Lara’s YESS

Als je niet kan gaan…

Niets om mee te lachen. Het kan echt pijn doen. Los van het feit dat het gewoon Γ©cht niet gezond is om geconstipeerd te zijn, want zolang de resten voeding blijven zitten, onttrekt je lichaam stoffen. In het begin is dat heel goed: vitamines, mineralen, noem maar op. Maar hoe langer het blijft zitten, hoe meer gifstoffen ook worden opgenomen.

Dus dagelijks stoelgang maken is belangrijk. We nemen dit vaak ook op in onze huidgesprekken, want zelfs je huid ziet hier vanaf. Duidelijk genoeg hoe belangrijk het is? πŸ˜‰

Back to Lara

Lara begon samen met ons een detox programma Smart Nutrition Project. De fut was er wat uit en ze was zwaar geconstipeerd. Tijd voor zelfzorg en actie. Wat meer fut mits een lijstje aanpassingen en tips beloofden we haar, voor de rest beloofden we niets. Eerlijk is eerlijk, niemand wint met loze beloftes. Elk lichaam is anders.

Alleszins, het was heerlijk om Lara terug te zien eind februari met de melding dat ze elke dag vlot stoelgang maakt!

Na 6 maanden specialisten

Je moet weten dat Lara al meer dan een half jaar voor ze bij ons langs kwam, naar de dokter ging hiervoor. De vezels van Kellog’s eten, zelf smeren, noem maar op. Niets veranderde. Het doet denken aan andere verhalen waar een klant hoorde van haar dokter ‘dat ze er maar mee moest leren leven, dat er veel ergere dingen zijn.’.

Zowel de andere klant als Lara zijn echter zéér blij dat ze de Water Relax probeerden in combinatie met de Fiber Powder (net iets meer vezel dan Kellog’s ;)).Β  We weten dat we beiden kunnen optrekken in dosering als het resultaat uitblijft, maar dat was bij Lara niet nodig. Standaarddosering was voldoende.

En jij?

Dit is nu één voorbeeld van hoe suppletie, de meest natuurlijke hulp voor je lijf, impact heeft op je welbevinden van elke dag. Waar zit jij vast, letterlijk of figuurlijk? Blijf er niet mee zitten, daar doe je niemand plezier mee. Spring terug van de energie en zet je eerste stap.

The time is now!

Klaar om de koe bij de horens te vatten? Wij staan klaar om je te begeleiden. Op die manier ben je zekerder van het effect en steun helpt altijd bij verandering.

Bel voor advies of voor een afspraak om je plan van aanpak face to face uit te werken.
Kortenberg 02 445 06 45
Leuven 016 22 07 95

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Artisanale krakelΓ© winterhanden

Artisanale krakelΓ© winterhanden

Maak zelf de meest ruwe handen in een 'handomdraai' Dit recept is een winner, elke keer weer een verbluffend resultaat. Veel heb je niet nodig en als je het goed aanpakt, heb je snel resultaat! Benodigdheden water, liefst ijskoud agressieve handzeep vol sulfaten en...

Lees meer
Blog: Geen Corona handen

Blog: Geen Corona handen

Say what?! Nu we allemaal al enkel weken onze handen vaker wassen, steekt dit ook de kop op. "Meer droge handen", dit hadden wij zien komen... En als we van experts nu te horen krijgen dat we onze handen zoveel mogelijk moeten voeden met crème, komt ons haar recht...

Lees meer
Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Blog: Op monsterjacht doorheen de badkamer

Nog nooit hadden zoveel mensen huidproblemen. We smeren veel te veel en te vaak verzorgingsproducten die irriterende chemicaliΓ«n bevatten. Ons doel is om samen met jou deze producten op te sporen en voorgoed uit je leven te bannen. Zin om mee 'detective' te worden?...

Lees meer