De voordelen van een Skin tightening kuur

Skin Tightening is een non-chirurgische ingreep voor het verstevigen en liften van de huid. Voornamelijk de wangen, mondplooien, oogleden, kin en hals.

Totaalbehandeling voor een opmerkelijke huidverstrakking

Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een infraroodbron (700 – 2000 nm) en bi-polaire radiofrequentie. Er worden grote hoeveelheden energie naar de diepe huidlagen en het collageen geleid om huidverslapping en de huidtextuur te verbeteren. Het lichaam gaat reageren door nieuw collageen aan te maken via de fibroblasten. De ingreep gaat tot een diepte van 5 mm, waardoor er eveneens een onmiddellijke contractie is van de bestaande collageenvezels.

Deze onmiddellijke contractie zorgt ervoor dat de huid enkele minuten na de behandelingen al steviger en strakker aanvoelt. Collageen dient voor de stevigheid van onze huid. Enerzijds zorgt de behandeling dat nieuw collageen wordt aangemaakt (lange termijn effect) en anderzijds dat de bestaande vezels onmiddellijk opspannen (korte termijn effect). De huid zal door de behandeling niet enkel verstevigen, door het opspannende effect zullen fijne lijntjes ‘opgeblazen’ worden en verdwijnen, oppervlakkige rimpels zullen zachter worden en minder diep.

De behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus”

– An Oniem

Tarieven

De Skin Tightening behandeling wordt in kuurvorm aangeboden. Er worden elke twee à drie weken één behandeling voorzien. Bij rimpelbestrijding of huidverslapping wordt een onderhoudsbehandeling elke 6 maanden aanbevolen, te wijten aan processen van natuurlijke veroudering.

Skin tightening behandeling

Duur van één behandeling: 45 minuten

1 behandeling: €150
Abonnement (5+1): €750

Locaties waar deze behandeling mogelijk is

Kokoro Brouwersstraat

Brouwersstraat

Brouwersstraat 5
3000 Leuven
016 22 07 95

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht