Marit vertelt

Interview met Marit

Begin maart vorig jaar begon Marit met het RainPharma dieet. Ze verloor 20 kilo en houdt dat nog altijd goed vol. We legden haar even op de rooster omdat haar woorden jou kunnen motiveren om eindelijk de eerste stap te zetten om je terug écht goed in je vel te voelen.


Wat gaf de doorslag om aan het RainPharama dieet te beginnen bij Kokoro?

De eerlijkheid van het programma. Ze steken niet onder stoelen of banken dat er geen plaats is voor af en toe is iets te snoepen in de eerste fase. Ze verbloemen het allemaal niet, maar ze plaatsen ook alles in perspectief (wat zijn 3 maanden op je tanden bijten, als je daarna een gezond lichaam hebt).

Daarnaast de tijd dat het programma vraagt. Je bent een minimum een jaar bezig vooraleer je het programma volledig hebt afgerond. Wat maakt dat het programma duurzaam is. Ze leren je ook hoe een lichaam globaal werkt. En waarom er sommige voedingsstoffen best gemeden kunnen worden. En die redenen zijn zelfs heel logisch als je erover nadenkt. Ze werken enorm aan het bewust worden van wat je eet.

De opvolging hierin vind ik cruciaal. Van kortbij word je tweewekelijks, maandelijks, zelfs wekelijks opgevolgd. Wat maakt dat er kort op de bal gespeeld kan worden  mocht er iets niet goed gaan.

Maar Kokoro zelf ook natuurlijk. Toen ik contact opnam, moest en zou ik diezelfde dag langskomen om te kunnen starten. Een dag later zou te laat geweest zijn. En daar werd begrip voor getoond. Heel belangrijk voor iemand die de knoop doorgehakt heeft om er iets aan te gaan doen.

Viel het beter mee dan verwacht?

Yep, het viel heel goed vol te houden. Zelfs toen ik iedere keer ‘moest’ uitleggen wat ik aan het doen was, en tegen de vooroordelen moest ‘vechten’. ‘Je moet nog kunnen leven ook he’. Ik heb doorheen deze periode nooit het gevoel gehad dat ik ‘niet leefde’. In tegendeel, smaken werden puurder, het genot dus ook :-).

Als je dan ook iedere keer bij een controle het fantastische resultaat te zien krijgt, wordt de motivatie eens zo groot om deze levensstijl aan te houden.

Waarom zou je het aan vrienden aanbevelen?

Ik zou het zeker en vast aanraden, maar wel alleen als ze bereid zijn hun levensstijl aan te passen. Om de klassieke situatie te vermijden. Afvallen, om daarna het oude eetpatroon terug aan te nemen, en terug te verzwaren. Achteraf is het excuus vaak dat het dieet toch niet werkt. Het Rainpharma programma werkt voor 100%, maar je moet bereid zijn om te veranderen.

Wat is jouw gouden tip?

Voorbereiding is alles in dit programma. Het vraagt wat organisatie, maar mits wat planning is het allemaal perfect te doen. En hecht geen belang aan commentaren van anderen. Zolang jij het het gevoel hebt dat je goed bezig bent, en je goed voelt, maakt het niet uit wat de rest denkt.

Dank zij deze beslissing …. (vul aan met wat voor jou van toepassing is)

Durf ik me soms zelfs eens mooi te voelen. Voel ik me zelfverzekerder, heb ik meer zelfvertrouwen. Maar daar bovenop, heb ik ook veel meer energie, wat ten goede komt van m’n kindjes. Ik ben trots dat ik het heb kunnen volhouden, en dat heb ik (wel met steun van anderen) zelf gedaan. Dit was iets dat alleen ik voor mezelf kon doen, en dat is voor 100% gelukt.

Marit haar voorbeeld volgen?

Zet de eerste – moeilijkste – stap en maak een afspraak, we maken tijd om alles uit te leggen. Samen gaan we de uitdaging aan!

THE TIME IS NOW: op 15.11.2019 – de Rainpharma Wintershopping – kan jij 20% korting krijgen op de opstart. Contacteer ons, dan zetten we voor jou een box opzij én plannen we een grondig intake gesprek (gratis) in.

Hier lees je alles over de Wintershopping.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelé winterhanden

Artisanale krakelé winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliën bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer