Meet Virginie

“Yoga is mijn houvast in loslaten.”

 

Virginie haar leven werd in 2016 danig door elkaar geschud door een fikse burn-out. Yoga werd haar persoonlijke gids doorheen een turbulente reis van emoties en durven loslaten.

“Tijdens Sofie haar lessen leerde ik om opnieuw contact te maken met mijn lichaam en grenzen af te tasten. Ik vond weer balans tussen mijn lichaam & mijn geest.”

Evenwicht vinden tussen wat ons hart zegt en wat ons hoofd doet, is een dagelijkse uitdaging. Daarom wil Virginie haar hernieuwde veerkracht investeren om samen met jou op zoek te gaan naar die innerlijke balans.

Mindful Yoga – maandagochtend – 10u

Uit je hoofd, in je lichaam.

Tijdens deze les, waar inspanning wordt afgewisseld met ontspanning, blijft de aandacht bij je lichaam. Het rustige tempo zorgt voor intense poses, die gedragen worden door een gefocuste ademhaling. Je inwendig energiesysteem wordt gestimuleerd door yogameditatie aan het begin én het einde van de les. Deze les biedt een ideaal tegenwicht voor de drukte van elke dag.

Boek een les bij Virginie.

Yoga Balans – woensdagavond – 20u30

Uitbalanceren van je lichaam, evenwicht in je hart

De essentie van deze les ligt in de energieke golf van verschillende poses, die vlot in elkaar overgaan. Het ritme wordt bepaald door balans te vinden tussen de ritmische houdingen en door een focus te leggen op een hoorbare ademhaling.

Het hart wordt aan het werk gezet door deze diepgaande oefeningen, letterlijk én figuurlijk.

Boek een les bij Virginie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel Met groentespaghetti kan je veel kanten uit, maar soms blijven de basics gewoon de beste. De courgette bijvoorbeeld! Een ideale manier om lekker veel groentjes binnen te krijgen en laag in koolhydraten te blijven. Door de...

Lees meer
Groentechips

Groentechips

Groentenchips We kennen het allemaal! Na ons avondeten toch nog dat kleine honger, die verleiding naar een ongezonde snack. Helemaal normaal, maar gelukkig hoeven snacks helemaal niet altijd ongezond te zijn! Wij leggen jou even uit hoe je snel en makkelijk gezonde...

Lees meer
Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer