een nieuw seizoen, een nieuwe start…

Spring Shopping

De lente is in zicht en deze nieuwe start, waar we al zo lang naar uitkijken, willen we zeker met jou vieren! Vrolijke muziek, jungle vibes, blije snoeten en een enthousiaste sfeer. Heb jij er ook zo een zin in? Wij alvast wel!

sla je vleugels uit en vier de
lente

RainPharma komt deze lente opnieuw met een geweldige actie waarbij jij kan genieten van 21% korting en de stijlvolle Never Ending Circle. 

Ontdek op deze pagina alles over de voorwaarden van deze Spring Shopping Days van 18 maart t.e.m 20 maart zodat jij volledig kan genieten van deze ongelofelijke actie en dat op…

3 locaties, laatste kans! 

RainPharma Winter Shopping day bij Kokoro Leuven en Kortenberg

Ontdek alles over de Spring Shopping Days
via onderstaande QR-code!

Laatste kans! Hoe werkt het?

 • Fladder binnen in een van onze 4 winkelpunten. Met of zonder verlanglijst, jij bent tijdens deze 3 dagen meer dan welkom om te genieten van deze uitzonderlijke actie:
 • Eerst koop je een Never Ending Circle aan voor €21 (twv €59), dit is jouw toegangsticket voor de Spring Shopping Days.
 • Vervolgens kies je jouw favoriete RainPharma producten. Die krijg je aan 21% korting (op maximum 21 producten).
 • Daarna gaat er voor elke aankoop €1 af van jouw Never Ending Circle. Dus als je 21 producten koopt, heb je de Never Ending Circle volledig GRATIS!
 • Wat als ik meer dan 21 producten koop? Dan koop je gewoon opnieuw een Never Ending Circle aan en kan je opnieuw producten aan korting uitkiezen!
 • Voor je buitengaat, krijg je ook nog 1 Uitgestelde Plezierkaart. Dit is een waardebon van €21 die je kan later kan gebruiken bij een RainPharma winkelpunt t.e.m 30.09.2021 bij aankoop van min. €100. Dus je Never Ending Circle verdien je eigenlijk sowieso direct terug!

 The Never ENDING CiRCLE

De Never Ending Circle is een stijlvolle eyecatcher in elk interieur. Bovendien zijn de mogelijkheden letterlijk never ending.

 • De Never Ending Circle is jouw toegangsticket voor de Spring Shopping Days. Bij aankoop heb jij recht op 21% korting op alle RainPharma producten tijdens deze actie.
 • De Never Ending Circle kost tijdens de Spring Shopping Days €21  in plaats van €59. Later kan je hem dus enkel nog aankopen aan deze prijs. Wil je er dus meerdere? Grijp dan nu je kans! Per lijst koop je alvast steeds een nieuwe Never Ending Circle aan. 
 • Deze grote zwarte schaal is gemaakt van stevig, duurzaam en hygiënisch materiaal. Gebruik hem als voetenbad, fruitschaal of kruidentuintje! 

 

   

  William legt je met plezier in onderstaand filmpje op een leuke manier alle mogelijkheden met de Never Ending Circle. Check het zeker!

  Golden Ticket - RainPharma Winter Shopping Day - RainPharmagie - Sofie
  Golden Ticket - RainPharma Winter Shopping Day - RainPharmagie - Sofie

  enkele vrolijke tips

  • Had jij ons jouw verlanglijst bezorgd voor 14 maart? Geweldig! Jouw bestelling staat in onze winkelpunten voor je klaar. Wil je op een veilige en rustige manier jouw bestelling afhalen? Neem contact op voor een afspraak. 
  • Bracht je je lijst binnen voor 8 maart? Dan mag je bij afhaling nog kiezen uit een leuk extra geschenkje! 
  • Had jij geen verlanglijst binnengebracht? Kom gerust langs tijdens deze 3 dagen om te genieten van deze uitzonderlijke actie!
  • Denk even na: wat gebruik je veel? waar heb je wel of niet nog voorraad van? wat kan je niet missen de komende lente/zomer? Nu is het moment om deze producten te scoren aan korting! 
  • Heb je nog inspiratie nodig? Wat dacht je van de 21 must – haves
  • Deze actie is ook HET uitgelezen moment om eens een van onze nieuwkomers te ontdekken. Ontdek ze hier allemaal. 
  • Ben jij bezig met afslanken of gewoon mega fan van de shakes? Neem dan je kans om je voorraad aan te vullenHierbij een voorbeeld van een verlanglijstje vol shakes!
  • Misschien kan jij niet zonder supplementen? Wij hebben 2 voorbeelden voor je opgesteld voor lijsten gevuld met supplementen: optie 1 & optie 2.

  21 rituelen 

  Deze Spring Shopping staat in het teken van de 21 rituelen. Wij hebben 21 topproducten geselecteerd die 21 rituelen voorstellen. Welk ritueel kan jij niet missen in het dagelijkse leven?

  Lees alles over de verschillende rituelen in onze brochure.

  Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor jouw lijstje? Op ons Youtube kanaal kan je alle verschillende rituelen ontdekken.

   

   

  3 dagen, 4 locaties

  Waar spring jij binnen?

   

  Kokoro Kortenberg

  Leuvensesteenweg 288
  3070 Kortenberg

  18-20 maart

  09u – 21u

  02/445.06.45

  kortenberg@kokoro.be

  Kokoro Leuven Brouwersstraat 5

  Kokoro Leuven

  Brouwersstraat 5
  3000 Leuven

  18-20 maart

  09u – 21u

  016/22.07.95

  leuven@kokoro.be

  Bondgenotenlaan 1 Leuven Kokoro

  Kokoro City

  Bondgenotenlaan 1
  3000 Leuven

  18-20 maart

  09u – 21u

  016/22.21.99

  city@kokoro.be

  gratis huidanalyse

  Was je altijd al benieuwd naar jouw huid? Of wil je zeker zijn dat je de juiste producten op je lijst gezet hebt?  Maak dan een afspraak voor onze Skin Scanner. Na een duidelijke analyse, wordt er een persoonlijk plan opgesteld door onze expert. Hoe werkt dat? Dat ontdek je in dit filmpje.

  Tijdens de Spring Shopping Days kan je uitzonderlijk GRATIS laten doen zowel op de Bondgenotenlaan als in de Brouwersstraat.

  Zo ben jij zeker dat je de juiste producten kies met 21% korting. 

  Nood aan inspiratie? kies voor een van onze nieuwe producten

  Het RainPharma assortiment breidt steeds maar uit, daarom is de Spring Shopping het ideale moment om de nieuwigheden aan te ontdekken. De nieuwkomers even op een rijtje:

  • Pascale Naessens Pure Nature: RainPharma & Pascale ontwikkelde samen een uniek geur, ken jij hem al?
  • Pink Grapefruit: Ken jij de nieuwe Aroma Therapy Essential al? We hebben deze frisse geur is helemaal ideaal voor de lente!
  • Soothing Hand Bath Milk: Onze handen verdienen het soms om in de watten gelegd te worden, geef ze daarom een heerlijk handbad. Heerlijk voedend, herstellend en ontspannend.
  • Refreshing Foot Massage Oil: Je voeten daar sta je heel de dag op, dus ook die verdienen wat extra aandacht. Geef ze een zalige massage met deze unieke olie.
  • Freshen Down Deodorant: Wil je ongewenste geurtjes tegengaan aan je voeten? Je bent niet alleen en wij hebben wat je zoekt!
  • En nog veel meer….
  Laat ons je helpen bij je voorbereiding voor de RainPharma Winter Shopping Day
  Laat ons je helpen bij je voorbereiding voor de RainPharma Winter Shopping Day
  Laat ons je helpen bij je voorbereiding voor de RainPharma Winter Shopping Day

  Laat je door ons betoveren!

   

  Heb je nog vragen?

  Laten we het najaar zo magisch mogelijk maken samen! Laat ons je helpen. Of het nu is voor de magische bestelling of voor een totaal ander doel of droom. 

  Daar zijn we voor. Tot snel! 

  Alle velden zijn verplicht