Lara’s YESS

Als je niet kan gaan…

Niets om mee te lachen. Het kan echt pijn doen. Los van het feit dat het gewoon Γ©cht niet gezond is om geconstipeerd te zijn, want zolang de resten voeding blijven zitten, onttrekt je lichaam stoffen. In het begin is dat heel goed: vitamines, mineralen, noem maar op. Maar hoe langer het blijft zitten, hoe meer gifstoffen ook worden opgenomen.

Dus dagelijks stoelgang maken is belangrijk. We nemen dit vaak ook op in onze huidgesprekken, want zelfs je huid ziet hier vanaf. Duidelijk genoeg hoe belangrijk het is? πŸ˜‰

Back to Lara

Lara begon samen met ons een detox programma Smart Nutrition Project. De fut was er wat uit en ze was zwaar geconstipeerd. Tijd voor zelfzorg en actie. Wat meer fut mits een lijstje aanpassingen en tips beloofden we haar, voor de rest beloofden we niets. Eerlijk is eerlijk, niemand wint met loze beloftes. Elk lichaam is anders.

Alleszins, het was heerlijk om Lara terug te zien eind februari met de melding dat ze elke dag vlot stoelgang maakt!

Na 6 maanden specialisten

Je moet weten dat Lara al meer dan een half jaar voor ze bij ons langs kwam, naar de dokter ging hiervoor. De vezels van Kellog’s eten, zelf smeren, noem maar op. Niets veranderde. Het doet denken aan andere verhalen waar een klant hoorde van haar dokter ‘dat ze er maar mee moest leren leven, dat er veel ergere dingen zijn.’.

Zowel de andere klant als Lara zijn echter zéér blij dat ze de Water Relax probeerden in combinatie met de Fiber Powder (net iets meer vezel dan Kellog’s ;)).Β  We weten dat we beiden kunnen optrekken in dosering als het resultaat uitblijft, maar dat was bij Lara niet nodig. Standaarddosering was voldoende.

En jij?

Dit is nu één voorbeeld van hoe suppletie, de meest natuurlijke hulp voor je lijf, impact heeft op je welbevinden van elke dag. Waar zit jij vast, letterlijk of figuurlijk? Blijf er niet mee zitten, daar doe je niemand plezier mee. Spring terug van de energie en zet je eerste stap.

The time is now!

Klaar om de koe bij de horens te vatten? Wij staan klaar om je te begeleiden. Op die manier ben je zekerder van het effect en steun helpt altijd bij verandering.

En nu is het moment: 21% korting! De 21Shoppingday ontdek je hier.Β 

Bel voor advies of voor een afspraak om je plan van aanpak face to face uit te werken.
Kortenberg 02 445 06 45
Leuven 016 22 07 95

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! IngrediΓ«nten 2...

Lees meer
Opfrissing van de supplementen

Opfrissing van de supplementen

We moeten het toegeven, ondertussen heeft Rainpharma al een behoorlijk plaatje aan voedingssupplementen. We zetten ze in voor huidverbetering, tijdens het Smart Nutrition Project, tijdens Balance Program, voor meer energie, minder stress en beter slapen, ...Β  Hier...

Lees meer
5 tips voor blijvend resultaat

5 tips voor blijvend resultaat

Holderdebolder "Ik start straks" is een zin die we wel eens horen van mensen die eindelijk op het punt zijn dat ze absoluut actie willen nemen.Β  Ze hebben beslist dat ze iets aan hun voedingsschema willen veranderen, ze willen meer energie, beter slapen, ongezonde...

Lees meer