De voordelen van een Arkana medical device kuur

Aangewezen voor kuurbehandelingen voor een droge huid, verdikking van de huid, rimpels, pigmentvlekken, onzuiverheden en acné.

Maak een keuze uit een Peeling of MicroNeedling.

Gelaatspeeling

Het unieke exfoliërende serum combineert de effecten van alfa-, beta- en polyhydroxyzuren en hyaluronzuren. Deze zijn geschikt voor de exfoliërende behandeling van alle huidtypes. Dankzij de concentratie fenolzuren (amandelzuur en salicylzuur) wordt de huid gezuiverd en de afscheiding van talg en de bacteriële groei gereguleerd. Deze behandeling is heel effectief voor vette, onzuivere en acnehuiden.

Amandelzuur verheldert vlekken die voortkomen uit de problemen die acne met zich meebrengt en geeft een egalere huidskleur. Glycolzuren, melkzuren en citroenzuren stimuleren de celvernieuwing en zwengelen de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanenketens (GAG’s) aan.

MicroNeedling

Micronaald therapie ARKANA SKIN ROLLER is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creëren van microscopische prikjes. Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huid verjonging, vermindering van littekens en huidstriemen, elimineert de huid verkleuring.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus”

– An Oniem

Tarieven

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met telkens 2 weken ertussen. Thuisverzorging van Arkana is aan te raden voor ideaal herstel en betere resultaten.

Arkana medical devices behandeling

Duur van één behandeling: 60 minuten

1 behandeling: €85
Abonnement (5+1): €425

Locaties waar deze behandeling mogelijk is

Kokoro Brouwersstraat

Brouwersstraat

Brouwersstraat 5
3000 Leuven
016 22 07 95

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht