De voordelen van een Skin rejuvenation kuur

Een veilige en comfortabele manier om de huid in zijn originele staat te herstellen. Het opklaren van de huid.

Plaatselijk kleurverschillen op de huid corrigeren

Couperose, gesprongen haarvaatjes, huidoneffenheden door zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur door bruine en rode vlekjes zijn makkelijk en snel gelijktijdig te behandelen.

De combinatie van bi-polaire radiofrequentie en een specifieke lichtenergie focussen op hetzij couperose, ouderdomsvlekken, roodheid, … Kortom: alle oneffenheden in kleur worden opgespoord en verminderen sessie na sessie tot een volledig egale huid wordt bekomen.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

Tarieven

De Skin Rejuvenation behandeling wordt niet in kuurvorm aangeboden, aangezien het aantal behandelingen sterk verschilt naargelang het gewenste resultaat en de aan te pakken kleurverschillen. Er wordt elke maand één behandeling voorzien, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Skin rejuvenation behandeling

Duur van één behandeling: 30-60 minuten

1 behandeling varieert van €50 tot maximaal €150, afhankelijk van de te behandelen zone.

Locaties waar deze behandeling mogelijk is

Bondgenotenlaan

Bondgenotenlaan 129
3000 Leuven
016 22 07 95

 

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht