus stond iets van Scherpenheuvel. “Zeg, ben jij ooit al geweest?” “Nee, heb dat wel altijd al eens willen doen”. En net zoals toen in de sneeuw samen, toen we besloten om samen de zomer in te dansen, was er die sprankeling in de ogen en direct een schaterlach. We did it again. Het idee was geboren!

En ook

Deze keer is het meer dan een zot idee. Het is ook een hunkering naar een nieuw begin. Twee jaar geleden zijn we de zomer in gedanst bij Hotel Axis. Dat is hoe wij de wereld terug willen zien. Zowel Tamara als ikzelf zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk. We zijn blijven lachen tijdens elke lockdown – niet simpel met een reisbureau, hotel, yoga studio of instituut – blijven geloven dat alles goed komt, elkaar blijven doen lachen.

En nu willen we afsluiten, het jaar van ons afschudden, lichter verder gaan en kaarsjes branden. Onder andere om volgend jaar terug samen met jou wie weet, de zomer te kunnen in dansen.

Serieus?

Wel, blijkbaar toch ja. We vertrekken zondag om 8u. Mijn vader stippelde de weg uit en raadde ons aan te oefenen, toch al één keer 20km te wandelen om de benen wat te trainen. Maar door de laatste golven die we over ons kregen – als je vraagt om vanaf 21/6 met een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen, moet er blijkbaar eerst wat pus uitgeknepen worden – is dat niet gelukt. Ik heb letterlijk alleen tussen de winkels in Leuven gewandeld de laatste tijd.

Dus onvoorbereid maar met een dosis enthousiasme, een nieuw paar kousen, brede glimlach, zonnetje en elkaar, vertrekken we van in de Brouwersstraat zondag om 8u naar Scherpenheuvel. Omdat we daar zin in hebben, omdat we er klaar voor én mee zijn, om voor iedereen die dit leest een fijnere zomer te vragen. En aan de aankomst staan al minstens 2 teams klaar om ons te verwelkomen!

Heilige boontjes

Zo heb ik de dappere stappers die meekomen genoemd, dat is de titel van ons whatsapp groepje. Ik heb geen idee hoe het gaat zijn, of het gaat lukken, maar man, kijk ik uit naar dat “lichter verder gaan”! Wat een jaar was me dat… Zoveel zin in de toekomst op alle vlak! Dus Scherpenheuvel, here we come, we hebben een missie, een doel: een vrolijk leven samen als de beste versie van onszelf, verlost van alle zonden, schuldgevoelens, slechter herinneringen.

Wil je mee? Of mag ik voor jou een speciaal kaarsje branden? Let me know sofie@kokoro.be 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

HOERA 1 jaar.

HOERA 1 jaar.

Ongelooflijk maar waar: we mogen ons eerste kaarsje uitblazen. “We” is Kokoro en Bodycentrum, samen het nieuwe Kokoro. Exact één jaar geleden, dag op dag, tekenden we voor de overname. Exact één jaar geleden kregen al onze collega’s het nieuws te horen. Exact één jaar...

Lees meer
Passionista (M/V/X) met pit

Passionista (M/V/X) met pit

Wat we al geleerd hebben, is dat passie en enthousiasme aangeboren zijn. Voor ons zijn dit kwaliteiten van onschatbare waarde. Vaardigheden kan je leren, de ingesteldheid die wij zoeken -deze van Passionista – die heb je of niet. Passie voor wat dan? We leven één keer...

Lees meer
VACATURE: Health & Food  Freak

VACATURE: Health & Food Freak

Passie voor voeding en gezondheid? We need you! Klaar om onze klanten op het juiste pad te zetten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen om mensen te begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Een vertrouwenspersoon die vitaliteits-...

Lees meer