Solari IPL Pigmentatie

Ben je op zoek bent naar een niet-invasieve en effectieve oplossing om pigmentatieproblemen aan te pakken, ben je hier aan het juiste adres!


Wat is de Solari IPL-behandeling voor pigmentatie?

De Solari IPL (Intense Gepulseerd Licht) behandeling is een geavanceerde techniek die is ontworpen om pigmentatieproblemen op de huid aan te pakken en te verminderen. Of je nu te maken hebt met zonneschade, ouderdomsvlekken, sproeten of andere vormen van hyperpigmentatie, het Solari-apparaat biedt een zachte en geavanceerde oplossing om een helderdere, egalere huid te bereiken.


Hoe werkt de Solari IPL-behandeling?

Tijdens de Solari IPL-behandeling worden krachtige lichtpulsen gericht op het aangetaste gebied van de huid. De lichtenergie wordt geabsorbeerd door de overtollige pigmenten, waardoor ze worden afgebroken en geleidelijk vervagen. Tegelijkertijd stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen, waardoor de textuur en elasticiteit van de huid verbeteren.

Voordelen van de Solari IPL-behandeling voor pigmentatie:

- Vermindering van Pigmentatie:
De Solari IPL-behandeling richt zich effectief op het verminderen van ongewenste pigmentatie, waardoor je huid er helderder en gelijkmatiger uitziet.

- Verbeterde Huidtextuur:
Dankzij de collageenstimulatie verbetert de behandeling de elasticiteit en textuur van de huid, wat resulteert in een gladdere en jonger uitziende huid.

Geschikt voor Verschillende Huidproblemen:
De behandeling kan worden aangepast aan verschillende vormen van pigmentatie, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende huidproblemen.

Voordat je de Solari IPL-behandeling voor couperose en roodheid ondergaat, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen voor het beste resultaat:

- Plan een eerste consult met onze specialisten om te bepalen of dit de beste behandeling voor je is

- Vermijd directe blootstelling aan de zon en zonnebanken gedurende minstens vier weken vóór en na de geplande IPL-sessie

- Informeer de behandelaar over eventuele bestaande huidaandoeningen, allergieën of medicijnen die je momenteel gebruikt

Tarieven

1 zone €50
2 zones€100
3 zones €150

Consultatiegesprek

GRATIS Solari IPL Pigmentatie

Definitieve ontharing

Kies voor permanente ontharing en neem afscheid van scheren, waxen, geïrriteerde huid en last minute oplossingen. Dankzij onze nieuwe machine kan dat nu nog sneller en pijnlozer.

Lees meer

LPG endermolgie

De LPG endermologie-techniek werkt tegelijk op hardnekkig vet en je huidkwaliteit. Verstevig je huid én neem tegelijk afscheid van oa cellulite.

Lees meer

LPG endermolift

Stimuleer met LPG endermologie de productie van collageen en maak je huid steviger. Verminder zo rimpels met wel 20%.

Lees meer

RainPharma Gelaatsverzorging

Versnel je huidverbetering met professionele RainPharma verzorgingen. Herstel je huidbarrière en laat je huid stralen.

Lees meer

Skin Scan Huidanalyse

Tijdens een huidanalyse bekijken we jouw huid dieper en beantwoorden we heel graag al jouw vragen. Het spreekt voor zich dat we naast theorie ook tips geven voor de praktijk.

Lees meer

Wimperlift

Een wimperlift is de ideale behandeling als je op zoek bent naar een frissere blik zonder tijd te verliezen.

Lees meer

Wenkbrauwlift

Kies voor mooie, volle wenkbrauwen door een wenkbrauwlift. Geniet 6 weken lang van een openere blik zonder werk.

Lees meer

Pedicure

Mooie, verzorgde voeten en dat met de natuurlijke prodcuten van RainPharma. Wandel op wolkjes buiten.

Lees meer

Solari IPL Couperose & Roodheid

Of je nu last hebt van milde of meer uitgesproken roodheid, het Solari-apparaat biedt een zachte en geavanceerde oplossing om een helderdere, rustigere en egalere huidtint te bereiken.

Lees meer

Solari IPL Huidverjonging

Door gebruik te maken van krachtige lichtpulsen, stimuleert deze behandeling de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en textuurproblemen worden verminderd.

Lees meer

Permanente make-up

Ga voor nog meer uitstraling met permanente make-up. Persoonlijke aanpak door een specialist met oog voor detail.

Ontdek de mogelijkheden

Massage

Geniet van een Zweedse massage en kom tot rust.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x