Bakje “Goed in je vel” vanavond?

Probleemstelling

We hoorden vaker en vaker dat het een hele uitdaging is om gezond te eten in een druk schema. De wil om gezond én lekker te eten, de moed of de tijd ontbreekt vaak. Een probleem voor veel van onze klanten, of ze nu bij ons komen voor dieetbegeleiding, yoga of gewoon voor huidproblemen. Voeding is de motor van alles. We gaan hier altijd kijken hoe we naar gezonder en voedzamer kunnen bijsturen. Helaas kost die keuze vaak tijd en laat dat nu net de bottle neck zijn van de meeste van onze klanten: tijd.

Ineens staat André voor de deur

André Claessens is traiteur en de man achter Maal-tijd, de automaten die je her en der al ziet staan. Voorlopig vind je hier de typische traiteur gerechten, vers natuurlijk. Gezien hij echt in de branche zit, was hij zich ook bewust van dit pijnpunt van vele gezinnen. En hij zocht een partner met dezelfde visie en doelgroep. Dus daar stond André voor de deur met de vraag tot samenwerking. Zalig toch hoe het kan gaan? 😉

“Goed in je vel” meets “Maal-tijd”

Al snel voelden we aan dat het niet het gezonde is dat mensen triggert, maar eerder zich goed voelen. Energiek, geen schuldgevoel, tijd genoeg, vrolijk en gewichtsbehoud is een grote plus natuurlijk. Dus binnenkort zijn er “Goed in je vel” maaltijden bij jou in de automaat. Zo kan je 24/7 een bakje “Goed in je vel” afhalen. Wij zijn mega enthousiast!

Kwaliteit boven alles

Op dat punt zijn we het 100% eens. Daarom dat we ook samenwerken met een diëtiste die ons waar nodig bijstuurt in ons enthousiasme. Daarom dat we een panel samengesteld hebben uit onze gesloten ‘Samen Volhouden’ Facebookgroep om proeftesten te doen. Daarom dat we regelmatig feedback gaan vragen om écht de oplossing te bieden waarop veel druk bezette koks aan het wachten zijn. Wie weet in de vorm van kleine recepties hier en daar. Want er mag ook een portie ‘fun’ aan gekoppeld zijn, ook dat is ‘goed in je vel’.

Ik wil dat het zo lekker en puur is dat ik mezelf soms de vraag zou stellen ‘wat is nu de meerwaarde om zelf in mijn potten te roeren?’. Omdat ik het graag doe en omdat het fijn is zelf te ontdekken, tuurlijk, maar daar is – helaas – niet altijd elke dag tijd voor, nietwaar?

Puur natuur, zoveel mogelijk van uit de buurt om de ecologische afdruk te verkleinen, selectie van verpakking, grote controle op toegevoegde geraffineerde suiker, zout, bindmiddel, smaakversterkers en bewaarmiddelen. Dikke no-no in onze visie. En opties zonder koolhydraten ook, want dat is ‘bezine’ en als je machine ‘s avonds niet rijdt, ga je gewoon vet opslaan.

Wanneer?

Nog even geduld. 4 juli hebben we onze eerste panel meeting in de keukens van André om de eerste gerechten te selecteren. Begin september lanceren we. Hoogstwaarschijnlijk eind augustus een soort ‘kick off’ bij Solana fitness in Kortenberg omdat Koen ook grote fan is van ons idee. Kan je komen proeven, feedback geven, … Hou onze beide facebook en instagrams in de gaten, zo kan je het niet missen!

Input altijd welkom!

Heb je hier ook iets aan toe te voegen, of iets waar we op dienen te letten, idee qua recept of wil je lid worden van ons panel. Super!  Stuur ons een mailtje sturen.

Tot slot

De Standaard zegt ‘Een open geest beleeft meer‘, dat geldt ook voor het ondernemen merken wij. Dit stond niet op onze planning, net zoals een winkel trouwens en toch, dit past. Een leuke samenwerking extra, klanten een “totalere” oplossing, vele gezinnen meer quality time en wij leren weer veel bij. Laat dit een kleine reminder zijn om kansen te zien en af en toe een wilde bokkensprong te maken. Je leeft tenslotte maar één keer 😉 Keep me posted!

 

2 Reacties

 1. Charlotte Vanderbeken

  Leuk initiatief en idee! Dat gaat succes hebben. Ik hoor dit ook regelmatig in mijn praktijk. Aftellen naar september!

  Antwoord
  • Sofie Verheirstraeten

   Thanks!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer