Over ons

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken. Helemaal in balans van top tot teen, met een stralende huid,een bruisende gezondheid en zonder gêne.

Dankzij de overname van Body Centrum, kunnen we met ons hele team nog meer inzetten op schoonheid en het behoud ervan op een natuurlijke, niet invasieve methode.

Spring jij mee?

Zie ons als de enthousiaste versnelling naar JOUW next level, wat dat ook moge zijn. Misschien een hogere vitaliteit, een bepaalde droom, een sportprestatie, een nieuwe job, herstel, meer zelfvertrouwen, een nieuwe start tout court, …. Met ons breed aanbod in onze drie vestigingen lukt dat zeker.

Sofie Verheirstraeten - Kokoro - Spring mee - Kortenberg - Leuven

Steeds welkom!

Je kan het Kokoro enthousiasme en onze gastvrijheid komen ontdekken op 3 locaties:

Kokoro Kortenberg

Kokoro Kortenberg

Kruisstraat 141
3078 Everberg
02 445 06 45
Lees meer »

Kokoro Bondgenotenlaan

Kokoro City

Bondgenotenlaan 1
3000 Leuven
016 22 21 99
Lees meer »

Kokoro Brouwersstraat

Kokoro Leuven

Brouwersstraat 5
3000 Leuven
016 22 07 95
Lees meer »

Maak kennis met het team

Sofie

Sofie

Ze stampte Kokoro eind 2015 uit de grond. In 2020 - in volle Corona-crisis - werden de twee Leuvense RainPharma verdeelpunten - toenmalige Body Centrum en City Wellness, onder de Kokoro vlag toegevoegd.

Haar missie is heel simpel: meer mensen zich écht goed in hun vel laten voelen en het gevoel van zingeving en zelfvertrouwen te laten ervaren. Hoe klein de impact van haar of Kokoro soms ook is. Ze vult ook geregeld de blog met haar hersenspinsels.

En dromen? Dat doet ze nog steeds! #stayt...

Annelies

Annelies

Annelies is al even vrolijk en mogelijk zorgzamer. Daarom is het geen verrassing dat zij sinds de uitbreiding richting Leuven, verantwoordelijk werd voor het reilen en zeilen in Kortenberg. Ze maakt graag tijd voor een grondige analyse en legt linken die je niet zag komen, of het nu huid is of vitaliteit. Alles hangt nu eenmaal samen… Voedingsadvies, make-up advies, ondertussen kent ze alles door en door. Je bent in goede handen in Kortenberg én bij haar.

Dechia

Dechia

Dechia kocht ooit één Skin Wash en laat ons zeggen dat haar leven helemaal veranderde. Als grote fan van onze hele aanpak door zelf de resultaten gezien te hebben, staat ze je zeer graag te woord. Ze begon in Kortenberg met het begeleiden van mensen naar een gezonder gewicht. Ondertussen is het haar taak om jouw ervaring in Leuven zo aangenaam mogelijk te maken. Ze houdt van een uitdaging en feedback dus spreek haar gerust aan, alle tips zijn welkom!

 

Barbara

Barbara

Barbara is een cadeau dat op ons pad kwam. We zijn heel blij dat we elkaar kunnen versterken om meer mensen te laten stralen. Haar ervaring op dieetvlak en zeker ook op de LPG endermologie behandelingen of gelaatsverzorgingen, is een zeer grote plus. Als je graag door Barbara begeleidt wordt, dan nodigen we je graag in Kortenberg uit!

En je ziet hier ook William, de ster uit het RainPharma filmpje van de Geurmachine!

 

Virginie

Virginie

Virginie begon als yoga docente in Kortenberg en dat is ze nog steeds. Haar takenpakket breidde echter uit bij de overname van Leuven. Haar coaching capaciteiten zetten we in voor onze klanten, maar deze talenten zijn ook praktisch in haar job als personeelsverantwoordelijke voor de hele Kokoro groep.

Pascale

Pascale

Pascale is onze grootste troef wat yoga betreft. Naast de rustgevende yin yoga en restorative yoga, geeft ze ook regelmatig workshops “start to yoga” en rugworkshops.

