2 minuten werk (+ minimaal 4u wachttijd) – voor 1 persoon – recept uit ‘Chickslovefood Het Back on Track’ kookboek
Echt een topper deze! Snel klaar en megalekker, het ziet er alleen niet uit ;-).
Ingrediënten
- 50 g havermout
- 125 ml melk naar keuze (ik verkies plantaardige melk, bv ongezoete amandelmelk)
- 1 tl kaneel
- 2 el rozijnen (ik vind het met gele rozijnen het lekkerste)
- 2 tl honing (hoeft er niet bij want is zoet genoeg vind ik persoonlijk, maar voor de liefhebbers zet ik het erbij)
- 40 g wortel julienne (of geraspt)
Bereiding
- Meng alle ingrediënten in een kom, glazen pot of groot glas. Ik gebruik uitgespoelde glazen bokalen van bv kikkererwten.
- Plaats deze vervolgens in de koelkast en laat minimaal 4 uur, het liefst een nachtje, staan.
- Roer voor je aanvalt nog eens goed door.
- ‘s Ochtends nog even tijd? Rooster pecannoten even kort in een droge pan en zwier ze erbij.
Laura
x
0 reacties