02 445 06 45

Massages & Arrangementen

Massages ontspannen het lichaam. Zowel geestelijk als lichamelijk. We hebben een breed pallet waaruit jij een massage kan kiezen.
Bij de Relax Massage en de Hot Stone Massage wordt gebruik gemaakt van RainPharma massageolie. Deze olie staat bekend om zijn extreme zuiverheid en puurheid. De fijnste oliën, afkomstig van kleine kwalitatieve Europese leveranciers. De kostbare essentiële oliën bieden een aangename aromatherapeutische ervaring en staan bekend om rustgevend te werken en positiviteit op te wekken.

“Geen ideale maten of schoonheidsidealen bij mij, maar die overtollige kilo’s moesten weg. Ik wilde mij weer goed in mijn vel voelen en door het leven huppelen. En na een dieet bij Kokoro is dat weer zo! Ik barst van de energie en ik zie er ook nog eens goed uit. Win. Win.”

– An Oniem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sollicitudin turpis eros, et aliquam dui posuere non. Donec nec accumsan urna, eget imperdiet metus

– An Oniem

Rainpharma Relax

Het RainPharma Relax Arrangement combineert een aangepaste RainPharma gelaatsverzorging met een deugddoende Relax Massage.

90 minuten – €95

Tranquility massage

Een klassieke relax massage. Een combinatie van amarant-, druivenpit-, vanille-, rozenolie en rogge maken de beleving compleet en prikkelen alle zintuigen. De stimulerende geur werkt nog de hele dag na.

60 minuten – €85
Abonnement (5+1) – €425

Polynesische massage

Deze massage nodigt u uit om op ontdekkingsreis naar een paradijselijk eiland te gaan, om te ontspannen en al uw zintuigen te prikkelen.

60 minuten – €85
Abonnement (5+1) – €425

Rituele scrub massage

Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt uw lichaam masserend gescrubd door middel van terugkerende rituelen uit vier verschillende culturen; oriëntaals, mediterraans, Arabisch en Indiaas. Tijdens deze behandeling maakt u een keuze uit één van de vier aromatische geuren. De gekozen aromatische geur wordt in de ruimte verspreid en ook gebruikt in de scrub en massage.

60 minuten – €90
Abonnement (10+1) – €900

Kruidenstempel massage

Stempels gevuld met speciale kruiden worden gebruikt om het lichaam diep te masseren, te ontspannen en te voorzien van energie. Gecombineerd met Zweedse massage-technieken.

60 minuten – €85
Abonnement (5+1) – €425

Spirit of Polynesia

Laat u meenemen op een ontspannende reis naar de zonnige eilanden van Polynesië in de Stille Oceaan. Dit ritueel combineert Westerse en Polynesische massage technieken en bestaat uit 4 elementen:

  1. Welkom
  2. Body Scrub
  3. Massage
  4. Polynesian Sacred Oil

100 minuten – €120

Relax massage

Een klassieke Zweedse ontspanningsmassage, waarbij de nadruk gelegd kan worden op de benen of de rug.

30 minuten – €35
Abonnement (10+1) – €350

60 minuten – €65
Abonnement (10+1) – €650

Hot stone massage

Een massage waarbij manuele technieken gecombineerd worden met warme lavastenen. Deze massage is zeer geschikt bij vermoeide of pijnlijke spieren.

30 minuten – €45
Abonnement (10+1) – €450

60 minuten – €75
Abonnement (10+1) – €750

Tranquility

Een heerlijk ontspanningsritueel. Eerst wordt u helemaal ingesmeerd met de Tranquility Oil. Daarna krijgt u een fijne Comfort Zone gelaatsverzorging. Dit alles wordt afgesloten door een relaxerende massage.

90 minuten – €120

Cocoon relax

Superverwennerij. Dit arrangement combineert een gelaatsverzorging (60min) met een massage (60min).

120 minuten – €140

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of bedenkingen bij onze technieken of behandelvormen? Wil je graag welke behandeling het best bij jou past? We helpen je graag verder.

Alle velden zijn verplicht