Heverlee Baby!

Coming soon

Woensdag 1 september is ook voor Kokoro een nieuw begin, een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk, want er gaat een extra winkel open: Heverlee. En op dit idee, broeden we al een jaar. “We” in dit verhaal, is Leen en ikzelf. Lees even mee vanwaar deze extra telg ontsproten is.

Toeval bestaat niet

Op een mooie dag stond Leen voor de deur bij Kokoro. Ze had een afspraak voor een dieetopstart die initieel niet bij mij op de agenda stond. Door “onvoorziene omstandigheden” (of toeval ;-)) nam ik de afspraak over. Het werd een super boeiend gesprek waaruit direct bleek dat er een mogelijke samenwerking in de lucht hing. Wat, hoe, dat wisten we helemaal nog niet.

Tijdens het derde opvolggesprek toonde Leen welke plannen ze nog allemaal had voor Kokoro en hoe we ons aanbod konden verbreden, hoe we onze klanten en sympathisanten zich nog beter, zelfzekerder, gelukkiger konden laten voelen.

Na enkele maanden praten, deed ze een soort stage in Everberg: klikte het wel echt? Vond Leen de job, de klanten, onze aanpak en filosofie fijn? Tijdens deze stage, werd Bodycentrum (de 2 winkels in Leuven) toegevoegd bij het Kokoro team. In deze turbulente tijd, leerde ze Kokoro kennen vanbinnen en vanbuiten.

Stap voor stap

Dank zij Leen’s expertise, orhotmoleculaire achtergrond, coaching skills en enthousiasme, hadden we een echte vitaliteits coach in Leuven. En al doende – eerlijk: af en toe al ploeterend en foeterend – leerden we elkaar beter kennen, kreeg haar sprong naar Heverel meer vorm en werd de startdatum concreter.

Om te komen waar we nu staan, zijn enkele pittige, onverwachte en toch wat verhitte plots geweest. Niets gaat vanzelf. Trouw blijven aan jezelf, begrip voor de andere en zo samen zoeken naar de win-win. Op een bedje van Corona en shizzle. Het lijkt soms alsof we elkaar al vijf jaar kennen, puur door de vele, toch wel persoonlijke en diepe gesprekken en de rijke ervaringen die hier het resultaat van zijn.

1 september is D-day

Dan opent de Kokoro zaak in Heverlee, Leen’s eigen Kokoro filiaal. Zo kunnen we samen ondernemen en toch elk ons eigen kindje houden. Zo kunnen we elk het beste van onszelf geven en samen een nog sterker, fijner en een vollediger Kokoro neerzetten voor alle klanten uit Heverlee, Leuven en Kortenberg.

Naast vitaliteit, huid en natuurlijk de orthomoleculaire ondersteuning, vind je de lichaams- en gelaatsproducten van RainPharma terug. Omdat beweging ook belangrijk is, kan je in Heverlee zelfs terecht voor E-fit trainingen. Er volgt een opendeurweekend, stay tuned!

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Karen vertelt over ‘haar jaar van waarheid’

Karen vertelt over ‘haar jaar van waarheid’

Karen volgde Kokoro al een hele tijd, vooral dan voor haar verzorgingsproducten. Nadat ze meer geïnformeerd was over het Rainpharma programma en de campagne #teambalance hakte ze de knoop door en maakte een afspraak bij Kokoro Kortenberg. 2021 werd voor haar het jaar...

Lees meer
En zo geschiedde … #yogainhetpark

En zo geschiedde … #yogainhetpark

In den beginne was er een zotte vraag "Seg, ik heb een zot idee, hopelijk kan jij mij terug wat kalmeren."Zo sprak Hilde De Baerdemaeker- Illie - op een zonnige lentedag in 2017. Zoals je kan vermoeden, kenden we elkaar nog niet zo heel goed. Anders had Illie geweten,...

Lees meer