De voordelen van een Crystal clear kuur

Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastine formaties gevormd. Het zachte vacuüm effect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work out’ voor het gelaat.

De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acne littekens, striemen en veel meer.

Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker ook op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus”

– An Oniem

Tarieven

Een Crystal Clear microdermabrasie behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid zorgt voor een zuiver en gladde uitstraling. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden er 10-tal behandelingen aanbevolen. Elke week dient er één behandeling te worden gepland.

Crystal clear behandeling

Duur van één behandeling: 45 minuten

1 behandeling: €85
Abonnement (5+1): €425

Locaties waar deze behandeling mogelijk is

Kokoro Brouwersstraat

Brouwersstraat

Brouwersstraat 5
3000 Leuven
016 22 07 95

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht