Sarah 2.0

Het prille begin

“Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd geweest in make-up. Bij de eendjeskraam op de kermis nam ik steevast het make-up doosje (hier heeft mijn jongste broer nog nachtmerries over, hij was namelijk mijn proefkonijn). Ook op vakantie met mijn marraine liet ik me helemaal gaan met haar make-up verzameling.

Via sociale media zie je heel wat moois passeren en dat wou ik ook kunnen! Dus vorig jaar heb ik beslist om de opleiding make-up artist te volgen. En dan begon het te kriebelen, hoe ga ik hier nu mee verder? Dankzij KOKORO krijg ik nu die kans! 

De geschiedenis met Kokoro

Mijn pad en dat van Kokoro kruisten met het RainPharma dieet. In augustus heb ik de knoop doorgehakt om eindelijk iets ‘deftigs’ te doen aan mijn gewicht. Vol goede moed ben ik met het RainPharma dieet begonnen. 3 maanden en 16 kilo later ben ik heel blij dat ik in augustus bij Kokoro ben binnengewandeld. De persoonlijke begeleiding is top! Ik kreeg ook heel wat complimenten dat, ondanks het grote gewichtsverlies, mijn huid er heel mooi en fris uitzag. Dankjewel supplementen!

Om mijn make-up kennis uit te breiden volgde ik het ‘make-up café XL’ bij Ielke. Ik vond de producten super, ze voelden licht, zacht en aangenaam aan op mijn huid. Maar ik had thuis nog van alles staan en ben dus enkel met een mascara naar huis gegaan, omdat de mijne op was. Ik draag lenzen en ik dacht, niks giftigs in deze mascara, dat kan mijn ogen alleen maar ten goede komen, dus een win win voor mij.

Naar aanleiding van de ‘RainPharma-goed gevoel box’, volgde ik bij de Sofie de workshop ‘Love the skin you’re in’. Wat ik daar allemaal hoorde vond ik ongelooflijk. Met een proper en fris gelaat ging ik die avond naar huis. ’s Morgens, na het aanbrengen van mijn RainPharma gelaatsverzorging stond ik daar met mijn concealer van merk X en BB-crème van merk Y in mijn handen. Kon ik dit nu op mijn gezicht smeren met Sofie haar uitleg in mijn achterhoofd? Niet dus! Ik stond snel weer bij Kokoro om mijn cent pur cent ‘les cinq étoiles box’ te kopen. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ik krijg ook veel complimenten over mijn make-up. Dit bevestigt voor mij nog maar eens dat ik de juiste beslissing genomen heb.

Wat staat er nog op mijn verlanglijstje voor vrijdag? Ik wil zeker nog ‘le soliel mosaïc powder’, lipstick ‘le nude parfait’ maar ook een feller kleurtje en ‘la palette edition 2.0’ (hopelijk komt deze snel in de winkel!).”

Nawoord

Hoe geweldig dat paden zo kruisen en kansen opborrelen, zo zonder dat het gepland of uitgestippeld is! En dus vrijdag is Barbara die Sarah begeleidde naar de 16 kilo lichtere versie, haar collega. Ze zet vrijdag haar pet van ‘juf Sarah’ af en rijdt door naar Kokoro om de penselen op te nemen en je te adviseren op ons Pink Friday event.  Funny twist! Wat je hieruit kan onthouden?

‘You don’t have to see the whole staircase, just take the first step’ Martin Luther King.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer