Inspiration Academy: de reisweg

Ik, Sofie Jozef Verheirstraeten, heb de eer om op zaterdag 17 november op het Inspiration Academy te spreken in de Faculty Club in Leuven. En dit naast enkele zeer grote namen als Elke Van Hoof en Peter Adriaenssens, om er twee te noemen. Alle sprekers staan als ’topspreker’ omschreven, dus ik eigenlijk ook… Geweldig. Wil je even in mijn arm knijpen?!

Hoe heb ik dit voor elkaar gekregen? Van het ene toeval naar het andere, denk ik. Waarom denk je dat ik niet in toeval geloof? πŸ˜‰

Het begint weer bij de braderie.

Hoe rampzalig we de braderie dit jaar ook herinneren, vorig jaar was een topjaar met zeer belangrijke sleutelontmoetingen. Zo ook met de mensen van het Marmotta hotel. Hoe het durven uitspreken van een droom – en geen kleintje: ‘ik zou graag in jouw hotel eens een yogareis doen ofzo’ – me in de sneeuw deed belanden, schreef ik al eens neer, dat kan je hier lezen.

Wat gebeurde er in de sneeuw?

De bedoeling was dat ik een huid workshop gaf op de twee Ladies@marmotta skitrips, want dat is mijn ding, naast yoga geven. Praktisch leek me dat echter niet: alles meesleuren, waar zouden we dat doen, … Dus ik zei dat ik wel iets anders ging vinden: iets dat een fijn gesprek ging uitlokken met een licht inspirerende toets.

En zo bedacht ik Dream Plan Do. De dag voor ik vertrok, kreeg ik echter een resem ontwerpen van de Anja van KookaburraΒ  voor de Kokoro planner (bullet journal) die ik aan het uitwerken was. De vleugels, dat was het! En zo werd het Dream Plan Fly – vlieg je dromen tegemoet in x stappen. Hoeveel, dat moest ik nog even bekijken πŸ˜‰

Juiste persoon, juiste plaats

Hoewel ik moet zeggen dat elke dame die ik leerde kennen de juiste was – zeer dankbaar dat ik midden januari terug mee mag (stay tuned, data komen eraan) – en dat je bij Marmotta altijd op de juiste plaats bent, was er één dame die avond van het tweede weekend, in de lounge, die belangrijk is in dit verhaal. Nadia Michiels, de voormalige voorzitster Ladies Circle Leuven was met haar vriendinnen mee, luisterde naar het Dream Plan Fly relaas en vertelde dat thuis verder.

En zo kwam het dat Isabelle Van Valckenborgh, “scout” voor de Inspiration Academy van Ladies Circle Leuven, erbij was in de bib die bewuste 18 april toen ik Dream Plan Fly voor het eerst hier op Vlaamse grond vertelde. Ze was gecharmeerd. En zo nodigde ze mij toen uit voor het event. Hoe het ging heten en welke grote namen er nog gingen komen, was toen nog niet geweten. En ik was toen al apetrots!

Dream Plan oh my God

Iets in die aard moet ik gedacht hebben toen ik de affiche zag: de titel, de topsprekers en dat ik – hoewel de namen van de workshop sprekers niet op de affiche staan – hierbij hoor (ze spreken van 9 mensen en ik kan tellen ;)).

Mieke Verbanck kende ik al, deze kinesiste geeft hier ondertussen ook B4 groepslessen, maar Lien Winters van OrganizeU was nieuw. Zij geven het hele Dream Plan Fly verhaal nog meer body zodat jij nog beter naar je doelen kan vliegen. Er zij nog enkele weken om dit jaar het speciaalste ooit te maken…Je hebt niets te verliezen, een ‘nee’ heb je. Voor meer inspiratie nodig ik je zeer graag uit. Graag tot dan, op het podium in de Faculty Club!

Tickets en inschrijvingen: https://www.ladiescircleleuven.be/programma/

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse

RainPharma Shake Mousse Mmmh zo een lekkere chocolade mousse, of misschien een ander smaakje? Wat dacht je van een yoghurt of bananen mousse? RainPharma heeft een simpel recept zodat jij een heerlijke en gezonde mousse kan maken in een smaak naar keuze! IngrediΓ«nten 2...

Lees meer
Opfrissing van de supplementen

Opfrissing van de supplementen

We moeten het toegeven, ondertussen heeft Rainpharma al een behoorlijk plaatje aan voedingssupplementen. We zetten ze in voor huidverbetering, tijdens het Smart Nutrition Project, tijdens Balance Program, voor meer energie, minder stress en beter slapen, ...Β  Hier...

Lees meer
5 tips voor blijvend resultaat

5 tips voor blijvend resultaat

Holderdebolder "Ik start straks" is een zin die we wel eens horen van mensen die eindelijk op het punt zijn dat ze absoluut actie willen nemen.Β  Ze hebben beslist dat ze iets aan hun voedingsschema willen veranderen, ze willen meer energie, beter slapen, ongezonde...

Lees meer