Na een heel weekend van focus op de zaak, begonnen we vandaag met een echt familiemomentje: pannenkoeken eten!
Het is een hele zoektocht geweest naar pannenkoeken waar de kinderen van smulden én die mij geen schuldgevoel gaven door de tonnen suiker die erin zaten. En bij lekkerensimpel.com vond ik het ideale recept dat we nu toch al een paar keer gebruikt hebben. De foto is ook van hen en kan beamen dat het dicht aanleunt bij wat je zelf uit je pan tovert.
Benodigdheden
- 1 banaan
- 1 ei
- 75 g havermout
- 100 ml plantaardige melk
Bereiding pannenkoeken
Doe alles samen in een maatbeker, staafmixer erin tot het een echt beslagje wordt. De havermout gaat ook gemalen worden. Doe een beetje kokosolie in een grote pan. Afhankelijk van de grootte van de pan, maak je verschillende ‘hoopjes’ pannenkoek. Laat ze 2 a 3 minuten aan elke kant bakken op een zachter vuur. Als je ze niet gemakkelijk kan keren, is het te vroeg 😉
Je kan ze met extra fruit serveren of – kinderen blijven kinderen – met een dun laagje choco.
Bron: lekkerensimpel.com
Smakelijk!
0 reacties