Bianca

Bianca

Toen Sofie besefte dat ze zelf niet klaar was om kinderyoga te geven ging ze op zoek. Zo kruiste de paden van Bianca en Sofie. Kinderyoga, familieyoga en af en toe een vervangles, zo vind je Bianca bij Kokoro. En ondertussen zijn de dochters van Sofie Bianca’s grootste fans!

Tim

Tim

Tim is als broer van Annelies absolute RainPharma fan geworden. Daarnaast is hij heel luistervaardig én snel met systemen. Onze gedroomde “+1” collega dus. Een vaste waarde op al onze events, avondopeningen en op zaterdag ook vaak een aangename gast.

Kari

Kari

Kari zit in haar laatste jaar farmaceutische wetenschappen. De ideale achtergrond om achter de schermen mee te werken, ingrediëntenlijsten te checken, blogs te schrijven. Ze springt ook mee in op zaterdag en op onze gezellige events. Altijd fijn om Kari in de buurt te hebben, zo vinden ook onze klanten.

Wist je trouwens dat ons verhaal samen begon als babysit? Ik hoor ze nog vragen "als je ooit iemand nodig hebt in de winkel, zeg het maar hé" toen er helemaal nog geen openingsuren waren. Zo...

Anneleen

Anneleen

Anneleen trok de Leuvense vestigingen voor de overname en nog steeds een spilfiguur. Ze is tevens diëtiste met meer dan tien jaar ervaring en deze kennis gaan we inzetten om Kortenberg tot een (nog) hoger niveau te brengen! Met hart en ziel zorgt ze dat jij je snel gezonder en vitaler voelt. Haar orthomoleculaire kennis komt handig van pas bij het leggen van linken. Doortastend en analytisch staat ze je graag te woord!

Ellie

Ellie

Ellie heeft zich gespecialiseerd in alles wat met de huid te maken heeft. Haar rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, stellen je onmiddellijk op je gemak. Alles komt goed, meer nog: alles wordt beter na een behandeling bij Ellie. En deze kennis trekken we door naar Kortenberg. Samen met oa Annelies gaan ze onderzoeken hoe we jouw ervaringen tot een nog hoger niveau kunnen brengen.

Lies

Lies

Als je Lies kent, dan weet je dat vrolijkheid en ‘hands on’ haar kenmerken zijn. Maar vergis je niet: met evenveel rust en zorg voert ze LPG endermologie, cryolipolise of gelaatsverzorgingen uit. Een meerwaarde en een positieve vibe in de Brouwersstraat!

Eef

Eef

Eef vind je regelmatig in de winkel in hartje Leuven terug. Stralend in onze kleine, gezellige winkel, klaar om jou het beste advies te geven. En als ze in de Brouwersstraat te vinden is, ben je ook daar in goede handen op de behandeltafel.

Katjana

Katjana

Katjana valt op door haar tattoos, maar laat ze je niet afschrikken. Ze geniet van de afwisseling tussen alle behandelingen en geniet van het boeken van resultaten. Zoeken naar verbeteringen, telkens opnieuw.

Ine

Ine

Ine is de jongste van ons bonte gezelschap en vind je in de Leuvense vestigingen terug. Vriendelijk aan het onthaal, zorgzaam tijdens de verzorgingen en vrolijk wanneer je advies wil.

Lauren

Lauren

Lauren is een zegen voor ons team! Nog nooit kregen we zoveel goede reacties voor de massages. Wij twijfelen niet: een massage gaat eerst en vooral op de agenda van Lauren. Boek een massage en je zal onmiddellijk weten waarom.

Leen

Leen

Als sceptische holistische en orthomoleculaire coach begon ze aan het dieet bij Sofie en als overtuigd Kokoro aanhanger versterkt ze nu ons team. Ze zet al haar kennis in - zowel in Kortenberg als in Leuven - om je nog sneller, nog beter je vel te laten voelen. Dankzij al haar interesses en bagage daardoor, mag je ook nog veel boeiende workshops, lezingen, teksten, ... verwachten.

Yahti

Yahti

Ze begint pas midden november full time, maar ondertussen staat ze ons hier en daar al bij om ons marketing verhaal wat meer ruggengraat te geven. Haar job is om al onze inspirerende ideeën om te zetten in een plus voor jou. Tel je mee af tot midden november? Wij staan alvast te popelen!