Kari’s verhaal

Mijn verhaal bij Kokoro startte nog niet zo lang geleden. Door een samenloop van omstandigheden ontmoette ik Sofie en zo ook Rainpharma.

Eerste ontmoeting

Het begon allemaal toen Sofie en haar man Vincent op zoek gingen naar een babysit voor hun twee dochters. Mijn vader en Vincent fietsten in dezelfde fietsclub en van het ene kwam het andere. Als babysit kwam ik geregeld bij Sofie langs en zo leerden we elkaar kennen. Door na het babysitten nog wat bij te praten, kwam ik al snel te weten wat Sofie’s grote droom was: mensen bewust maken van hoe belangrijk het is om onze huid op een zorgzame, goede manier te verzorgen.

Farmaceutische Wetenschappen

Dankzij het bijpraten na het babysitten, kwam Sofie ook snel te weten wat mijn grote passie is: de farmaceutische sector. Al vrij jong had ik een grote interesse in de werking van het lichaam en in pilletjes en ‘zalfkes’ die kunnen helpen om ziekten/kwaaltjes te bestrijden.

Ik koos er dan ook voor om de richting Farmaceutische Wetenschappen aan de KUL aan te vatten.

Mijn zoektocht

Wanneer ik ongeveer 18 werd, ging ik zelf op zoek naar een manier om mijn huid goed te verzorgen. Ik besefte namelijk dat het grootste orgaan van ons lichaam het verdiende om als een ‘echte prinses’ behandeld te worden. Eerlijk gezegd verdwaalde ik een beetje in de wereld van de cosmetica en wist na verloop van tijd niet meer wat nu wel of niet goed was. Bovendien heb ik zelf altijd last gehad van eczema en lette dus steeds op met de producten die ik gebruikte.

Gelukkig ging ik op dat moment al babysitten bij Sofie en kwam ze met de oplossing: Rainpharma. Dankzij de natuurlijke en pure producten van Rainpharma besefte ik hoe belangrijk het is om de huid met de juiste producten te verzorgen. Sindsdien heb ik nooit meer last gehad van uitslag, exzema of andere irritaties.

Doordat onze interesses dicht bij elkaar aansloten, rolde ik als het ware in het verhaal van Sofie. Stapje voor stapje gingen we samenwerken en vandaag zijn we zover dat ik Sofie kan helpen terwijl zij een hele maand op yogastage gaat. Best spannend, maar heb er enorm veel zin in!

Heb je vragen over Rainpharma of specifiek over het Rain dieet? Wil je graag weten waarom deze producten nu juist het verschil maken? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen door te mailen naar kari@kokoro.be. Ik help je met alle plezier verder.

PS: Vanaf het najaar zal ik workshops geven over de huid en de voeding. Meer info volgt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Voel je terug 6

Voel je terug 6

Kinderlijke nostalgie Want daar komt het volgens velen op neer. Een verlanglijstje maken. Nog net niet knippen uit een boekje en plakken. Nog net geen brief schrijven en vertellen waarom je al dan niet in aanmerking komt voor iets zoets. De voorbereiding van de Winter...

Lees meer
Elk onze eigen weg

Elk onze eigen weg

Als het op is. Laat me met de deur in huis vallen, want de suspense opbouwen, gaat het niet minder hard maken of minder definitief. Vincent en ik gaan uit elkaar, onze wegen scheiden, het is op. We vierden onze 20 jaar samen dit jaar, onze 11 jaar getrouwd, maar we...

Lees meer
Lanceren, af of niet.

Lanceren, af of niet.

Perfectly imperfect Nee, de site is niet af. Er staan mogelijk nog schrijffouten in. En ja, op de "esthetiek" pagina's missen nog foto's. En nee, hij is nog niet binnenste buiten, onderst boven gekeerd. Hij is dus niet perfect. Net zoals alles in het leven, elke dag....

Lees meer