Schoonheidszorg behandelingen

Het zit misschien vanbinnen, maar het oog wil ook wat. Dankzij onze brede waaier aan schoonheidszorgen, maak jij een stralende eerste indruk.

Prijs

60 minuten – €75
90 minuten – €100

Deze prijs bevat:

 • Losse verzorging inclusief
  verfrissend voetbad tijdens de analyse
 • een dubbele reiniger
 • een scrub
 • een masker op maat afhankelijk van je huid
 • een handenmassage of hoofdmassage tijdens het masker
 • een gelaatsmassage
 • een eind verzorging

Gelaatsverzorging van RainPharma

 

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een ontspannende en professionele RainPharma gelaatsverzorging.

Alle producten zijn volledig plantaardig en helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken.

Nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat.

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Gelaatsverzorging van Dermalogica

 

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

We gebruiken enkel producten die de huid verbeteren, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen en puistjes kunnen veroorzaken (zoals lanoline, gedenatureerde alcohol, kleurstoffen en parfum). Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren en alleen te koop zijn bij gediplomeerde schoonheidsspecialisten die hun vervolgopleiding aan het International Dermal Institute hadden gevolgd.

Prijs

60 minuten – €75
90 minuten – €100

Manicure

Verzorgde handen en nagels
Een manicure is een eenvoudige en toegankelijke behandeling voor zachte handen die de juiste eerste indruk weergeven. De manicure omvat vijlen van de nagels, behandelen van de nagelriemen, kleurloze lak (niet bij mannen) en hydrateren van de handen.

Nagellak
Wil je jezelf wat extra verwennen met een mooi kleurtje op je nagels? Dat kan! Je kan kiezen uit verschillende kleuren, zowel in nagellak als in Sopolish, een gellak die tot 2 weken mooi blijft.

Wij hebben hiervoor gekozen om te werken met Pronails, een merk dat in België is ontstaan en geproduceerd wordt. Ze voldoen niet alleen aan de strenge Europese richtlijnen, maar gaan zelfs een stapje verder door de 7 meest irriterende bestanddelen van lak en gellak te schrappen. Zo blijven je nagels mooi , maar ook gezond.

 • Mooie nagelvorm
 • Propere nagels
 • Verzorgde handen

Behandeling manicure

Manicure enkel mogelijk in combinatie met een andere behandeling.

De manicure of handverzorging wordt afgestemd op mannen of op vrouwen.

 • Enkel mogelijk in Kokoro Leuven, in combinatie met een andere behandeling 
 • Prijs behandeling: €30
 • + €15 voor het lakken van de nagels in één kleur (gellak of soak)
 • Verzorgde handen
“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

pilaties

OPGELET : Epilatie enkel mogelijk in combinatie met een andere huid- en figuurtreatment.

Waxing om haartjes te verwijderen

Bij ons kan u terecht voor de klassieke epilatie, voor een perfect glad resultaat. Zowat alle zones van het lichaam kunnen onthaard worden. Beu om maandelijks terug te komen en zou je de pijn ook niet missen? Weet dat je bij ons ook terecht kan voor definitieve ontharing?

Deze behandeling kan enkel in Kokoro Leuven.

Prijzen

Wenkbrauwen, lip en kin €12
Kaaklijn, nek, schouders en handen €12
Oksels, bikini, borst en halve rug €20
Armen, onderbenen en billen €25
Brazilian vrouwen (volledige schaamstreek) €35
Rug en volledige benen €40

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag weten welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht