Magic, made easy peasy

Het is wat het is

Het zal een vreemde periode zijn, deze laatste maanden. Verder weg dan anders van wie ons lief is. En om te zorgen dat we al onze dierbaren volgend jaar kunnen knuffelen naar believen, gaan we het dit jaar even niet doen. Daarvoor doen we het, toch? Die maskers, die afstand, die voetjes en elleboogjes geven? Om snel terug samen te zijn, dichter dan ooit, toch die happy few en toch breder dan die kleine bubbel. Dedication, safety first, we have a dream!

Tover een glimlach

Niemand houd je echter tegen om te tonen hoe fel je iemand mist, hoe belangrijk iemand voor je is, hoe dankbaar je bent, … Niemand houd je tegen om warmte te versturen. Doe jij mee en verspreiden we samen warmte aan een snel tempo? Nog sneller dan het virus, laat ons een ongeziene piek creëren! Kunnen we op jouw hulp rekenen voor dit ongelooflijk werkzaam tegengif?

Magic, made easy peasy

In deze digitale wereld, waar je snel, snel iets typt, is er niets krachtiger dan een geschreven kaartje in je “old school” brievenbus. Wedden dat je het kaartje ergens tegenkomt wanneer je terug van dichtbij kan gaan bijpraten? Want een kaartje dat met liefde geschreven en gepost, is een houvast, een kind reminder dat het goedkomt. Een bladwijzer, op de frigo, naast een fotokader, … Watch my words, de impact is groots.

Speciaal om jou sneller meer mensen vleugels te geven, ontwikkelden wij extra kaartjes met leuke quotes. Kies de gepaste variant voor jouw bestemmeling, schrijf er een persoonlijke boodschap op, misschien wat essentiële olie voor net dat tikkeltje meer, wie weet wel een zoentje voor wat extra liefde en dan de post op. En een reactie afwachten. Wedden dat ook jij een magische glimlach terug krijgt? 

Partners in crime, meld je!

Dus hoe werkt dat precies? Hoe doe ik mee en voeg ik mijn persoonlijke boodschap toe aan mijn bestelling? Waar moet je je melden om er ook dit jaar “the most wonderful time of the year” van te maken? Heel simpel: bij ons in de winkel.

Kies een kaartje, schrijf je boodschap en wij voegen het toe aan de bestelling!

  • Kokoro Kortenberg: Kruisstraat 141 – Kortenberg (ma tem vrij 9u tot 18u, za 9u tot 13u)
    • hier hebben we zelfs een kluisje tot Magisch Kluisje gepromoveerd: afhaalpunt voor kaartjes, 24/7 #noexcuses
  • Kokoro City: Bondgenotenlaan 1 – Leuven (ma tem za 10u tem 18u)
  • Kokoro Leuven: Brouwersstraat 5 – Leuven (ook terug open vanaf maandag! a tem vrij 9u tot 18u, za 9u tot 13u)
  • Webshop: ook bij je weborders voegen we kaartjes toe. Noteer je tekstje bij je bestelling of contacteer ons, en wij zorgen dat jouw kaartje bij de bestemmeling komt samen met het pakje.

Wil je enkel een kaartje of kaartjespakket om wat extra warmte te sturen naar iemand die het verdient? Zelfs zonder aankoop kan jij bij ons je kaartjes komen ophalen in de winkelpunten of via ons Magisch Kluisje.

 

“Als dat niet wel is” zou mijn oma zaliger zeggen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer