T is goed geweest …

Vanaf maandag springen we erin.

Hoe gemakkelijk is het nu niet om “ééntje maar!” te zeggen of “kom, t is al erg genoeg”? Welk excuus werkt bij jou het beste? Corona kilo’s is één, nog erger is hoe teveel “carpe diem” mentaliteit op eet- en drinkvlak zwaar op onze vitaliteitsrem gaat staan.

Ik hoor van veel klanten dat het herbeginnen met goede gewoontes, moeilijk is. Ik hoor dat het aperitiefmoment of het dessert, de hoogtepunten van de dag zijn. Ik hoor dat de moed in je kleine teen zit en het huilen je soms nader staat dan het lachen. Ik hoor van de werkenden, dat ze uitgeput zijn ‘s avonds en toch ook een beetje rust verdiend hebben. Ik hoor van alles. En nu volgt er actie. Maar ik zal eerst eerlijk zijn: 

En bij ons?

Wil je een eerlijk antwoord? Het is mogelijk net hetzelfde, ik weet niet of ik al bloedgroep “A-peritief” heb, maar ik zit in een risicozone. Ik mis mijn ouders en mijn zus als zot. Toast op een snel weerzien!  En we zijn nu voor het eerst in ons leven alle 4 langer bij elkaar dan ooit. Ons record was 4 weken mobilehome, waar we niet moesten werken en telkens een ander decor hadden, dat hebben we geklopt. Dat verdient toch een cava, nee? 

En het feit dat ons derde kindje Kokoro zich helemaal moet heruitvinden, als dat geen stukje taart verdient, wat dan wel? Trouwens, die lokale handelaar, Annemie en de Broodmolen met die mega lekkere taarten, die kan alle steun ook gebruiken #ikkooplokaal.  Ik kan nog even doorgaan. Herkenbaar?

Want To lijst

Ik heb een lijst met al wat ik terug wil doen na de lockdown. Als ik dat wil doen, als ik uit lockdown wil SPRINGEN in de armen van alle vrienden en familie die ik mis, dan kan ik wat extra focus gebruiken.

Ik wil alle energie hebben om de eerste keer dat het mag, de nacht te kunnen door dansen – springen zelfs, zoals vroeger. Ik wil als ik dan ooit nog aan de zee of een meer geraak, mij goed voelen in die bikini en meespelen met de meisjes, wie weet zelf voor het eerst zonder short over de bikini. Ik wil kunnen genieten van de mooie dingen, nu en erna. Ik wil mentaal de kracht blijven hebben om hierdoor te geraken. Ik wil mijn positiviteit blijven delen met iedereen die ik aan de lijn krijg die wat wil bijtanken. Ik wil hier niet gewoon doorkomen, ik wil hier sterker doorkomen. Ik wil de opgelegde ‘huisarrest’ maximaal inzetten. Daarom is het tijd, ‘t is goed geweest.

Lockdown Detox

Maandag starten we, dan gaat onze detox in. Vincent (Vinne) start met het Smart Nutrition Project, ik ga de mensen die met de Balance Box starten of gestart zijn een hart onder de riem steken. Samen detoxen, samen energie én gezondheid verhogen voor een stralende toekomst op alle vlak. 

Even de slechte gewoontes opzij, vervangen door even lekkere, gezonde alternatieven, ja, dat kan.

Waarom dan pas? 2 redenen:

  1. Voorbereiding is alles, dat lees je verder
  2. We willen met zoveel mogelijk mensen starten. Want #samensterker 🙂

3…2…1…. VOORBEREIDING

En alle begin is moeilijk, maar de eerste stap is de belangrijkste.

Schrijf je in voor onze online voorbereiding donderdag 16 april om 20u.

  • Welke ondersteuning bieden we aan en hoe kiezen?
  • Welke valkuilen zijn er en hoe vermijden?
  • Wat zijn belangrijke zaken om op voorhand over na te denken?
  • Welke recepten kunnen de moeilijkste momenten op de dag helpen?
  • Welke beweging kies je en hoe gaan we elkaar aanmoedigen?

Hé, doe je mee? Schrijf je HIER in.

 

  • Nu al wat meer lezen? Dat kan je hier.
  • Sneller aan de slag? Dat kan! We begeleiden je ook graag privé: 02/ 445 06 45 of mail met je telefoonnummer info@kokoro.be
  • Nodig je vriend en familie uit om de uitdaging samen aan te gaan! Dat kan in ons Facebook event.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer