Gezocht: partners tegen skin crime

Iedereen heeft het recht op een stralende huid!

Bam, dat is wat ons drijft, dat is onze passie. Het zorgt ervoor dat we altijd meer mensen bewust willen laten omgaan met cosmetica. Je wil niet wéten wat je allemaal op je snoet smeert met goede bedoelingen en wat de gevolgen zijn. Maar iedereen MOET het weten, zeker als je écht van die huidproblemen af wil.

In den beginne

Was er een ‘meisje’ van 32 met jeugdpuistjes die RainPharma kreeg onder de Kerstboom van haar zus. Het heeft iets weg van een Disneyfilm vind ik nu, want dat cadeau veranderde mijn leven zo fel, dat ik nu mijn droom beleef. Natuurlijk – zoals de écht goede Disney films – zijn er donkerdere periodes, momenten van angst en boze kwelgeesten. Want “om bij het kasteel te komen, moet je door de slotgracht.” En toch kijk ik met de glimlach terug op de sloot en de lessen die ik eruit trok.

Magisch geschenk

Terug naar de kerstboom, terug naar het geschenk. Deze natuurlijke huidproducten zonder chemische ingrediënten lieten me afscheid nemen van mijn jeugdpuistjes (ik was 32 for crying out loud!). Iets waar geen enkele dermatoloog of apotheek eerder in slaagde. Het feit dat ik mijn acne 20 jaar in stand had gehouden door te luisteren naar ‘huidexperten’ blies me omver. Dit kon ik niet voor mij alleen houden!

Het broodnodige vonkje

Ik ben altijd al ondernemend geweest en dit was het vonkje dat ik nodig had om mijn ondernemende radars in gang te zetten. Wat als ik deze oplossing kan verspreiden? Wat als ik andere mensen kan wakker schudden? Hoe zou mijn leven er dan uitzien? Hoe fijn zou dat zijn?!

Mijn droom wasn’t build in a day

Distilleren, schrappen, brainstorm, realiteitscheck, .. Opnieuw en opnieuw. Avond na avond. Want een schoonheidssalon boeide mij toen niet. En een winkel had ik niet. Dus het moest iets anders worden, mijn plan…

Wat zijn stappen die ik NU kan zetten voor meer vrijheid, om te kunnen ondernemen én om dit verhaal te delen? Waar wil ik naartoe? Wat kan, hoe verdien ik dan mijn boterham? Noem maar op… Heel boeiend. Tips nodig voor deze breinactiviteiten? Ik deel ze graag!

Kruissnelheid

De boodschap, de kennis, daar zat mijn ‘why’. Dit MOEST ik kunnen vertellen, verspreiden. Hoe sneller en hoe meer mensen weten hoe de vork in de steel zit, hoe beter. Daarom begon ik workshops te geven.

Al meer dan 120 gaf ik er. Dus bijna 900 mensen kregen het verhaal te horen. Om dit te blijven volhouden, zijn we nu al met meerderen die het verhaal vertellen. Daarnaast groeide onze garage uit tot het best draaiende verkooppunt van RainPharma. Op 20 en 21 maart, tijdens de lenteshopping, mochten wij 320 enthousiaste mensen ontvangen.

En nu gaan we nog een versnelling hoger: RainPharma koos ons als partner om nieuwe verdeelpunten op te starten én te ondersteunen om de boodschap te verspreiden. Heerlijk om elk stukje passie én opgebouwde kennis te kunnen delen!

Als het kriebelt…

Gebruik je mogelijk de verkeerde douchegel ? Even serieus: ook gebeten door het natuurlijke verhaal en goesting om de mensheid in te lichten over de waarheid van de huid? Klaar om de heilige huisjes van de cosmetica te laten sneuvelen? Breng de waarheid naar boven en verlos je (toekomstige) klanten van hun huidproblemen en laat ze stralen.

Meer nog!

Je geeft ze gewoon een versie van zichzelf 2.0 of is het intussen 3.0? Alleszins: door de orthomoleculaire en ‘holistische’ aanpak van de huidproblematiek, maak je een gigantisch verschil in het leven van je klanten of patiënten. Vertering, haaruitval, slaapproblemen, vitaliteit, … Je werkt op alles. Think about it, hoe zalig kan dit zijn! De dankbaarheid van klanten die zichzelf twee keer zo goed voelen, geeft je vleugels – niet normaal – neem dat van mij aan.

Wij zoeken partners. Wie komt mee op ‘kruistocht’?

Bel ons op 02/445 06 45 of mail je verhaal, ambitie naar info@kokoro.be en laat ons kijken hoe elkaar kunnen versterken.

Zelf geen ambitie maar ken je een kinesist, apotheek, schoonheidsinsitituut, … bij jou in de buurt dat de RainPharma filosofie zou kunnen uitdragen? Laat het ons ook weten. Zo heb jij binnenkort wie weet een verdeelpunt bij jou in de buurt 😉

2 Reacties

  1. Ulrike Hanssens

    Hallo Sofie,
    Je verhaal spreekt boekdelen en ook ik herken die huidproblemen…Ik ben zelfs nog ouder dan 32. Zelf heb ik Rainpharma leren kennen via een goed gevoel actie en was meteen verkocht… nooit heb ik nog andere verzorgingsproducten gebruikt voor mijn gelaat. De complete filosofie van Rainpharma kende ik niet…ondertussen weet ik dat het veel meer is en dit ook het geen is waar ik achter sta, mij ontzettend boeit en ook een geen stilzitten iemand ben…
    Dus ja ik wil mee op kruistocht. Ik ben al een stukje mijn kruistocht begonnen, maar heb wel veel meer ambitie en mij dromen zijn veel groter dan wat ik nu nog maar heb…maar al stappen leert men lopen zeker ?.

    Antwoord
    • Sofie Verheirstraeten

      Allemaal stap voor stap! Fijn dat we de tocht toch beetje samen gaan afleggen ook 😉 Let’s do this!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel Met groentespaghetti kan je veel kanten uit, maar soms blijven de basics gewoon de beste. De courgette bijvoorbeeld! Een ideale manier om lekker veel groentjes binnen te krijgen en laag in koolhydraten te blijven. Door de...

Lees meer
Groentechips

Groentechips

Groentenchips We kennen het allemaal! Na ons avondeten toch nog dat kleine honger, die verleiding naar een ongezonde snack. Helemaal normaal, maar gelukkig hoeven snacks helemaal niet altijd ongezond te zijn! Wij leggen jou even uit hoe je snel en makkelijk gezonde...

Lees meer
Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer