Passionista (M/V/X) met pit

Wat we al geleerd hebben, is dat passie en enthousiasme aangeboren zijn. Voor ons zijn dit kwaliteiten van onschatbare waarde. Vaardigheden kan je leren, de ingesteldheid die wij zoeken -deze van Passionista – die heb je of niet.

Passie voor wat dan?

We leven één keer en de tijd die je op je werk doorbrengt tussen je collega’s en klanten is -tig keer meer dan de invulling in je vrije tijd. Jij wil een verschil maken. Jij wil op het einde van de dag een gevoel van ‘YESSS!’ hebben. Omdat je iemand dat zetje gaf, omdat je iemands mondhoeken hoger kreeg, omdat je iemand naar buiten liet huppelen of liet stralen als nooit tevoren.

Het spreekt voor zich dat een passie voor persoonlijk contact, natuurlijke producten en de hele Kokoro filosofie natuurlijk een absolute must zijn.

Waarom pit?

Omdat niets van zelf gaat. Werk zien, de handen uit de mouwen willen steken, bijspringen bij je collega’s, je af en toe extra inzetten om als team verder te geraken. Ook dat valt onder dat Passionista zijn. De pit, de goesting, dat is de vonk die we zoeken.

En wat ga je dan doen?

Kokoro heeft nu drie winkels (twee in Leuven, één in Kortenberg) en binnenkort komt er een vierde in Heverlee bij. Je kan bij ons terecht voor huidverbetering, figuur corrigerende behandelingen, dieet, vitaliteitsboost, huidadvies, cadeautjes met een verhaal en natuurlijk ook voor een glimlach, positieve vibes en een fijn decor.

We zijn in volle groei. Waar jij je net in gaat onderscheiden, ook dat zal moeten groeien. Als jij een passie hebt voor persoonlijk contact, natuurlijke producten en de hele kokoro filosofie, dan vinden we zeker en vast die job waarin jij je volledig in je element voelt en je ten volle deel kan uitmaken van het team.
De job is niet voor muurbloempjes, we zoeken de Pipi Langkousen onder jullie! Degenen die de mouwen willen opstropen, degenen die willen bijleren. We zoeken echte teamplayers die de wereld elke dag wat mooier willen maken.

Kruip in je pen en stel je kandidaat!

Voel jij het kriebelen? Sprak onze site en filosofie je aan? Geweldig! Stuur ons snel een mailtje en laat je Passionista-vibe merken in je mail of wie weet zelfs in een filmpje. Je CV geeft ons wat extra achtergrond maar is zeker niet doorslaggevend.

info@kokoro.be is de place to be.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

HOERA 1 jaar.

HOERA 1 jaar.

Ongelooflijk maar waar: we mogen ons eerste kaarsje uitblazen. “We” is Kokoro en Bodycentrum, samen het nieuwe Kokoro. Exact één jaar geleden, dag op dag, tekenden we voor de overname. Exact één jaar geleden kregen al onze collega’s het nieuws te horen. Exact één jaar...

Lees meer
Scherpenheuvel, here we come

Scherpenheuvel, here we come

Waarom? Het begon op de loopband, met mijn detox buddy Tamara van Axis Travel. Op het scherm voor onze neus stond iets van Scherpenheuvel. "Zeg, ben jij ooit al geweest?" "Nee, heb dat wel altijd al eens willen doen". En net zoals toen in de sneeuw samen, toen we...

Lees meer
VACATURE: Health & Food  Freak

VACATURE: Health & Food Freak

Passie voor voeding en gezondheid? We need you! Klaar om onze klanten op het juiste pad te zetten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die staat te popelen om mensen te begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Een vertrouwenspersoon die vitaliteits-...

Lees meer