De voordelen van een Crystal clear oxygen kuur

Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen. Een flashkuur die voor iedereen sterk aanbevolen is.

Blaas nieuw leven in een vermoeide huid

Deze behandeling wordt ook toegepast in centra voor ex-brandwondenpatiënten om de huid sneller te laten genezen en regenereren. Meer dan een beauty-treatment dus.
Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus”

– An Oniem

Tarieven

De Crystal Clear Oxygen (zuurstof)behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid geeft een zeer opvallend ‘flash-effect’. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden de eerste twee weken 2 behandelingen per week aanbevolen, de derde week 1 behandeling.

Crystal clear oxygen behandeling

Duur van één behandeling: 30 minuten

1 behandeling: €110
Abonnement (5+1): €550

Locaties waar deze behandeling mogelijk is

Kokoro Brouwersstraat

Brouwersstraat

Brouwersstraat 5
3000 Leuven
016 22 07 95

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht