“Ik gebruik eerst mijn producten op” – de oplossing!

Cliché

In elke workshop van RainPharma horen we het meermaals: “ik ga eerst mijn producten opgebruiken”. Natuurlijk verstaan we deze efficiënte, rationele, menselijke manier van denken. En toch …

Wij blijven overtuigd dat de meeste cosmetica je huid meer kwaad doet dan goed. Of dit het geval is, kan je simpelweg zelf van de ingrediëntenlijst aflezen (lees hier al wat meer). Tijdens een workshop leggen we uit wat de huid is, wat de functie is van je huid én welke ingrediënten je dus niet meer wil smeren en waarom. Hoewel je merkt dat iedereen dan verstaat wat we zeggen, hoewel iedereen dan liefst met alles zou overschakelen naar RainPharma, is het idee van ‘iets weggooien’ een brug te ver voor velen. Ook zijn propere producten iets duurder, dat klopt.

Niet onze droom

Wel, we vinden het té spijtig jullie toch terug thuis met de chemische rommel te laten starten. We vinden dat als jullie weten wat goed is voor je huid, je dit ook echt moeten kunnen ervaren. Elke dag en elk product, om zo alle voordelen te voelen. Want natuurlijk reinigen en dan een chemische dagcrème, is nog altijd niet wat je huid eigenlijk wil.

Speciale korting op RainPharma en Fine

Vandaar: kom vrijdag 13 oktober of zaterdag 14 oktober lever je  oude producten die je eerst wou opgebruiken in en ontvang 15% korting op je nieuwe product van RainPharma of Fine. Ben je bereid om alles mee te nemen en wil je alles overzetten, dan geven we je een korting van 20% op je gehele aankoop. Moedige mensen moeten we belonen.

Heb je nog geen workshop gevolgd en wil je al overschakelen? Natuurlijk ben je welkom. Wel raden we  je sterk aan om eens een workshop bij te wonen. Om alles te weten te komen over je huid én te begrijpen waarom we zulke actie op poten zetten. Een workshop kan je bij ons of op een andere locatie in Vlaanderen volgen (wij geven namelijk alle workshops voor RainPharma, meer info op www.rainpharmaworkshop.be).

En wat doe je dan met al die producten?

We vonden een geweldig initiatief dat maar wat blij was dat we deze aan hen wouden geven: Ensemble. Een organisatie die vrouwen die moeilijker hun weg terug vinden op de arbeidsmarkt, ondersteunt. Door make-overs, door sollicitatieadvies, noem maar op. Door deze dames terug even in de watten te leggen, voelen ze zich beter. En zo zag Sandra Dondeyne ook het krijgen van deze ‘rommelproducten’ – hier zijn we heel eerlijk over geweest. “Deze dames hebben geen job, de bestanddelen, is het laatste van hun zorgen. Wij kunnen ze zo wat ‘me time’ geven, zorgen dat ze zeer verzorgd voor de dag komen voor dat belangrijke gesprek. Dat is waarom wij zo blij zijn met dit initiatief.” En het was geklonken, hier willen we zeer graag toe bijdragen!

Concreet

Vrijdag 13 oktober: van 16u tot 20u

Zaterdag 14 oktober: van 9u tot 13u

Geraak je er niet? Neem contact op met info@kokoro.be, we vinden wel een oplossing 🙂

Spelregels: Dit gaat over het totale cosmetica pakket: doucheproducten, deo, gelaatslijn, bodylotion, hand en voetverzorging. Minstens 7 producten inruilen om van de 20% te kunnen genieten. Geen korting op shakes en supplementen, tenzij je ook hier oudere producten inlevert of dat je meer dan 7 producten inlevert. Klantenkaart dikt niet aan met deze actie. De korting dient de dag zelf gebruikt te worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

recent op de blog

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel

Courgetti met avocadopesto en makreel Met groentespaghetti kan je veel kanten uit, maar soms blijven de basics gewoon de beste. De courgette bijvoorbeeld! Een ideale manier om lekker veel groentjes binnen te krijgen en laag in koolhydraten te blijven. Door de...

Lees meer
Groentechips

Groentechips

Groentenchips We kennen het allemaal! Na ons avondeten toch nog dat kleine honger, die verleiding naar een ongezonde snack. Helemaal normaal, maar gelukkig hoeven snacks helemaal niet altijd ongezond te zijn! Wij leggen jou even uit hoe je snel en makkelijk gezonde...

Lees meer
Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola

Ontbijtshake met zelfgemaakte granola Wil jij een gezond en snel ontbijt? Wij hebben het perfecte recept voor jou! Granola kan je in het weekend makkelijk zelf maken en voorbereiden. Goed afgesloten blijft die wel 2 weken houdbaar! In de week bereid je dan snel jouw...

Lees meer