Gezocht: ambassadeurs met idealisme én pit.

Geloof jij in puur natuur? Weet jij hoe je je lijf moet verzorgen en zou je als ambassadeur graag iedereen overtuigen van deze aanpak?

Kokoro zoekt pure ambassadeurs met pit!

Is “puur natuur” jouw tweede natuur? Zweer je bij 100% plantaardige verzorgingsproducten en wil je anderen graag het verschil laten ervaren?

Kokoro bouwt een netwerk uit van gepassioneerde beauty lovers. Meld je aan en spread the love!

Ben jij een echte natural beauty lover?

Als trouwe RainPharma-fan weet je ondertussen wat je huid nodig heeft om écht te stralen. Pure, plantaardige verzorgingsproducten zorgen er samen met een evenwichtig, gezond voedingspatroon voor dat je er beter uitziet en je ook beter in je vel voelt.

Wil jij dit heerlijke gevoel ook met zoveel mogelijk mensen delen? Dan hebben we dezelfde missie! Bij Kokoro willen we mensen zelf laten zien én voelen wat natuurlijke verzorgingsproducten met je huid doen. #nomakeup, #nofilter, maar dan écht.

Integer, enthousiast, creatief en leergierig – met een flinke snuif peper

Je wilt mensen iets bijleren over cosmetica en voeding zodat ze stralen én bruisen van energie. Dankzij jouw onuitputtelijke enthousiasme is een workshop niet alleen leerrijk maar vooral ook plezierig. Jouw creatieve aanpak zorgt ervoor dat je telkens nieuwe mensen bereikt. Door je continu te verdiepen in de markt, ben je steeds op de hoogte van alle nieuwigheden, die je maar al te graag deelt tijdens je workshops.

Dan heeft Kokoro een geweldig voorstel voor jou!

Als ambassadeur geef je workshops in je eigen regio bij mensen die klaar zijn voor onze waarheid. Tijdens die workshops draait het natuurlijk ook om een fijne, gezellige avond. Maar we willen in de eerste plaats ogen openen. Door te werken aan een betere huid bouwen we uiteindelijk ook samen aan een betere wereld.

Wij bieden jou een boeiende bijverdienste. Je werkt op zelfstandige basis en krijgt een vergoeding per gegeven workshop. Jij geeft zelf aan hoe vaak je workshops geeft. Met de steun van het Kokoro team en onze back office ben je helemaal klaar om er een succes van te maken!

Laat van je horen!

Interesse? Stuur je motivatie naar sofie@kokoro.be
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eline en Hanne staan net als ikzelf te popelen om nieuwe gelijkgestemden te leren kennen 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Voel je terug 6

Voel je terug 6

Kinderlijke nostalgie Want daar komt het volgens velen op neer. Een verlanglijstje maken. Nog net niet knippen uit een boekje en plakken. Nog net geen brief schrijven en vertellen waarom je al dan niet in aanmerking komt voor iets zoets. De voorbereiding van de Winter...

Lees meer
Elk onze eigen weg

Elk onze eigen weg

Als het op is. Laat me met de deur in huis vallen, want de suspense opbouwen, gaat het niet minder hard maken of minder definitief. Vincent en ik gaan uit elkaar, onze wegen scheiden, het is op. We vierden onze 20 jaar samen dit jaar, onze 11 jaar getrouwd, maar we...

Lees meer
Lanceren, af of niet.

Lanceren, af of niet.

Perfectly imperfect Nee, de site is niet af. Er staan mogelijk nog schrijffouten in. En ja, op de "esthetiek" pagina's missen nog foto's. En nee, hij is nog niet binnenste buiten, onderst boven gekeerd. Hij is dus niet perfect. Net zoals alles in het leven, elke dag....

Lees meer