Gelaatscorrecties

Wij specialiseren ons in non-chirurgische gelaatscorrecties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve apparatuur.

Gezien de brede waaier aan behandeltechnieken en het belang van de juiste techniek voor elke wens, raden we hier telkens een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan. Dit zal in combinatie met een huidanalyse gebeuren, zodat we ook hier weer het totaalbeeld schetsen om de resultaten te maximaliseren.

Huidverbetering bij Kokoro Leuven Kortenberg

Onze behandeldomeinen

  • fijne lijntjes
  • rimpels
  • ruwe huid
  • extreem droge huid
  • grove poriën

  • littekens
  • acné
  • ontstekingen
  • pigmentvlekken
  • couperose

Endermolift

De gezichtsbehandeling met de Ergolift stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 23% steviger wordt.

Crystal clear

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acne littekens, striemen en veel meer.

Crystal clear oxygen

Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen.

Arkana medical devices

Aangewezen voor kuurbehandelingen voor een droge huid, verdikking van de huid, rimpels, pigmentvlekken, onzuiverheden en acné.
Maak een keuze uit een Peeling of MicroNeedling.

Acné treatment

Acné ontstaat wanneer de haarfollikel verstopt raakt en overtollig sebum niet weg kan, onder andere door het laagje dode huidcellen. In deze ‘afgesloten zone’ stapelen bacteriën zich op, infecteert,  en acné ontstaat.

Skin tightening

Skin Tightening is een non-chirurgische ingreep voor het verstevigen en liften van de huid. Voornamelijk de wangen, mondplooien, oogleden, kin en hals.

Skin rejuvenation

Een veilige en comfortabele manier om de huid in zijn originele staat te herstellen. Het opklaren van de huid. Couperose, gesprongen haarvaatjes, huidoneffenheden door zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur door bruine en rode vlekjes zijn makkelijk en snel gelijktijdig te behandelen.

Matrix

Indien er op de huid diepe rimpels of sterke acnéletsels (kraters) aanwezig zijn, kunnen deze plaatselijk met specifieke laserapparatuur (diodelaser) worden uitgevlakt.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht