Lara’s YESS

Als je niet kan gaan…

Niets om mee te lachen. Het kan echt pijn doen. Los van het feit dat het gewoon écht niet gezond is om geconstipeerd te zijn, want zolang de resten voeding blijven zitten, onttrekt je lichaam stoffen. In het begin is dat heel goed: vitamines, mineralen, noem maar op. Maar hoe langer het blijft zitten, hoe meer gifstoffen ook worden opgenomen.

Dus dagelijks stoelgang maken is belangrijk. We nemen dit vaak ook op in onze huidgesprekken, want zelfs je huid ziet hier vanaf. Duidelijk genoeg hoe belangrijk het is? 😉

Back to Lara

Lara begon 14 februari met ons een detox programma Smart Nutrition Project. De fut was er wat uit en ze was zwaar geconstipeerd. Tijd voor zelfzorg en actie. Wat meer fut mits een lijstje aanpassingen en tips beloofden we haar, voor de rest beloofden we niets. Eerlijk is eerlijk, niemand wint met loze beloftes. Elk lichaam is anders.

Alleszins, het was heerlijk om Lara terug te zien eind februari met de melding dat ze elke dag vlot stoelgang maakt!

Na 6 maanden specialisten

Je moet weten dat Lara al van voor september naar de dokter gaat hiervoor. De vezels van Kellog’s eten, zelf smeren, noem maar op. Niets veranderde. Het doet denken aan andere verhalen waar een klant hoorde van haar dokter ‘dat ze er maar mee moest leren leven, dat er veel ergere dingen zijn.’.

Zowel de andere klant als Lara zijn echter zéér blij dat ze de Water Relax probeerden in combinatie met de Fiber Powder (net iets meer vezel dan Kellog’s ;)).  We weten dat we beiden kunnen optrekken in dosering als het resultaat uitblijft, maar dat was bij Lara niet nodig. Standaarddosering was voldoende.

En jij?

Dit is nu één voorbeeld van hoe suppletie, de meest natuurlijke hulp voor je lijf, impact heeft op je welbevinden van elke dag. Waar zit jij vast, letterlijk of figuurlijk? Blijf er niet mee zitten, daar doe je niemand plezier mee. Spring terug van de energie en zet je eerste stap.

The time is now!

Klaar om de koe bij de horens te vatten? Wij staan klaar om je te begeleiden. Op die manier ben je zekerder van het effect en steun helpt altijd bij verandering.

Bel voor advies of voor een afspraak om je plan van aanpak face to face uit te werken. 02/445 06 45

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer
Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel

Ratatouille ovenschotel Keek jij ook wel eens naar die film Ratatouille en dacht je "Dat ziet er zo délicieux uit, ik wil dat ook op mijn bord"? Wel het is zo gemakkelijk en ook nog eens super gezond! Voor deze ovenschotel verzamel jij al jouw favoriete groenten zoals...

Lees meer
Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika’s met Warme Chili-Tahin

Kikkererwten en Paprika's met Warme Chili-Tahin Een heerlijke maaltijdsalade die je zo kan klaarmaken in de oven, zonder veel afwas! Kikkererwten zijn één van de meest eiwitrijke peulvruchten. Daarom zijn ze een goede vervanger voor vlees, zoals in dit vegetarisch...

Lees meer